Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Da nije grba saveza na njemu čovjek bi pomislio da je kuhinjska krpa po cijeni od 250 marona.
Isplativ bezobrazluk kozmetičarke Nine Antonić, vlasnice zmajevi.ba.
Isplativ bezobrazluk kozmetičarke Nine Antonić, vlasnice zmajevi.ba.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ajte kriticari navedite bolje dresove u zadnih 10 godina od ovih, osim onog domaxeg adidasovog iz 2018. Ostalo tesko sranje tkd smo dobili drugi najbolji domaci u zadnjih 10 godina i najbolji gostujuci u zadnjih 10 godina. Da da se previse hajpalo, a da ovo sto se dobilo ne zasluzuje toliki hajp jest tacno i tu razumijem odredjenu dozu razocaranja. Ali isto tako da je umjesto logoa kelmea ovdje logo adidasa drugu bi pricu vi pricali. Treba biti realan moglo je bolje i uvjek moze bolje, ali ovo su solidni drespvi a kakve smo sve skalamerije nosili top su i jeste razocaranje zbog hajpa koji se pravio, ali vi ste ludi ako ste ocekivali neke ljiljane ili nestp drasticno bolje od ovoga.
#CarsijaOdjebi
Raja zeli legendranog Legea sismisa nazad!
Stvara se galama zbog apsurdno visoke cijene. I ljudi su u pravu. Realna cijena mu je 150 a fan verzije 100 KM. Ipak se radi o originalnim a ne pijacarskim dresovima
Da, i ja mislim da je to poremetilo raji percepciju. Dres je meni super, ali cijena je bezobrazna i nerealna i ne pada mi na pamet da dajem te pare. Jedino ako osvojimo onda uzimam 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
bas taj adidasov je bio top, neki dan na youtubeu pogledah highlightse meca sa bilinog polja, bih austrija iz 2018. Stvarno top dres. Mada ce vjerovatno i ovaj plavi biti dobar, kada se stave svi detalji. Bijeli mi se cini nesto losijim, nekako neskladan na prvi pogledtuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 maj 2026, 12:13Ajte kriticari navedite bolje dresove u zadnih 10 godina od ovih, osim onog domaxeg adidasovog iz 2018. Ostalo tesko sranje tkd smo dobili drugi najbolji domaci u zadnjih 10 godina i najbolji gostujuci u zadnjih 10 godina. Da da se previse hajpalo, a da ovo sto se dobilo ne zasluzuje toliki hajp jest tacno i tu razumijem odredjenu dozu razocaranja. Ali isto tako da je umjesto logoa kelmea ovdje logo adidasa drugu bi pricu vi pricali. Treba biti realan moglo je bolje i uvjek moze bolje, ali ovo su solidni drespvi a kakve smo sve skalamerije nosili top su i jeste razocaranje zbog hajpa koji se pravio, ali vi ste ludi ako ste ocekivali neke ljiljane ili nestp drasticno bolje od ovoga.
Meni su lično rizični na toj stranici čim nema PayPal opcije i čim ja moram dati njima svoje podatke o kartici. Pretpostavljam da si i ti isto to uradio?DanijelTZ je napisao/la: ↑28 maj 2026, 04:50imas:bosanac10001 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 03:31Gdje si narucio tacno? HvalaGoldenLilies je napisao/la: ↑27 maj 2026, 22:19Ja sam narucio od Chinese, jer mi se toliko ne svidjaju da davam 250 KM za original. Narucivao sam prije kopije i mogu vam reci da je kvalitet odličan. Sad treba cekati neki 7 dana da naprave dres, i onda ide postarina neki 10-14 dana. Kad stigne uslikat cu koju sliku i ovdje izbaciti da mozete pogledati.
spkiv tacka com
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Meni je tražilo pin da ukucam
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dns na pijaci govori lik u Turskoj Bajram 7 dana ne radi nista, kaze biti ce za 10-15 dana dolaze turske verzije. Kaze jos da Kina ne valja nista da boja spada
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kod nas nemas na pijaci niti jedne turske kopije kakve mos nac u samoj Turskoj. Imao sam i nas sa pijace "turski" a imam i par Turskih direktno uzwti u Turskoj i razlika je ogromna. Te koje sam uzeo u Turskoj imam i dan danas i ok su kvaliteta ali one koji su kod nas "turski" bacao sam kroz 2 sedmice broj spadne grb itd. A sto se tice kineskih imam ih isto 3 4 i mogu rec da su dobrw kopije nikad mi ni sa jednog nije spala nikakva boja. A kod nas na pijaci su objedljivo najslabijeg kvaliteta dresovi a da ne pricamo o fontu brojeva i slova. Tako da ako se uzima dres samo naruciti iz Kine ili ako si u prilici otici u Tursku i tamo uzeti, ovo kod nas na pijaci sumnjam da je i iz Kine i iz Turske, prije od nekog Mehe u šupi.
#CarsijaOdjebi
Jesam. Na ovim sumnjivim sajtovima bude bolji kvalitet nego na DHGate-u i Aliexpressu. Mislim da se moze i platit preko Paypala ako im se javis na Whatsapp-u.
Ovdje mozes viditi pouzdane prodavace:
Kod: Označi sve
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Nu2T8mUzdOadE5y-6PU7WB_cBwODWy2z5zy5oGNXRQ0/edit?gid=1490604402#gid=1490604402Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Nigdje ne mogu nac ovaj novi bijeli dres sa rokom isporuke prije prvenstva (nebitno fejk il original) . Ako neka zna neku provjerenu stranicu nek napise u poruke
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Najranije oko 15. i 20. juna moze doci dres iz Kine, jedino mozete naci ove nase kopije (koje ne proporucujem) za 30ak maraka. Takodjer ako narucujete iz Kine a niste sig za stranicu narucite prwko neke ig stranice placate pouzecem a ne brinete se nista narucite i cekate isto.
#CarsijaOdjebi
- svrakino1921
- Kontakt:
pogledao sam konačno dresove uživo, nisu čemu
barem ova navijačka verzija nije
Sutra do 15h najkasnije nijednig dresa nece bit u radnji garantuj ti, kolke god da su zalihe..svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:02Pred sutrašnju utakmicu
Zavirili smo u Fan shop s novim dresovima Zmajeva: Potražnja velika, u ponudi za sada samo navijačka verzija
![]()
Evo ja dolazim na utakmicu sutra, kontam prosetat i kupit dres al necu but tu prije 4-5 sati i sugurno necu stic kupit.
Kolko god bila bezobrazna cijena, raja pa i ja hocu dres sa kojim smo na SP
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jel se ne moze uzeti s onim FIFA logo na ramenu? Ono gdje pise FIFA WORLD CUP. Ovako izgledaju siromasni..
Ne moze nazalost. Tu opciju imas samo za Adidasove drese Njemacke, Argentine i Skotske.Edincapitano je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:58Jel se ne moze uzeti s onim FIFA logo na ramenu? Ono gdje pise FIFA WORLD CUP. Ovako izgledaju siromasni..
Ja sam narucio sa ebaya.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beduin, dedo26, EdoMedo, GIBRA, Google Adsense [Bot], KarlMarx, Konzerva, LukavacBHF, Marokanci58, MostarNeretva, Nakata, random11, rimljanin90, s4mke, Sheyi, SHZ82, Wilshere10 i 138 gostiju.