FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobar sastav. Jedino je jos Garciu trebao postediti.
Gavi ispred Cassada. Ocito da se na njega vise ne racuna. Iz ove perspektive, bolje da je otisao prosle godine. Mogle su se fine pare uzeti na njemu. Ovako mrka kapa.
Gavi ispred Cassada. Ocito da se na njega vise ne racuna. Iz ove perspektive, bolje da je otisao prosle godine. Mogle su se fine pare uzeti na njemu. Ovako mrka kapa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Znaci i on se kali dok Hansi ne bude tu
Jedan od najboljih igraca svih vremena.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Žene ubedljivo danas, lakše od očekivanog. Kako sam čitao sada i tu slijedi osipanje, još nešto što će Laporta razjebati.
Don't hate what you don't understand.
Jedna od najvecih legendi. Gigant.
Meni licno najdrazi igrac Barce od svih. Svaka cast i Messiju, Xaviju, Puyolu, Busquetsu, Piqueu itd sve redom velikani.. ali Don Andres je nesto posebno.
Nadam se da ce jednog dana doci za trenera Barce.
Dan te yebo nek je titula osvojena ali ovo su panjevi,espart i bernal ne znaju gdje su
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Piši propalo čim je krenuo trenerski zanat da uči kod Arapa. Bolje da je u Barci B djecu trenirao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sinoć zaslužen poraz.
Vidljivo smanjen interes za pobjedom, očiti oprez mnogih u strahu od povrede, čime bi ostali bez igranja na SP.
Ja razumijem želju suparnika za pobjedom, borbenost, žestoko navijanje, ali ne razumijem onoliku napaljenost u praktično beznačajnoj utakmici, ono odgurivanje sa leđa, one manijačke izraze lica protivnika, onakve proteste publike, ne razumijem sudiju, koji ne daje niti žuti karton za onu razbijenu glavu Martina, VAR, kamere, nikom ništa.............. Barcelona, koja je izašla bez 9 prvotimaca, druga ekipa praktično, a ovi kao stršljenovi, razjareni, Rioja uleće u Rashforda kao da je borba na život i smrt i to nakon što je tresnuo i otvorio krv na glavi Gerarda, opet nema žutog, dade on i gol .............šta je to, mržnja, bijes, frustracije, šta je to, ..........onaj Javi Rueda, inače odlično odigrao, ali onaj ljutiti izraz njegove face prilikom svake situacije u kojoj je učestvovao........pa njemu Balde čestita na pobjedi nakon utakmice, ovaj se smješka i čim mu je leđa okrenuo, moglo se tom igraču Valencie sa brojem 8 na ustima pročitati "puta madre",...........šta je to, nevjerovatno.
Ponavljam, nebitna utakmica, Barcelona sa skoro pa kompletnim rezervnim timom. !!!!!!?????
Vidljivo smanjen interes za pobjedom, očiti oprez mnogih u strahu od povrede, čime bi ostali bez igranja na SP.
Ja razumijem želju suparnika za pobjedom, borbenost, žestoko navijanje, ali ne razumijem onoliku napaljenost u praktično beznačajnoj utakmici, ono odgurivanje sa leđa, one manijačke izraze lica protivnika, onakve proteste publike, ne razumijem sudiju, koji ne daje niti žuti karton za onu razbijenu glavu Martina, VAR, kamere, nikom ništa.............. Barcelona, koja je izašla bez 9 prvotimaca, druga ekipa praktično, a ovi kao stršljenovi, razjareni, Rioja uleće u Rashforda kao da je borba na život i smrt i to nakon što je tresnuo i otvorio krv na glavi Gerarda, opet nema žutog, dade on i gol .............šta je to, mržnja, bijes, frustracije, šta je to, ..........onaj Javi Rueda, inače odlično odigrao, ali onaj ljutiti izraz njegove face prilikom svake situacije u kojoj je učestvovao........pa njemu Balde čestita na pobjedi nakon utakmice, ovaj se smješka i čim mu je leđa okrenuo, moglo se tom igraču Valencie sa brojem 8 na ustima pročitati "puta madre",...........šta je to, nevjerovatno.
Ponavljam, nebitna utakmica, Barcelona sa skoro pa kompletnim rezervnim timom. !!!!!!?????
- jasonstatham
- Kontakt:
Rivalstvo, Mestalla i ****, osveta za 6:0 tamburanje jesenas. Plus bojazan ovih koji idu na SP da se ne ponovi Fermin scenario, itd.
Valenciji obraz i sezona stala u 90 minuta.
Sada već ide priča kako je deveto mjesto uspjeh.
A sve će biti isto i iduće sezone, kako u Valenciji, tako i u Sevilli.
Valenciji obraz i sezona stala u 90 minuta.
Sada već ide priča kako je deveto mjesto uspjeh.
A sve će biti isto i iduće sezone, kako u Valenciji, tako i u Sevilli.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Za fanove Lewata
Antoni Gordon wtf. Ko grom iz vedra neba
Ne razumijem ovu ideju sa Gordonom, a ne vidim da ce doci jos neko pojacanje u tom cjenovnom rangu. Tako da kontam da idu na opciju ostanka Rashforda i dolaska Gordona pa da se vise ide na laznu devetku koju ce pokrivati Ferran, Gordon i Rashford.
Druga opcija je odlazak Raphinhe za neku masnu lovu, pa da pored Gordona dodje jos neki centarfor. Ali ovo mi je malo vjerovatno da ce se desiti.
Druga opcija je odlazak Raphinhe za neku masnu lovu, pa da pored Gordona dodje jos neki centarfor. Ali ovo mi je malo vjerovatno da ce se desiti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Valjal čemu englez?messilla je napisao/la: ↑27 maj 2026, 17:34Ne razumijem ovu ideju sa Gordonom, a ne vidim da ce doci jos neko pojacanje u tom cjenovnom rangu. Tako da kontam da idu na opciju ostanka Rashforda i dolaska Gordona pa da se vise ide na laznu devetku koju ce pokrivati Ferran, Gordon i Rashford.
Prvi put sam čuo za njega neki dan kad se pisalo kako ide u Bayern
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gordon je meni odličan, pratio sam ga u Newcastleu.
Slabo pratim Newcastle, nemam pojma kakav. Navodno ga Flick licno traži
Eto postignut je dogovor i s Newcastleom,ljekarski pregledi do kraja sedmice će bit riješeni vjerovatno.
Gledo sam ga dosta puta u PL, takticki je izuzetno vrijedan jer odlično radi presing. Tehnički je vrlo solidan, opasan u 1v1 situacijama, voli da ide direktno prema golu, koristi brzinu i ima dobar centaršut. Ako zatreba može igrat i lažnu devetku.Al realno 70 miliona je previse za njega,al eto Flick insistira na njegovom dovođenju pa valjda zna šta radi.
Gledo sam ga dosta puta u PL, takticki je izuzetno vrijedan jer odlično radi presing. Tehnički je vrlo solidan, opasan u 1v1 situacijama, voli da ide direktno prema golu, koristi brzinu i ima dobar centaršut. Ako zatreba može igrat i lažnu devetku.Al realno 70 miliona je previse za njega,al eto Flick insistira na njegovom dovođenju pa valjda zna šta radi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I zaboravio si jako dobru završnicu, u tom segmentu bolji svjetlosnim godinama od Rashforda.
Šta je bitna cijena, svakako je tržište u qurac otišlo. Ne plaćamo ga mi boli me, neka daju 170 milki.
Šta je bitna cijena, svakako je tržište u qurac otišlo. Ne plaćamo ga mi boli me, neka daju 170 milki.
Biće dobar Gordon u Barci, ko Raphinha. Vama Bayern uradi skauting, samo izvalite više para i to je to, Bayine cicije nikad neće pristat na licitiranje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Interesantno kako Rashford zabija značajno više, na jednak xG, u manje minuta. Može se čak reći i čudnovato sa obzirom da je navodno svjetlosnim godinama ispred Rashforda kad je specifično završnica u pitanju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:01I zaboravio si jako dobru završnicu, u tom segmentu bolji svjetlosnim godinama od Rashforda.
Rashford 2025/26:
Golovi bez penala: 14
xG bez penala: 11.09
Šutevi: 115
Šutevi u okvir: 46
Gordon 2025/26:
Golovi bez penala: 8
xG bez penala: 11.07
Šutevi: 87
Šutevi u okvir: 41
Gordon ima 8 golova iz igre, i 9 sa penala u 2025/26. Od tih 17 golova, 6 je zabio Qarabagu i Unionu u 2 utakmice.
U karijeri kompletnoj ima 46 golova, od čega je 17 penal. Dakle ima 29 golova iz igre u kompletnoj seniorskoj karijeri.
Čak i u sezoni prije, u sezoni kad je Rashford usmrdio u Unitedu dovoljno da ga posude u Aston Villu, zabio je 9 iz igre, a Gordon 7.
Čak štaviše kroz karijeru i bolje procente sa penala ima Rashford od Gordona. Tako da i ako brojimo penale pod završnicu, što je ok jer realno jesu važni, opet gubi.
Jel ta Gordonova završnica trenutno u sobi sa nama?
Brate ok je podržati dovođenje Gordona, jer očigledno ima pun q karakteristika koje Rashford nema a Flick želi, ali ne moramo izmišljati stvari.
Pesimista sam u vezi ovog transfera. Ne svida mu se nimalo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners