Ništa ja nisam rekao
Ako meni lično želiš sreću,hvala ti drug
Ništa ja nisam rekao
Mislim da je baš ta kombinacija u pitanju, vama Roncal nama Grbić.
Al doslovno niti jedan pozitivan komentarsvrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Ako nas ovaj ne ugasi neće niko
Kako sam ja shvatio ovaj troši na Max i ako nas Sanin pusti niz vodu mi navijači ovaj eventualni minus necemo moći da skupimo i da izvučemo našeg Želju
Uhhhh
Papak na kvadratMarokanci58 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:38Ova frustracija i na vjerski praznik od Štimca evo sada gledam je samo iz jednog razloga. Vjerovatno kao nacionalista ne moze podnijeti da mu kćerku neki musliman obrezanim kur*em ubija svaku noć. Čuj papka ovima vamo smo pokvarili praznik je*bo majku kafa im je gorka. Kakav primitivac.
12 golova im zavalio do sad.ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑28 maj 2026, 00:10Nikad te nitko voljeti neće
k'o sto te volim ja,
Nemanja, Nemanja ubojico pijačara
Nista to ne mora znaciti, ako se nije snasao u Dinamu, moguce je da u Zelji pokaze puni kapacitet...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Kako sam ja shvatio ovaj troši na Max i ako nas Sanin pusti niz vodu mi navijači ovaj eventualni minus necemo moći da skupimo i da izvučemo našeg Želju
Uhhhh
Vrati se doma u Gacko , zove rodni kraj
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Uhhhh
100% Najbolji SD trenutno na ovim prostorima, ima potencijalaVanja8 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:26Nista to ne mora znaciti, ako se nije snasao u Dinamu, moguce je da u Zelji pokaze puni kapacitet...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Uhhhh
Radi se o dobrom SD, navijaci Dinama su razmazeni previse...![]()
Pa sto ce vam onda ovaj ako imate sve te nabrojaneNoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:50svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Uhhhh
Ne brini familijo tu su Amar Osim , Mario Stanic i jos par ljudi iz Dinama kao savjetnici
Brko nece zvanicno ulaziti u klub zbog nesuglasica, ali tu je i puno pomaze na sve nacine
Trenutno korisnika/ca: Balorda, invincible1921, nedimmmm1337 i 29 gostiju.