Eto njega vec u Ligi nacija.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Iskreno, mislim da Dženan Pejčinović ima realne šanse za poziv u njemačku reprezentaciju nakon SPa 2026. Lik se baš dobro razvija zadnjih sezona, vidi se napredak u igri, fizički je jak, a i pred golom je sve sigurniji. Ako sad napravi očekivani transfer i bude redovno igrao u prvoj ligi, to mu je ogroman plus jer će skupljati minute protiv top ekipa. Sigurno nece ostati u Wolfsburgu.
Njemačka će poslije 2026. vjerovatno malo “osvježiti” ekipu i tu vidim njegovu šansu. Ako nastavi ovim tempom i ostane zdrav, ne bi me iznenadilo da ga uskoro vidimo u širem kadru.
Kad pogledaš konkurenciju za špica u Njemačkoj, Pejčinović stoji jako dobro. Na istoj poziciji imaš likove kao Woltemade, Undav, Lemperle ili Tresold, niko od njih nije neka nedodirljiva klasa, da kažeš „nema šanse da ga preskoči“. Woltemade se muči u Engleskoj, nema kontinuitet ni brojke koje bi ga cementirale kao prvog napadača. Undav je kod Nagelsmanna ionako očito nije prvi izbor, plus ima skoro 30 godina i nije baš „projekat za budućnost“, više kratkoročno rješenje.
Lemperle i Tresoldi su tu negdje s njim po nivou, eventualno malo iznad ili ispod, ali ništa što Dženan uz jednu dobru Bundesligu sezonu ne može pregaziti.
A Nagelsmann nema nijednog „zakucanog“ klasičnog špica, pa se tu Pejčinović veoma fino ugura u priču.
Njemačka će poslije 2026. vjerovatno malo “osvježiti” ekipu i tu vidim njegovu šansu. Ako nastavi ovim tempom i ostane zdrav, ne bi me iznenadilo da ga uskoro vidimo u širem kadru.
Kad pogledaš konkurenciju za špica u Njemačkoj, Pejčinović stoji jako dobro. Na istoj poziciji imaš likove kao Woltemade, Undav, Lemperle ili Tresold, niko od njih nije neka nedodirljiva klasa, da kažeš „nema šanse da ga preskoči“. Woltemade se muči u Engleskoj, nema kontinuitet ni brojke koje bi ga cementirale kao prvog napadača. Undav je kod Nagelsmanna ionako očito nije prvi izbor, plus ima skoro 30 godina i nije baš „projekat za budućnost“, više kratkoročno rješenje.
Lemperle i Tresoldi su tu negdje s njim po nivou, eventualno malo iznad ili ispod, ali ništa što Dženan uz jednu dobru Bundesligu sezonu ne može pregaziti.
A Nagelsmann nema nijednog „zakucanog“ klasičnog špica, pa se tu Pejčinović veoma fino ugura u priču.
Od a do z sve potpisuje. Sjajan postPeppermintSA je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:21To je bila malo kompleksnija situacija. S jedne strane, reprezentacija je već bila oformljena i jako se teško u nju upadalo, jako teško ispadalo. Gro igrača je imalo status svetih krava što nas je, po mom mišljenju, na duže staze dobro ujebalo. Zatim, imali smo selektora koji je bio vrlo nesklon probavanju novih igrača - da se razumijemo, ja Papeta obožavam, za mene je on najbolji bh. fudbaler svih vremena, kakav Džeko, kakvi bakrači - ali mislim da je kao selektor bio vrlo nezahvalan kada je riječ o stvaranju reprezentacije. Kao treće, ondašnja svlačionica je bila izrazito toksična. Ona generacija je bila izrazito toksična, seljačka, meni lično antipatična. Mislim, najbezvezniji primjer - oni odu u Bosnu na Ilidži i valjaju se po podu ko da je doček Nove godine u Han Pijesku '89. Ova generacija mi je svjetskija, evropskija, savremenija, pa sam tim i otvorenija za nove igrače. Jbt, imam dojam subjektivni da je prelijepo biti dio ove svlačionice. Da su svi momci prosto cool. Eto, to je riječ - cool. Ona svlačionica mi je bila krklanluk na max. Mislim da je i to važan faktor kod potencijalnog odabira reprezentacije. Tačno mogu zamisliti Muharemovića kako pozove Topalovića na ručak negdje u Milanu, neka šminkica i naloži ga da dođe, upali - lupam - video poziv i čuju se s Dedićem. A ona generacija? Medjunjanin zakmeči jer je Bešić pozvan. Na kraju krajeva, mislim da su ovi momci kvalitetniji. Ili u najmanju ruku imaju MNOGO veći plafon. A kvalitet privlači kvalitet. I kvalitet, onaj pravi je manje iskompleksiran i više prizemljen. A na sve to kao mega giga ultra bonus - stručni štab, Barbarez, direktor Spaha, pa realno i komplet savez na čelu sa Vicom su profesionalniji, moderniji, ozbiljniji. Mi smo sad, čovječe, hit.hurem je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:40Seferovic nije igrao za našu reprezentaciju jer je bio svjestan da pored Dzeke i Ibisevica godinama neće biti opcija. Odnosno znao je da mu klupa ne gine. Otišao je igrati za Švicarsku.
Naravno, bilo je tu i neozbiljnosti od neozbiljnih ljudi iz našeg neozbiljnog saveza i selektora, stručnog štaba. I tako je to bilo godinama. Sve do ove garniture.
Bit će i u budućnosti kalkulanata kada se pozicije popune ozbiljnim igračima i pojedinci će gledati drugu reprezentaciju gdje će biti sigurni starteri. Ali ozbiljna ekipa, sto ovaj direktor i stručni stab jesu, će znati ozbiljno “pregovarati” s potencijalnim reprezentativcima i obećati im pravednu borbu za startnih 11 ali i realne minute s klupe. Nema ovaj stručni stab problem s tim da vec na poluvremenu ili oko 55.,60.minute mijenja igrače, pa makar to bio Kolasinac ili neko drugi.
A za pridobijanje potencijalnih reprezentativaca je od krucijalne važnosti sto s njima pregovaraju ozbiljni ljudi i sto smo kao reprezentacija opet u “modi”.
Očekuje se da nam postane navika realna borba za plasman narednih nekoliko turnira i to je samo po sebi poziv mnogima na ispravnu odluku u svakom smislu.
Ono sto se očekivalo s ovim stručnim stabom i direktorom se i dešava. Ništa manje nisam očekivao.
naprijed rejal
Mislim da je potpuno nepotrebno da se umanjuje uspjeh i vrijednost generacije iz 2014. da bi se napravila komparacija s trenutnom reprezentacijom. Koliko je to bilo teško postići, na kraju krajeva, i govori sama činjenica da nam je trebalo 20 godina za prvi uspješan plasman. Ne treba zaboraviti i da je prije bilo teže otići i na Svjetsko a pogotovo na Euro.
Nisu ti igrači bili svete krave iz nekih xy razloga i muhanatosti selektora, nego je tih 10-15 redovnih igrača jednostavno nekoliko godina zaredom bilo najbolje što smo imali. Ko je to trebao upasti 2013. da izbaci "svete krave" Ibiševića i Džeku u napadu? Lulića, Salihovića, Spahu, Mujdžu, Misketa, Pjanića, Begovića?
Spominje se i Miske sa pivskim stomakom, evo znači gledam, čovjek je imao 9 golova + asistencija u tim kvalifikacijama, ko bi ih to bolje odradio? I oprostio se odmah poslije prvenstva, znači dok je igrao bio nam je mozak napada i na vrijeme otišao. Nije imao defanzivni doprinos ali to je za igrače koji su igrali njegovu poziciju prije 15-20 godina još uvijek normalno.
Nisu ti igrači bili svete krave iz nekih xy razloga i muhanatosti selektora, nego je tih 10-15 redovnih igrača jednostavno nekoliko godina zaredom bilo najbolje što smo imali. Ko je to trebao upasti 2013. da izbaci "svete krave" Ibiševića i Džeku u napadu? Lulića, Salihovića, Spahu, Mujdžu, Misketa, Pjanića, Begovića?
Spominje se i Miske sa pivskim stomakom, evo znači gledam, čovjek je imao 9 golova + asistencija u tim kvalifikacijama, ko bi ih to bolje odradio? I oprostio se odmah poslije prvenstva, znači dok je igrao bio nam je mozak napada i na vrijeme otišao. Nije imao defanzivni doprinos ali to je za igrače koji su igrali njegovu poziciju prije 15-20 godina još uvijek normalno.
Generacija 2014. je bila bazirana na individualnom kvalitetu. Protivnike od kojih smo bili bolji na individualnom planu smo pobjeđivali, od koga smo bili slabiji gubili smo. Ni u jednom kvalifikacionom ciklusu, kao i na SP, ta generacija nije prebacila objektivne mogućnosti.
Trenutno ova generacija je individualno znatno slabija od one, ali ima x faktor. Već u prvim kvalifikacijama smo iza sebe ostavili tri kvalitetnije selekcije, uključujući Italiju, i plasirali se. To ne može biti samo sreća.
I istina je, ona generacija je bila puna fakina i mangupa, ova je puno "sportskija".
Trenutno ova generacija je individualno znatno slabija od one, ali ima x faktor. Već u prvim kvalifikacijama smo iza sebe ostavili tri kvalitetnije selekcije, uključujući Italiju, i plasirali se. To ne može biti samo sreća.
I istina je, ona generacija je bila puna fakina i mangupa, ova je puno "sportskija".
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 28 maj 2026, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jel neko postavio već? Ozvaničen transfer u Bundesligu. @NoDi80 čestitke.
-
Catalunya1
- Kontakt:
Jedino da im vodu nosi. Nema on trenutno ni 2% sansi da zaigra za njih.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Catalunya1
- Kontakt:
i meni skroz ispodprosjecan igrac sumnjam da ce igrati vjerovatno ce presjedit na klupi cijelu sezonu ko KapicDamirT je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:46Jedino da im vodu nosi. Nema on trenutno ni 2% sansi da zaigra za njih.
Odlican transfer za njega. Top liga, a klub mali, nema nekog pritiska, ni konkurencija vjerovatno nije pretjerano jaka. Ako se izbori za solidne minute, definitivno ga treba uzeti u obzir za LN.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Đurić postaje zanimljiv ako može igrati takvu ulogu u Paderbornu kakvu El Mala igra u Kölnu.
koji je također došao iz 3. Bundeslige. to bi za nas bio mega dobitak
Sigurno će se boriti protiv ispadanja, ali Bundesliga od mjesta 10-11 naviše nije toliko jaka da Paderborn ne može ostati. Srbi su previše arogantni da bi cijenili nekog ko je došao iz 3. Bundeslige. Moramo ostati na njemu i pratiti ga!
koji je također došao iz 3. Bundeslige. to bi za nas bio mega dobitak
Ma kakav nodi brate, smijesan ko i ovaj igrac haha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
El Mala je 19 godina…Đurić slavi 23. rođendan sljedećeg mjeseca i nema minute ozbiljnog fudbala u svojoj karijeri. Nije baš isto…DzaniMehmet je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:52Đurić postaje zanimljiv ako može igrati takvu ulogu u Paderbornu kakvu El Mala igra u Kölnu.
koji je također došao iz 3. Bundeslige. to bi za nas bio mega dobitakSigurno će se boriti protiv ispadanja, ali Bundesliga od mjesta 10-11 naviše nije toliko jaka da Paderborn ne može ostati. Srbi su previše arogantni da bi cijenili nekog ko je došao iz 3. Bundeslige. Moramo ostati na njemu i pratiti ga!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Niko ne umanjuje uspjeh te generacije. Ono što umanjujem je njen kvalitet. Oprosti, ali ta generacija je prosto napuhana u nešto što ona nije bila. Zapravo, mi kad govorimo o njoj, zapravo mislimo o 2-3 igrača koja onda projektujemo na cijelu generaciju. U konačnici, imala je dovoljno vremena i prostora i, da se ne lažemo, idolopoklonstva da dokaže da je vrijedila mnogo. Ona to nije dokazala. Naprotiv, u više situacija se pokazala pokvarenom.Zglavkar je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:09Mislim da je potpuno nepotrebno da se umanjuje uspjeh i vrijednost generacije iz 2014. da bi se napravila komparacija s trenutnom reprezentacijom. Koliko je to bilo teško postići, na kraju krajeva, i govori sama činjenica da nam je trebalo 20 godina za prvi uspješan plasman. Ne treba zaboraviti i da je prije bilo teže otići i na Svjetsko a pogotovo na Euro.
Mi olako zaboravljamo da je jezgro te generacije već debitovalo u kvalifikacijama za Euro 2008 - neki i za Euro 2004. Dakle, govorimo o periodu od 8-10 godina. Otvorilo im se mnogo prilika koje nisu iskoristili. Hajde 2010., bio si sa Španijom u grupi i nisi mogao bolje od drugog mjesta, a onda si naletio na Portugala protiv kojeg realno nisi imao sreće. Međutim, šta ćemo sa kvalifikacijama za Euro 2012? Svi pričaju o Parizu i penalu i blah blah, a ja bih da malo više govorimo o Bukureštu i miniranju Papeta kako bi bio smijenjen, nakon čega je on imao onaj izliv bijesa na pres konferenciji. Mislim na takve stvari. Na seljačke, sitnodušne metode. Na baklave i posjete rodbini i restorane Bosna i slikanje po Ferhadiji u Revoluciji i takve gluposti. Yamal takođe divlja, slika se po jahtama, ganja starlete, ždere hamburgere po privatnim avionima, ali kada dođe stani-pani, on isporuči rezultat.
I onda kad smo se plasirali na SP, umjesto da ta generacija dokaže kvalitet i mentalitet, tad kad je uspjela sa sebe skinuti teret neuspjeha - šta se desilo? Klanovi, svađe, kmečanje, bojkotovanje novinara, vođenje jarana u Brazil, ponovno miniranje selektora, šetkanja u idućem ciklusu, zatim onaj nakaradni baraž protiv Irske. Stoga, kad se povuče crta i kad se vidi šta je urađeno i koliko je napravljeno, apsolutno nema razloga da se ona generacija veliča. Jedna primitivna, razmažena, obijesna i samoživa generacija - i pri tom, generacija sastavljena od prosječnih fudbalera. Nikakvih zapravo fudbalera.
To je ono što cijenim kod ovih momaka. Oni se okupe u Sarajevu i posvete se poslu zato što su svjesni da su kvalitetni i hoće rezultat. J**+ se Muharemoviću za slikanje s navijačima. On hoće da napravi rezultat. On ode u Vels, izrovi teren, nakon tekme ne želi da izusti "Italija" mada tamo igra, već kaže "naredni protivnik", izađe na teren, pretvori se u Rija Ferdinanda, i reprezentacija ode na Mundijal. Alajbegović ne hoda po baklavama ko Lulić koji, bajdvej, Kerimu ne može kopačke čistiti, nego uđe na teren u Kardifu i demolira protivnika.
Ja upravo mislim da mi moramo biti kritičniji i strožiji. Da više cijenimo profesionalnost, srčanost i suhi kvalitet, a da se manje ložimo na ljiljane, zmajeve, tigrove isl. gluposti. U konačnici, to nas je i dovelo do ponora.
Kupaj ribice, prati folklorCatalunya1 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:51i meni skroz ispodprosjecan igrac sumnjam da ce igrati vjerovatno ce presjedit na klupi cijelu sezonu ko Kapic
Koju si utakmicu gledao ?
Luka je uz Mahmica vec nas najbolji vezni igrac, a Srbi ga prate uveliko, ali nece ga moci uzeti pored mene i ss
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 maj 2026, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Odlicno napisano.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:03Niko ne umanjuje uspjeh te generacije. Ono što umanjujem je njen kvalitet. Oprosti, ali ta generacija je prosto napuhana u nešto što ona nije bila. Zapravo, mi kad govorimo o njoj, zapravo mislimo o 2-3 igrača koja onda projektujemo na cijelu generaciju. U konačnici, imala je dovoljno vremena i prostora i, da se ne lažemo, idolopoklonstva da dokaže da je vrijedila mnogo. Ona to nije dokazala. Naprotiv, u više situacija se pokazala pokvarenom.Zglavkar je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:09Mislim da je potpuno nepotrebno da se umanjuje uspjeh i vrijednost generacije iz 2014. da bi se napravila komparacija s trenutnom reprezentacijom. Koliko je to bilo teško postići, na kraju krajeva, i govori sama činjenica da nam je trebalo 20 godina za prvi uspješan plasman. Ne treba zaboraviti i da je prije bilo teže otići i na Svjetsko a pogotovo na Euro.
Mi olako zaboravljamo da je jezgro te generacije već debitovalo u kvalifikacijama za Euro 2008 - neki i za Euro 2004. Dakle, govorimo o periodu od 8-10 godina. Otvorilo im se mnogo prilika koje nisu iskoristili. Hajde 2010., bio si sa Španijom u grupi i nisi mogao bolje od drugog mjesta, a onda si naletio na Portugala protiv kojeg realno nisi imao sreće. Međutim, šta ćemo sa kvalifikacijama za Euro 2012? Svi pričaju o Parizu i penalu i blah blah, a ja bih da malo više govorimo o Bukureštu i miniranju Papeta kako bi bio smijenjen, nakon čega je on imao onaj izliv bijesa na pres konferenciji. Mislim na takve stvari. Na seljačke, sitnodušne metode. Na baklave i posjete rodbini i restorane Bosna i slikanje po Ferhadiji u Revoluciji i takve gluposti. Yamal takođe divlja, slika se po jahtama, ganja starlete, ždere hamburgere po privatnim avionima, ali kada dođe stani-pani, on isporuči rezultat.
I onda kad smo se plasirali na SP, umjesto da ta generacija dokaže kvalitet i mentalitet, tad kad je uspjela sa sebe skinuti teret neuspjeha - šta se desilo? Klanovi, svađe, kmečanje, bojkotovanje novinara, vođenje jarana u Brazil, ponovno miniranje selektora, šetkanja u idućem ciklusu, zatim onaj nakaradni baraž protiv Irske. Stoga, kad se povuče crta i kad se vidi šta je urađeno i koliko je napravljeno, apsolutno nema razloga da se ona generacija veliča. Jedna primitivna, razmažena, obijesna i samoživa generacija - i pri tom, generacija sastavljena od prosječnih fudbalera. Nikakvih zapravo fudbalera.
To je ono što cijenim kod ovih momaka. Oni se okupe u Sarajevu i posvete se poslu zato što su svjesni da su kvalitetni i hoće rezultat. **** se Muharemoviću za slikanje s navijačima. On hoće da napravi rezultat. On ode u Vels, izrovi teren, nakon tekme ne želi da izusti "Italija" mada tamo igra, već kaže "naredni protivnik", izađe na teren, pretvori se u Rija Ferdinanda, i reprezentacija ode na Mundijal. Alajbegović ne hoda po baklavama ko Lulić koji, bajdvej, Kerimu ne može kopačke čistiti, nego uđe na teren u Kardifu i demolira protivnika.
Ja upravo mislim da mi moramo biti kritičniji i strožiji. Da više cijenimo profesionalnost, srčanost i suhi kvalitet, a da se manje ložimo na ljiljane, zmajeve, tigrove isl. gluposti. U konačnici, to nas je i dovelo do ponora.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja se recimo s ovim ne bih uopšte složio. Ni po čemu ona generacija nije bila individualno kvalitetnija. Muharemović je bolji fudbaler od Spahića. Katić je mnogo bolji fudbaler od Šunjića, Vranješa ili Bičakčića. Alajbegović i Bajraktarević su lično Yamal za Lulića, Višću ili Stevanovića. Dedić je mnogo bolji bek od Mujdže. Tahirović i Bašić, kakvi god da su, bolji su fudbaleri od penzionera Rahimića i Adnana Zahirovića.LeCoq je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:29Generacija 2014. je bila bazirana na individualnom kvalitetu. Protivnike od kojih smo bili bolji na individualnom planu smo pobjeđivali, od koga smo bili slabiji gubili smo. Ni u jednom kvalifikacionom ciklusu, kao i na SP, ta generacija nije prebacila objektivne mogućnosti.
Iz one generacije jedino mlađi Džeko, Pjanić te Miske iz perioda 2008-2010 odskaču.
Pri tom, ova reprezentacija je još uvijek u izgradnji. Ja bih je uporedio s periodom s kraja Muzurovićevog mandata i početka Ćirinog. Dakle, kao neki međuprostor. Samo što su ovi momci uspjeli da se plasiraju na prvo veliko takmičenje odmah. I to na jedan spektakularan način - preskočili tvrdu Rumuniju s kojom se i Turska s Ardom i Kenanom Yildizom mučila, zatim za dlaku promašili direktan plasman u Beču protiv vrlo dobre Austrije, a zatim izbacili Vels u gostima i jednu Italiju - kakva god da je, Italija je.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ja ba.NoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:10Kupaj ribice, prati folklorCatalunya1 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:51i meni skroz ispodprosjecan igrac sumnjam da ce igrati vjerovatno ce presjedit na klupi cijelu sezonu ko Kapic
Koju si utakmicu gledao ?
Luka je uz Mahmica vec nas najbolji vezni igrac, a Srbi ga prate uveliko, ali nece ga moci uzeti pored mene i ss
-
Catalunya1
- Kontakt:
DzaniMehmet je napisao/la: ↑28 maj 2026, 18:52Đurić postaje zanimljiv ako može igrati takvu ulogu u Paderbornu kakvu El Mala igra u Kölnu.
koji je također došao iz 3. Bundeslige. to bi za nas bio mega dobitakSigurno će se boriti protiv ispadanja, ali Bundesliga od mjesta 10-11 naviše nije toliko jaka da Paderborn ne može ostati. Srbi su previše arogantni da bi cijenili nekog ko je došao iz 3. Bundeslige. Moramo ostati na njemu i pratiti ga!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DrugSaban, Edincapitano, Godfather, Helemnejse, MiranGlasnic, rukometubih23, xinxee i 67 gostiju.