HvalaGoldenLilies je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:31Mislim da vise nema preko Zmajevi.ba ako zelis «Player version» za 250,- KM.
Ako se ne varam ima «Fan Version» za 150,- KM. Koliko se ceka to ti ne mogu reci.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
- invincible1921
- Kontakt:
Moze brate isti dres potpuno samo na fan verziji nema ovih detalja dezen...i vise je slim ovaj player...mada ono ok je i ovaj dres, al basic je nije ko da si i mogo nesto fulitarelinho je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:33Može li se na tu fan verziju uraditi broj na dresu? Rade li to?invincible1921 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:31Ja dobio na poklon bijeli, kupili u onom Symbolu jucer
Takodjer player verzija je puno bolja od fan..al je i hama stoju vise![]()
=\_1921_/=
Hvalainvincible1921 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:35Moze brate isti dres potpuno samo na fan verziji nema ovih detalja dezen...i vise je slim ovaj player...mada ono ok je i ovaj dres, al basic je nije ko da si i mogo nesto fulitarelinho je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:33Može li se na tu fan verziju uraditi broj na dresu? Rade li to?invincible1921 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:31
Ja dobio na poklon bijeli, kupili u onom Symbolu jucer
Ja narucio juce preko zmajevi.ba. Došla mi obavijest veceras na Viber o isporuci sutrainvincible1921 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:31Ja dobio na poklon bijeli, kupili u onom Symbolu jucer
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
bosanac10001
- Kontakt:
Gdje si narucio tacno? HvalaGoldenLilies je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:19Ja sam narucio od Chinese, jer mi se toliko ne svidjaju da davam 250 KM za original. Narucivao sam prije kopije i mogu vam reci da je kvalitet odličan. Sad treba cekati neki 7 dana da naprave dres, i onda ide postarina neki 10-14 dana. Kad stigne uslikat cu koju sliku i ovdje izbaciti da mozete pogledati.
imas:bosanac10001 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 03:31Gdje si narucio tacno? HvalaGoldenLilies je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:19Ja sam narucio od Chinese, jer mi se toliko ne svidjaju da davam 250 KM za original. Narucivao sam prije kopije i mogu vam reci da je kvalitet odličan. Sad treba cekati neki 7 dana da naprave dres, i onda ide postarina neki 10-14 dana. Kad stigne uslikat cu koju sliku i ovdje izbaciti da mozete pogledati.
spkiv tacka com
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Kineska AI reklama. Puno ljepsi dres od Stambolicevog

Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ne bih da blatim Kelme, ali par stvari mi se ne svidja i to je ono sto se cesto vise istice od pozitivnih stvari.
1. Nema vracanja, nema zamjene, samo za drugu velicinu
2. Troskove postarine snosi kupac
3. To i da zelis da uradis, imas rok od 1 dana nakon isporuke
4. Na Kelme USA su nestali negativni komentari i samo ostali oni sa 4 i 5 zvijezdica
Za tacke 1-3 moram reci da nije OK za dres koji ce neko platiti $100.
Tacka 4, po meni je to jako negativno sto se tice komentara. Mogli su profesionalno da odgovore, obrazloze ako neko nesto kaze sto mozda i nije tacno, ali samo izbrisati, nije OK. Iz ovih razloga necu ni kupovati od njih, mozda necu nikako, vec cekati novog sponzora. Imam jedan od Legea i jedan od Adidasa, dovoljno.
4. Na Kelme USA su nestali negativni komentari i samo ostali oni sa 4 i 5 zvijezdica
Tacka 4, po meni je to jako negativno sto se tice komentara. Mogli su profesionalno da odgovore, obrazloze ako neko nesto kaze sto mozda i nije tacno, ali samo izbrisati, nije OK. Iz ovih razloga necu ni kupovati od njih, mozda necu nikako, vec cekati novog sponzora. Imam jedan od Legea i jedan od Adidasa, dovoljno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- GoldenLilies
- Kontakt:
Imas na stranici DHGate. Ima i aplikacija. Malo pogledaj, nadjes dobrog kupca sa 5 zvijedzica (reviews) i narucis.bosanac10001 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 03:31Gdje si narucio tacno? HvalaGoldenLilies je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:19Ja sam narucio od Chinese, jer mi se toliko ne svidjaju da davam 250 KM za original. Narucivao sam prije kopije i mogu vam reci da je kvalitet odličan. Sad treba cekati neki 7 dana da naprave dres, i onda ide postarina neki 10-14 dana. Kad stigne uslikat cu koju sliku i ovdje izbaciti da mozete pogledati.
Ili što prodaju fan verziju bez svih detalja dresa, naplati je onda 50 maraka ne 150Murga je napisao/la: ↑28 maj 2026, 06:55Ne bih da blatim Kelme, ali par stvari mi se ne svidja i to je ono sto se cesto vise istice od pozitivnih stvari.
Ocjene artikla nisu prostor za izražavanje bošnjačke pljuvačko-besposličarske frustracije nego osvrt kupca nakon što dobije artikal na kvalitet i zadovoljstvo istim.Murga je napisao/la: ↑28 maj 2026, 06:55Ne bih da blatim Kelme, ali par stvari mi se ne svidja i to je ono sto se cesto vise istice od pozitivnih stvari.
4-IN-A-ROW
Došao mi dres, bijeli player verzija. Uopšte ne stisne tako da možete naručiti standardnu veličinu koju nosite. Lijep je ali iskreno ne vrijedi 250 KM. Nije neka razlika u odnosu na fan verziju.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bez veze dres taj bijeli, plavi i nekako ali za 250 km? Nije vrijedno.
Maksimum 100 km, ni marke vise.
Maksimum 100 km, ni marke vise.
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Kizo886, LenyYoro15, meecko, Micron, Nakata, rukometubih23, Shevko, Zabogamiloga i 92 gosta.