Nije on jedini, ima njih koliko hoćeš na ovoj temi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drugi put mi pogrešno nick pišeš iako na avataru stoji a furaš se na sjever. Kao da vas je sve isti retardirani k pravio.FksOtokaHz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:09Slažem se sa napisanim . Neke stvari je odavno trebalo jasno postaviti, a pojedincima koji konstantno unose provokacije nije mjesto na forumu, viveros mnom46 telalovic OUT!OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:04Dok neki od admina ne uradi nešto, zamolio bih da ne citirate padobrance drugih klubova na našj temi. Neka (bar kod mene) ostanu nevidljivi, kako i treba. Svi imaju isti pattern. Lafo prate dugo ali se ne javljaju, ali moraju nešto da pitaju. I naravno, nakon drugog posta ide neinteligentna ofiraža.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Da si ostavio jači utisak, vjerovatno bih zapamtio i ime, bolje to mora, mnogo boljemnon46 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:20Drugi put mi pogrešno nick pišeš iako na avataru stoji a furaš se na sjever. Kao da vas je sve isti retardirani k pravio.FksOtokaHz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:09Slažem se sa napisanim . Neke stvari je odavno trebalo jasno postaviti, a pojedincima koji konstantno unose provokacije nije mjesto na forumu, viveros mnom46 telalovic OUT!OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:04Dok neki od admina ne uradi nešto, zamolio bih da ne citirate padobrance drugih klubova na našj temi. Neka (bar kod mene) ostanu nevidljivi, kako i treba. Svi imaju isti pattern. Lafo prate dugo ali se ne javljaju, ali moraju nešto da pitaju. I naravno, nakon drugog posta ide neinteligentna ofiraža.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Nije valjda da misliš da zna šta to znači?mnon46 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:20Drugi put mi pogrešno nick pišeš iako na avataru stoji a furaš se na sjever. Kao da vas je sve isti retardirani k pravio.FksOtokaHz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:09Slažem se sa napisanim . Neke stvari je odavno trebalo jasno postaviti, a pojedincima koji konstantno unose provokacije nije mjesto na forumu, viveros mnom46 telalovic OUT!OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:04Dok neki od admina ne uradi nešto, zamolio bih da ne citirate padobrance drugih klubova na našj temi. Neka (bar kod mene) ostanu nevidljivi, kako i treba. Svi imaju isti pattern. Lafo prate dugo ali se ne javljaju, ali moraju nešto da pitaju. I naravno, nakon drugog posta ide neinteligentna ofiraža.
SARAJEVO SIAMO NOI
Moja greška, izvinjavam se svima što su morali čitati ove gluposti sa fekalijom <3OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:29Nije valjda da misliš da zna šta to znači?mnon46 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:20Drugi put mi pogrešno nick pišeš iako na avataru stoji a furaš se na sjever. Kao da vas je sve isti retardirani k pravio.FksOtokaHz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:09
Slažem se sa napisanim . Neke stvari je odavno trebalo jasno postaviti, a pojedincima koji konstantno unose provokacije nije mjesto na forumu, viveros mnom46 telalovic OUT!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne znam što odgovarate retardiranom djetetu iz Nizozemske, poznatijem kao meraak.
Poginuo on nama do naredne sezone, zajedno s adminom koji ga pušta ga orgija
Poginuo on nama do naredne sezone, zajedno s adminom koji ga pušta ga orgija
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
u stau vam ga mećemo, eh to značiOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:29Nije valjda da misliš da zna šta to znači?mnon46 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:20Drugi put mi pogrešno nick pišeš iako na avataru stoji a furaš se na sjever. Kao da vas je sve isti retardirani k pravio.FksOtokaHz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:09
Slažem se sa napisanim . Neke stvari je odavno trebalo jasno postaviti, a pojedincima koji konstantno unose provokacije nije mjesto na forumu, viveros mnom46 telalovic OUT!
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Smatram da je izvinjenje prava stvar.mnon46 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:32Moja greška, izvinjavam se svima što su morali čitati ove gluposti sa fekalijom <3
Rijetko ko danas zna da prizna grešku i izvini se. Poštujem to.
Zna li neko, sta je sa forumašem @VenemaHrabrih ?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako sam dobro razumio austrijske medije, RB Salzburg želi Ognjena Zarića
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Cvitanovic je opet bolja opcija od ovih sto se spominju..
Bajrembarecula braco
Nemojte odgovarati ovom slucaju u 2 dana 20 postova gdje drzi lekcije
Nemojte odgovarati ovom slucaju u 2 dana 20 postova gdje drzi lekcije
Ma treba ih shvatiti, nisu nikad čuli za njega, mlad momak. Ogromna je stvar igranje finala kupa Austrije sa manjem od 40 godina, izbacio najveće austrijske klubove do finala. Nažalost, postavlja se pitanje koje nema veze sa sportom - sudije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma može on super perspektivan, ali u Austriji, tamo su druga pravila i sistem, mentalitet i shvatanje.
Kod nas da sad Guardiolu dovedeš, ne bi imao uspjeha sa Sarajevom zbog saveza i sudija. Uništili bi ga za polusezonu. Tamo ima sve uslove i podršku da napreduje u miru.
Kod nas da sad Guardiolu dovedeš, ne bi imao uspjeha sa Sarajevom zbog saveza i sudija. Uništili bi ga za polusezonu. Tamo ima sve uslove i podršku da napreduje u miru.
Kada je tako a jeste, zašto onda mijenjamo stalno trenera, zašto navijači sa tribina traže od trenera da ode. Trener tek počne da slaže ekipu, mijenjaj ga.Stroj1946 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:00Ma može on super perspektivan, ali u Austriji, tamo su druga pravila i sistem, mentalitet i shvatanje.
+1Stroj1946 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:00Ma može on super perspektivan, ali u Austriji, tamo su druga pravila i sistem, mentalitet i shvatanje.
Hocel neko konačno maknuti ove padobrance ili da mi ne pišemo?
Evo Nokee pokusacu ti ja objasniti...
Kad sam ja napustio mjesto moderatora ostali su GIS i Maroon...Prije dva dana u nekoj zezanciji u vezi GIS-a,rece da nisu ni oni moderatori, tako da za prijavu padobranaca treba se vjerovatno obratiti direktno Adminu...
Bila je i neka prica da ce portal uvesti AI moderatore, ali je li to zazivjelo stvarno ne znam jer odavno sam to napustio tako da zaista nisam upoznat,,,
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, trunks1946 i 11 gostiju.