FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako vidim Huskovic je tu 
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Do neke naredne varijante kada ce gurnuti sina od mesara umjesto djeteta koje bi trebalo igrati i tako ukanaliti i nas i tog igrača.Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:25U tom trenutku sam bio istog mišljenja ali rezultati juniora kako ih je preuzeo itekako idu njemu u prilog.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:15Nakon sto je ubacio Kolica na poluvremenu protiv Sloge, na kraju prvog dijela prvenstva, gdje smo jos uvijek bili koliko toliko blizu Europe, gdje ganjamo rezultat, sve je bilo jasno. Ubacujes lika koji veze nema, koji ne moze proci probu u Čeliku i koji je bio u klubu zbog babana.
To je za tjeranja odmah nakon utakmice, nemoj da se lazemo bezveze. Zbog takvih likova smo tu gdje jesmo.
10 pobjeda
2 remija
2 poraza
Gol razlika 44 datih i 16 primljenih.
Sa istim sastavom Svraka je imao :
6 pobjeda
1 remi
8 poraza
Gol razlika 31 datih i 29 primljenih.
Ne vidim razloga da i sljedeće sezone ne vodi neku od omladinskih selekcija.
Ne mozes biti malo lopov i malo varijanter, znas to i sam. Meni je sve rekao sa Kolicem, kakvi su mu prioriteti i za ciji interes levat radi.
He moj zeljo pa jadan si, dok mi dovodimo kljusine od 40 godina koji ozivljavaju karijere i igrace koji nigdje ne mogu igrat, eno Borac doveo Romeru dan nakon zavrsetka sezone.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Na niske grane smo spali.Igraci sad biraju Borac Zrinjski pitare a mozda i Velež pa ako nemogu mozda bi u Želji prosli.Ko mi sad nebi uzeli Romero.Sad će Maric to da sredi.Hajde pasa dokazi da je Dinamo bio samo los dan.Dovede trkace i da su malo robusni a ne ko Sabic vjetar ga odnese.Daj nam latino budale i antilope iz Afrike.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Vukovar je imao par pojedinaca koji bi nam valjali a plus ispali iz lige. Mogao bi tu nesto traziti 
Spominje se Mesa Cosic na desnom beku. Bio je dobar pod Dudicem, nama je zapao u nezgodnom trenutku prosli put.
Velika je razlika izmedju igraca od 30 godina koji je u formi i koji je skolovan igrac (igrao u Barseloni B) i igraca od 40 koji je slagiran.
Drug, Malik je u sastavu bio u 36 utakmica i na teren je ušao u 7 utakmica. Nije Derviši jedini koji je ispunjavao nečije želje, naređenja ili šta već na uštrb kluba. Možda sad budemo u stanju ne ispunjavati želje sponzora i uticajnih ljudi u klubu ali to do prije neki dan nismo mogli.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:44Do neke naredne varijante kada ce gurnuti sina od mesara umjesto djeteta koje bi trebalo igrati i tako ukanaliti i nas i tog igrača.Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:25U tom trenutku sam bio istog mišljenja ali rezultati juniora kako ih je preuzeo itekako idu njemu u prilog.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:15
Nakon sto je ubacio Kolica na poluvremenu protiv Sloge, na kraju prvog dijela prvenstva, gdje smo jos uvijek bili koliko toliko blizu Europe, gdje ganjamo rezultat, sve je bilo jasno. Ubacujes lika koji veze nema, koji ne moze proci probu u Čeliku i koji je bio u klubu zbog babana.
To je za tjeranja odmah nakon utakmice, nemoj da se lazemo bezveze. Zbog takvih likova smo tu gdje jesmo.
10 pobjeda
2 remija
2 poraza
Gol razlika 44 datih i 16 primljenih.
Sa istim sastavom Svraka je imao :
6 pobjeda
1 remi
8 poraza
Gol razlika 31 datih i 29 primljenih.
Ne vidim razloga da i sljedeće sezone ne vodi neku od omladinskih selekcija.
Ne mozes biti malo lopov i malo varijanter, znas to i sam. Meni je sve rekao sa Kolicem, kakvi su mu prioriteti i za ciji interes levat radi.
Ne bih ja Dervišiju ili nekome drugom sudio po jednoj izmjeni.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Obradujte nas malo u pm, onaj mali ode u Borac, ode im Juricic sigurno..
Haj kod nas
Haj kod nas
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Polahko idu oni koji nisu ni valjali.
Hvala Ericku za gol u Derbiju i protiv Veleža i to je to ne sjećam se da je išta postigo više.
Hvala Ericku za gol u Derbiju i protiv Veleža i to je to ne sjećam se da je išta postigo više.
Naredne sezone će zabit 20+ golova za njih
Iskreno, sasvim solidna statistika ove sezone za njega. Loše po pitanju nošenja lopte i eksplozivnosti ali mnogi drugi parametri iznad ligaškog prosjeka. Sumnjam da će imati problema sa pronalaskom angažmana za razliku od nekih drugih.BosnianLevi je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:33Polahko idu oni koji nisu ni valjali.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:30Iskreno, sasvim solidna statistika ove sezone za njega. Loše po pitanju nošenja lopte i eksplozivnosti ali mnogi drugi parametri iznad ligaškog prosjeka. Sumnjam da će imati problema sa pronalaskom angažmana za razliku od nekih drugih.BosnianLevi je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:33Polahko idu oni koji nisu ni valjali.
Erik je dobro odigrao samo dvije utakmice, a to su derbi i protiv Veleza, ovo ostalo je vecina najgori na terenu bio, odlican igrac za Posusje ili Slogu .
Hodzic i Sosic se vracaju
Odinaka je tu sasvim ok , Bicakcic je za mene isto ok opcija jos jednu sezonu, Alic ce ostati, a Pejica bih istrpio jer moze pomoci
Ostali mogu da idu, bolje da su vec otisli
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ovo je Marićev igrač, vrlo moguće naše prvo pojačanje. Boysi govore kako im je ovog uvalio i kako je jedan od najgorih pojačanja u novijoj historiji Dinama. Ja se iskreno nadam da mi nećemo gomilati igrače koji imaju “jak CV” nego da ćemo tražiti ciljana pojačanja koja nećemo preplatiti a koja će nam konačno donijeti prevagu.
Prije bih odabrao Amera Gojaka, Elvira Koljića i Matonda nego sve i jednog koji ne može igrati u Dinamu pa ga šalju na posudbe.

Prije bih odabrao Amera Gojaka, Elvira Koljića i Matonda nego sve i jednog koji ne može igrati u Dinamu pa ga šalju na posudbe.

-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nama su holandjani najveci problem. Njih ce se bas biti izazovno rijesiti.
Sretno novom strucnom stabu.
Bajrambarecola braco!
Sretno novom strucnom stabu.
Bajrambarecola braco!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.