Otišao da kupim original i kad sam vidio kakvo smeće nude, samo se okrenuo...na kraju kupio na pijaci za cvaju
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Sad mi nije jasno na sta si gledao na kvalitet ili cijenu?
Po ovom sto si napisao, ispade da je na pijaci bolji kvalitet jer nisi bio zadovoljan kvalitetom originala.
- AshburtonG
- Kontakt:
Gledao je covjek na omjer cijene i kvaliteta. I zeli reci da nije retardiran dat 150KM za isti kvalitet materijala, koji moze dobit za 20KM.
- RollingPaper
- Kontakt:
Joj ciganluka, cuj isti kvalitet na pijaci.
Orginalni dres je 100% poliester, na pijaci je 100% najlon.
Apsolutno si u pravu. Ja razumijem razliku između fan verzije i player verzije, sam imam nekoliko primjeraka, međutim, moraš biti budala da uzmeš fan verziju, na kojoj se ne vidi ono što je i smisao ovih dresova. To mi nikako nije jasno, ako nisu mogli nešto ubacit na fan verziji, onda su trebali samo ostavit player verziju za kupovinu i cao. Ko hoće nek izvoli.AshburtonG je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:38Gledao je covjek na omjer cijene i kvaliteta. I zeli reci da nije retardiran dat 150KM za isti kvalitet materijala, koji moze dobit za 20KM.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Poenta fan verzije je da omogući navijaču da kupi dres i osjeća se dio tog kolektiva…naročito ako nemaju novca da priušte orginal…player verziju. Isti je slučaj kada god se porede player i fan verzije..nebitno koji klub ili reprezentacija bila u pitanju. Kod nas su ti detalji sitni i jedino ih dobiješ na original player verziji…što se i ne primjeti baš iz daljine. Da su u ponudi bili isključivo player verzija priča bi se okrenula kako NEMA NIŠTA U PONUDI ZA NAS OBIČNE SMRTNIKE…SAMO OVAJ SKUPI DRES ZA DIJASPORU I GUZONJE.KarlMarx je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:47Apsolutno si u pravu. Ja razumijem razliku između fan verzije i player verzije, sam imam nekoliko primjeraka, međutim, moraš biti budala da uzmeš fan verziju, na kojoj se ne vidi ono što je i smisao ovih dresova. To mi nikako nije jasno, ako nisu mogli nešto ubacit na fan verziji, onda su trebali samo ostavit player verziju za kupovinu i cao. Ko hoće nek izvoli.AshburtonG je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:38Gledao je covjek na omjer cijene i kvaliteta. I zeli reci da nije retardiran dat 150KM za isti kvalitet materijala, koji moze dobit za 20KM.
Stvarno, haj nam pojasni pošto smo svi glupi, nismo to znali.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:54Poenta fan verzije je da omogući navijaču da kupi dres i osjeća se dio tog kolektiva…naročito ako nemaju novca da priušte orginal…player verziju. Isti je slučaj kada god se porede player i fan verzije..nebitno koji klub ili reprezentacija bila u pitanju. Kod nas su ti detalji sitni i jedino ih dobiješ na original player verziji…što se i ne primjeti baš iz daljine. Da su u ponudi bili isključivo player verzija priča bi se okrenula kako NEMA NIŠTA U PONUDI ZA NAS OBIČNE SMRTNIKE…SAMO OVAJ SKUPI DRES ZA DIJASPORU I GUZONJE.KarlMarx je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:47Apsolutno si u pravu. Ja razumijem razliku između fan verzije i player verzije, sam imam nekoliko primjeraka, međutim, moraš biti budala da uzmeš fan verziju, na kojoj se ne vidi ono što je i smisao ovih dresova. To mi nikako nije jasno, ako nisu mogli nešto ubacit na fan verziji, onda su trebali samo ostavit player verziju za kupovinu i cao. Ko hoće nek izvoli.AshburtonG je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:38
Gledao je covjek na omjer cijene i kvaliteta. I zeli reci da nije retardiran dat 150KM za isti kvalitet materijala, koji moze dobit za 20KM.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Očigledno da nisi jer ne kontaš poentu fan verzije i pitaš zašto samo player verzija nije u ponudi. Ti jesi. U to sam siguran.KarlMarx je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:07Stvarno, haj nam pojasni pošto smo svi glupi, nismo to znali.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:54Poenta fan verzije je da omogući navijaču da kupi dres i osjeća se dio tog kolektiva…naročito ako nemaju novca da priušte orginal…player verziju. Isti je slučaj kada god se porede player i fan verzije..nebitno koji klub ili reprezentacija bila u pitanju. Kod nas su ti detalji sitni i jedino ih dobiješ na original player verziji…što se i ne primjeti baš iz daljine. Da su u ponudi bili isključivo player verzija priča bi se okrenula kako NEMA NIŠTA U PONUDI ZA NAS OBIČNE SMRTNIKE…SAMO OVAJ SKUPI DRES ZA DIJASPORU I GUZONJE.KarlMarx je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:47
Apsolutno si u pravu. Ja razumijem razliku između fan verzije i player verzije, sam imam nekoliko primjeraka, međutim, moraš biti budala da uzmeš fan verziju, na kojoj se ne vidi ono što je i smisao ovih dresova. To mi nikako nije jasno, ako nisu mogli nešto ubacit na fan verziji, onda su trebali samo ostavit player verziju za kupovinu i cao. Ko hoće nek izvoli.![]()
![]()
-
signalidunapark
- Kontakt:
Koja histerija oko majice jbt.
Mislim dakle jesam. Jesam dakle nisam. Šta imaš još da nam objasniš? Hoćeš nam sad pričati ovdje i da je zemlja ravna?! Pošto ti je tu i granica negdje, u tom domenu.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:14Očigledno da nisi jer ne kontaš poentu fan verzije i pitaš zašto samo player verzija nije u ponudi. Ti jesi. U to sam siguran.KarlMarx je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:07Stvarno, haj nam pojasni pošto smo svi glupi, nismo to znali.MiranGlasnic je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:54
Poenta fan verzije je da omogući navijaču da kupi dres i osjeća se dio tog kolektiva…naročito ako nemaju novca da priušte orginal…player verziju. Isti je slučaj kada god se porede player i fan verzije..nebitno koji klub ili reprezentacija bila u pitanju. Kod nas su ti detalji sitni i jedino ih dobiješ na original player verziji…što se i ne primjeti baš iz daljine. Da su u ponudi bili isključivo player verzija priča bi se okrenula kako NEMA NIŠTA U PONUDI ZA NAS OBIČNE SMRTNIKE…SAMO OVAJ SKUPI DRES ZA DIJASPORU I GUZONJE.![]()
![]()
Glavni aspekt je kupovna moc kupaca...sve ostalo je prdimahovina. Polazim od sebe, ne pada mi na pamet da uzimam player verziju od 250 KM, razmislio bih o fan verziji da ne moram kupiti vise komada (porodicni paket
), tako da mozda dodje u obzir nesto iz BK garniture, jer mi se ne kupuje pijacni sumnjivog kvaliteta...
Player dres mozda kupiti ako bude neko snizenje nakon SP-a ili trebadne doci nova garnitura, a ovi budu cistili zalihe. Ne smeta meni ako je "de mode"...I sad bi prije Sabicevu "dvicu" obukao nego ijedan ovaj.
Player dres mozda kupiti ako bude neko snizenje nakon SP-a ili trebadne doci nova garnitura, a ovi budu cistili zalihe. Ne smeta meni ako je "de mode"...I sad bi prije Sabicevu "dvicu" obukao nego ijedan ovaj.
-
bosanac10001
- Kontakt:
Imas li link? HvalaWolffire je napisao/la: ↑28 maj 2026, 16:19Ne moze nazalost. Tu opciju imas samo za Adidasove drese Njemacke, Argentine i Skotske.Edincapitano je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:58Jel se ne moze uzeti s onim FIFA logo na ramenu? Ono gdje pise FIFA WORLD CUP. Ovako izgledaju siromasni..
Ja sam narucio sa ebaya.
Ne znam ko odlučuje o tome koji detalji iz player verzija će se izostaviti za fan verziju, ali ja kao neko ko u svojoj kući imam odredjen broj player i fan dresova svjetskih klubova rekao bih da nikada nisam imao situaciju u kojoj na fan verziji se izostavljaju ključni detalji, a definitivno se kod nas izostavljaju oni ključni detalji tj te famozne rijeke, kakve god one bile. Taj dio mi nikako nije jasan. Ovdje pričamo o tim "originalnim" verzijama, a ne pijacarskim.
Navijači koji kupuju "originale" bi trebali zapravo da reklamiraju te dresove, a ako ni kod samih navijača koji su kupili originalne fan dresove izostaju ključni detalji onda zapravo gotovo niko neće ni znati za te detalje i vrlo rijetko će se ikada imati prilika vidjeti.
Navijači koji kupuju "originale" bi trebali zapravo da reklamiraju te dresove, a ako ni kod samih navijača koji su kupili originalne fan dresove izostaju ključni detalji onda zapravo gotovo niko neće ni znati za te detalje i vrlo rijetko će se ikada imati prilika vidjeti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- AshburtonG
- Kontakt:
Na pijaci nisam siguran, znam da kod provjerenih Kineza dobijes polyester, za 15-20$, gdje oni zarade makar 10$ po dresu.RollingPaper je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:46Joj ciganluka, cuj isti kvalitet na pijaci.
Pricamo o fucking Kelme dresovima.
Previse se palamudi o dresovima.
Dizajner je pogrijesio sto je hodao po novinskim kucama napravio je sebi medvedju uslugu.
Dres kao dres nosit cemo ga nekoliko puta godisnje i ide u ormar.
Kakve rijeke, kakvi valovi. Kineske kopije ne zelim komentarisati jer ne znam kakve su. Ono sto se prodaje po pijacama je lose ne znam da li se ovdje stancaju ili na istoku.
Player verzija je osjetljivija preporuceno je prati na ruke
Dizajner je pogrijesio sto je hodao po novinskim kucama napravio je sebi medvedju uslugu.
Dres kao dres nosit cemo ga nekoliko puta godisnje i ide u ormar.
Kakve rijeke, kakvi valovi. Kineske kopije ne zelim komentarisati jer ne znam kakve su. Ono sto se prodaje po pijacama je lose ne znam da li se ovdje stancaju ili na istoku.
Player verzija je osjetljivija preporuceno je prati na ruke
Je li se zna u cemu putuje repka na turnir, jel imaju oficijelni outfit?
Vidim njemci su prekinuli saradnju sa Boss i sada ih oblaci Marco Polo.
Ne putuju u odjelima vise, nego polo majce i chino hlace.
https://www.sportsillustrated.de/fussba ... mannschaft
Vidim njemci su prekinuli saradnju sa Boss i sada ih oblaci Marco Polo.
Ne putuju u odjelima vise, nego polo majce i chino hlace.
https://www.sportsillustrated.de/fussba ... mannschaft
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sve neka histerija a na kraju ce nas Katar poslati kuci s trecim porazom na SP
Logicno. Katar je miljama ispred Velsa i Italije...za pocetak su na SP dok ovi nisu. Logicno. Poraz od Irske 1:0 nas ne treba zavarati. Logicno. Biti pesimista. Logicno!Edincapitano je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:52Sve neka histerija a na kraju ce nas Katar poslati kuci s trecim porazom na SP![]()
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.