niko ne brani nista vezanog za Titu, al cim se spominje rat, prvo sto ce neko pojesti BANanu, a drugo sto ce se zakljucati temaT-MAC je napisao/la:ali ako se moze to pisati...zasto nebi moglo i o Titu...QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedince
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
haj smanjite mi ovu sliku za avatra

-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDAAdmir_Sa je napisao/la:nemam nishta protiv, za to sluzi forum. Al pusti onda i mene da diskutujem zdravim forumskim jezikom o cemu ja hocuQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedinceAdmir_Sa je napisao/la:A ko tebe tjera da citas![]()
Ja kada vidim na chatu postove imam keca iz njemackog, zaljubio sam se, popio sam 5 litara pive i slicno...samo ih hladno preskocim
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
e svasta .....
P.S Slobodno nastaviti pisati o Titi,Jovanki,Aliji,Bakiru,Dodiku...
A C A B !
to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDA
boli te briga,...Emir_ZENICA je napisao/la:e svasta .....
tebe nece banovat...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe 
nema potpisa
jesul te to banovaliJ.Goerges je napisao/la:to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDA
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Analitico ba samo link kopiras na ono kopiraj url od avatara ili tako nestoJ.Goerges je napisao/la:to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
tako je AdmireAdmir_Sa je napisao/la:na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe
Ne bi se sinoc ni pisalo o Titi da nije bilo povoda, a to je 31 godina od njegove smrti. Ne pada mi na pamet doci i iz cista mira provocirati na forumu te teme, al ako se vec povuce diskusija i ako je ona bez vrijedjanja ne vidim nijednog logicnog razloga da se svi postovi obrisu. Svakako bi vec danas rijetko ko ishta napisao o raspravi sinoc, sve bi teklo nekim normalnim tokomEmir_ZENICA je napisao/la:e svasta .....
nema potpisa
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.julia-goerges.com/uploads/tx ... G_3322.jpgJ.Goerges je napisao/la:haj smanjite mi ovu sliku za avatra
kopiraj to, odi u profil, postavke, avatar i zalijepi ovaj gore link na "LINK na URL avatara" i mora da radi, i stavi velicinu 100x100
ma velika bolan ,neće da kopira mora se smanjiti na 100X100 hajde ,i kakav crni Analitico ,ko je tajSamo F.K.S !! je napisao/la:Analitico ba samo link kopiras na ono kopiraj url od avatara ili tako nestoJ.Goerges je napisao/la:to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Puma ja sam novi forumaš ,nisu
Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- sarajlija89
- Kontakt:
Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces
Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...![]()
![]()
E moj Šabane ,tako ti je to ,niko nas ne J**+ ni 1%,nego slušaš li ti Ziska
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Goerges, kako meni moze?

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Ajde malo o prvim strancima u ex yu fudbalu, molicu lijepo.Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Da Web sudi finale LP-a, opet bi siljio za farsu!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Nego gdje mi je onaj splicanin on isto domacica neka samo serije gleda
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 05 maj 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.