Bajram Šerif Mubarek Olsun. Ima li gdje tih citiranja
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sarmice priznaj da si ispo paglu (ono navikli smo) i produži daljeSaurman je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:08Čekao sam kad će neko spomenuti inflaciju.Čijenica da je Ferguson proveo 26 godina u klubu što je više nego dvostruko od Guardiole dovoljno govori.Čovjek izgradio bukvalno dinastiju iz sopstvene akademije koja je godinama dominirala.Guardiola došao na gotovo i potrošio 2.5 milijarde za 1 CL i 6 liga.wadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2026, 12:20
When adjusted for football-specific inflation, Sir Alex Ferguson’s total transfer spending during his 26-year tenure at Manchester United (1986–2013) is estimated to be approximately £3.5 billion. His unadjusted (nominal) gross spending during this period was roughly £700 million to £790 million.
- Marsal
- Kontakt:

Ah taj septembar kad su skuzeri bili najdominantniji tim svih vremena, a Slot trenerski genije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Makaš poznato je da si Pepunov dickrider stoga ne čudi onanisanje na istog čim se spomene na forumu.Rajaz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 16:41Sarmice priznaj da si ispo paglu (ono navikli smo) i produži daljeSaurman je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:08Čekao sam kad će neko spomenuti inflaciju.Čijenica da je Ferguson proveo 26 godina u klubu što je više nego dvostruko od Guardiole dovoljno govori.Čovjek izgradio bukvalno dinastiju iz sopstvene akademije koja je godinama dominirala.Guardiola došao na gotovo i potrošio 2.5 milijarde za 1 CL i 6 liga.wadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2026, 12:20
When adjusted for football-specific inflation, Sir Alex Ferguson’s total transfer spending during his 26-year tenure at Manchester United (1986–2013) is estimated to be approximately £3.5 billion. His unadjusted (nominal) gross spending during this period was roughly £700 million to £790 million.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Zašto ja tek sad čujem za teoriju da De Ligt želi promijeniti pol i zbog tog je van pogona zadnjih 6 mjeseci?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gordon u Barci izgleda. Iznenadilo me da se veliki klubovi ovoliko interesuju za njega, ali eto mogao bi se uklopiti u Flickovu Barcu zbog presing igre.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Imam osjecaj da ce ovo biti jedan od jacih prelaznih rokova u Premijer ligi..
Celzi,Siti,sa novim trenerima,Arsenal da odradi upgrade na dodadnu ekipu,Junajted da se pojaca za ligu prvaka,Totenhemu da se vise ne ponovi ova sezona,Liverpul isto tako..
Celzi,Siti,sa novim trenerima,Arsenal da odradi upgrade na dodadnu ekipu,Junajted da se pojaca za ligu prvaka,Totenhemu da se vise ne ponovi ova sezona,Liverpul isto tako..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tottenhamu se evo drugu sezonu ponavlja takva sezona. Prosle su ostali jer su bila 3 kluba uzasna iza njih. Realno ove sezone su zasluzili da ispadnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta ima na tržištu harry, ko je vrijedan pomena a da je pristupačan?
PSG se neće dati čerupati, kao i Bayern.
Loviti nekog iz polupropalih talijanskih divova, ili nekog sa liste za odstrijel iz Madrida. Možda i poneki talenat iz reda ostali...
PSG se neće dati čerupati, kao i Bayern.
Loviti nekog iz polupropalih talijanskih divova, ili nekog sa liste za odstrijel iz Madrida. Možda i poneki talenat iz reda ostali...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Gordon prelazi u Barcu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Previše je dati 80 mil za Gordona jednostavno ne vrijedi ove pare neka realna cijena 50-60 max.
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Allahraziolsun, sve u svoje vrijeme.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 16:20Bajram Šerif Mubarek Olsun. Ima li gdje tih citiranja
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Wilshere10
- Kontakt:
Nema prebijene jbg.
Nikad slabija liga... Evropa poharana
Cestitke navijacima Crystal Palacea na prvom evropskom trofeju 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Wilshere10 i 10 gostiju.