Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jel iko gledao ovaj netflixov dokumentarac o francuzima na SP2010, ako je dosadno da ne palim a sve su prilike i da necu posto vidim da je antipaticni Evra glavni u filmu haman
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Odgledao prosle sedmice, dobar film iskreno
Srce, čast i ponos!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Odgledao i ja, dosta zanimljivo. Čak sam bio zaboravio na taj slučaj, možda naši mediji to toliko nisu ni predstavljali
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ko će živjeti u **** kalinoviku, najpoznatiji lik im preselio u hag
Zamisli upoznas nekog i kaže ti da je iz kalinovika
Jednom sam zatjero u pm lika iz Milića, cuj da razgovaram sa likom iz **** milica.
Ti likovi zive u doba markonija i Tesle
Jednom sam zatjero u pm lika iz Milića, cuj da razgovaram sa likom iz **** milica.
- kraljttbvb
- Kontakt:
U Sarajevu stalne redukcije vode, u Kalinoviku vode koliko hoćeš.Helemnejse je napisao/la: ↑28 maj 2026, 00:44Ko će živjeti u **** kalinoviku, najpoznatiji lik im preselio u hag
Možemo li po ovome zaključiti da je Sarajevo vukojbna?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Svako mjesto u BiH ima svoje čari i ljepote.
U Kalinoviku to su dobar seoski turizam, planinarenje na Zelengori, planinski biciklizam, stećke koji su na UNESCO baštini, pećinu KuK itd.
Sve to su fine lokacije onima koji bilo šta domaće znaju cijeniti.
U Kalinoviku to su dobar seoski turizam, planinarenje na Zelengori, planinski biciklizam, stećke koji su na UNESCO baštini, pećinu KuK itd.
Sve to su fine lokacije onima koji bilo šta domaće znaju cijeniti.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VensanKasel
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
napokon jedna dobra u moru smeca koje se izbacuje ovih dana
Don't believe the hype.
-
Helemnejse
- Kontakt:
I u svakoj kuci po koljaca ako nisu krepali
- VivaLaStella
- Kontakt:
joj teškog dana sviju mi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mjesto, grad, gradić, selo, nije krivo što u njemu žive neki katili i zlotvori.
Geografija nije odgovorna za politiku i ideologiju.
A historijski gledano ima solidnog korijena. Prvi put se pominje u 14. stoljeću vezano za ime velikaša Kosače.
Neki će tako otpisati vukojebine Čajniče, Šipovo, itd., ali to su oni koji ne vide dalje od Sarajeva i Banja Luke.
Meni je BiH od Kozarske Dubice do Neuma, od Grahova do Drine. Sa svim svojim selima, sokacima, rijekama, brdima i ravnicama.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Wilshere10
- Kontakt:
J3bem vam sve sto imate. Selam.Bosna i Hercegovina nije do kraja provela nijednu od ključnih 113 reformi na koje se obvezala Reformskom agendom upućenoj prema Europskoj komisiji.
Rokove za većinu mjera vlasti su postavile za kraj 2025. ili 2026. godine.
BiH nije još uvijek potpisala s EU ni protokolarne sporazume, gotovo identične za sve zemlje Zapadnog Balkana, zbog čega nije povukla niti prvih 70 miliona eura bespovratnih sredstava (grantova).
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam bio jednom u Valsenici, jednom proso kroz Kalinovik....mozda sam subjektivan ali atmosfera je takva da prosto mozes osjetiti da tu nesto nije u redu,,,,ko u onim horor filmovima kad lik dodje u grad i samo cekas kad ce ga nesto spopast....kao da ima neko zlo koje bdije nad tim mjestima...Meni su mnoge te zabiti po cetnitetu naprosto jeziveAsteriks je napisao/la: ↑28 maj 2026, 13:49Mjesto, grad, gradić, selo, nije krivo što u njemu žive neki katili i zlotvori.
A historijski gledano ima solidnog korijena. Prvi put se pominje u 14. stoljeću vezano za ime velikaša Kosače.
Neki će tako otpisati vukojebine Čajniče, Šipovo, itd., ali to su oni koji ne vide dalje od Sarajeva i Banja Luke.
Meni je BiH od Kozarske Dubice do Neuma, od Grahova do Drine. Sa svim svojim selima, sokacima, rijekama, brdima i ravnicama.
=\_1921_/=
A možda je to sve u tvojoj glavi odnosno psihi. Možda se oni isto tako osjećaju po FBiH. Radio sam par godina u RS-u doduše u BL i nisam nikad imao nikakvih problema čak ni sa njihovom policijom kad su mi jednom pogledali kroz prste.invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:24Ja sam bio jednom u Valsenici, jednom proso kroz Kalinovik....mozda sam subjektivan ali atmosfera je takva da prosto mozes osjetiti da tu nesto nije u redu,,,,ko u onim horor filmovima kad lik dodje u grad i samo cekas kad ce ga nesto spopast....kao da ima neko zlo koje bdije nad tim mjestima...Meni su mnoge te zabiti po cetnitetu naprosto jeziveAsteriks je napisao/la: ↑28 maj 2026, 13:49Mjesto, grad, gradić, selo, nije krivo što u njemu žive neki katili i zlotvori.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Šta će se osjećati u Federaciji kada ovdje nisu činjeni takvi zločini. Ovo ona tipična lafo srpska propaganda, svi su ubijali, svi su činili zločine. Jarane Istočna Bosna je jeziva po tom pitanju, ne bih se ni ja osjećao lijepo da posjećujem mjesta gdje su činjeni masovni zločini. Znam da je popularno ići na ćupriju u Višegradu i vozati se ko onim brodićem, ali ne bih išao nema šanse, kad bi mi u podsvjesti bilo da su tu klali ljude i bacali ih u rijeku.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kod mene je otac ribar, obisao sam sa njim skoro sve rijeke u BiH, samo me na Drinu nikada nije vodio. Kada sam prije par godina prvi put obisao taj kraj od Vlasenince, Bratunca i Srebrenice bilo mi je jasno zasto me nikada nije vodio tamo. Jednostavno se neko metafizicko zlo osjeti u zraku
Srce, čast i ponos!
- invincible1921
- Kontakt:
Pa nisam ja rekao da sam imao problem samo kazem kakva atmosfera vlada u tim gradovima,,,,nije me strah nego je jednostavno neugodno boraviti tu....mozda je to do mene samo mada sam isto cuo od dosta ljudi, evo ukljucujuci i @Venom.lol89 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:26A možda je to sve u tvojoj glavi odnosno psihi. Možda se oni isto tako osjećaju po FBiH. Radio sam par godina u RS-u doduše u BL i nisam nikad imao nikakvih problema čak ni sa njihovom policijom kad su mi jednom pogledali kroz prste.invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:24Ja sam bio jednom u Valsenici, jednom proso kroz Kalinovik....mozda sam subjektivan ali atmosfera je takva da prosto mozes osjetiti da tu nesto nije u redu,,,,ko u onim horor filmovima kad lik dodje u grad i samo cekas kad ce ga nesto spopast....kao da ima neko zlo koje bdije nad tim mjestima...Meni su mnoge te zabiti po cetnitetu naprosto jeziveAsteriks je napisao/la: ↑28 maj 2026, 13:49
Mjesto, grad, gradić, selo, nije krivo što u njemu žive neki katili i zlotvori.
To za FBIH je glupo poredjenje, to je vec domen price da ja kazem meni kao navijacu xy kluba nije svjedno hodat xy dijelom grada.
Sve sto sam htio reci je da su Visegrad, Focu, Zvornik, Srebernicu a pogotovo ove manje gradove, "oslobodioci" uspjeli da oslobode od bilo cega dobrog, zato zivjeti tamo je ko da zivis horor film....
=\_1921_/=
-
samoposmatram
- Kontakt:
A idite u pm. Sve i jedan od vas debila je bio u njemackoj ili zivite tamo. Osjeti tel tamo naciste u zdraku?
Koje ste placipicke. Ko fole vi ce te branit Bosnu od dusmana.
Svatite da su sve nacije ljudi iste krvi. Ostalo vam je samo masta u glavi.
Koje ste placipicke. Ko fole vi ce te branit Bosnu od dusmana.
Svatite da su sve nacije ljudi iste krvi. Ostalo vam je samo masta u glavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.