Nemaju pare da plate Milaka i birao gdje ce.Combattente87 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:45Gdje je onaj što je rekao da nema šanse da Milak dođe u Borac, a najavio sam još prije pola godine da ga krademo !? Jel ovaj palmica ili ko je bio !?
Milak je danas potpisao za Borac !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ni uz pomoc sudija igokea ne uspijeva napraviti nista protiv BOSNE.
Kone izdišu
Kone izdišu
Jos jedna sezona u kojoj su Zelji ukrali titulu.rishovski je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:28Liga prvaka prije Lige prvaka![]()
Glasinac i Kozara su uzimali po bod šampionuČelik neporažen u Trebinju.. Velež ih dobije 3:0
Danas je to nezamislivo![]()
direct image serving
Ima takvih sezona koliko hoces.
- Threeplanetrees
Kakvo Sarajevo budalo ti si mene zamjenio sa onim Risovskim on masturbira na njih iako nije naš navijač. Da ga je Velež želio zadržati ostao bi kod nas. Samo će ti se kazati što nije nakon izvjesnog vremena. Došao vam slobodan igrač baš pratim malo ove naše šta pišu nije se niko po kurcu počeš'oCombattente87 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:56Kakav si ti lažov onaj notrorni !Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:52Ukrali slobodnog igrača sa kojim Velež nije produžio. Daj ne budite mitomani kao ovi pored nas bar ovih par navijača Borca ovdje smatram realnim. Ti nisi tu pogluo si malo
Bukvalno si ubjeđivao ovdje da Milak može samo otići u Sarajevo i nigdje više....
Uz to poprilična si sisica![]()
Najače će biti kad Perica preuzme Borac 

- Combattente87
- Kontakt:
Da sada kad je prešao u Borac ne valja, a do juče ste ga dizali u nebesaThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:01Kakvo Sarajevo budalo ti si mene zamjenio sa onim Risovskim on masturbira na njih iako nije naš navijač. Da ga je Velež želio zadržati ostao bi kod nas. Samo će ti se kazati što nije nakon izvjesnog vremena. Došao vam slobodan igrač baš pratim malo ove naše šta pišu nije se niko po kurcu počeš'oCombattente87 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:56Kakav si ti lažov onaj notrorni !Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:52Ukrali slobodnog igrača sa kojim Velež nije produžio. Daj ne budite mitomani kao ovi pored nas bar ovih par navijača Borca ovdje smatram realnim. Ti nisi tu pogluo si malo
Bukvalno si ubjeđivao ovdje da Milak može samo otići u Sarajevo i nigdje više....
Uz to poprilična si sisica![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
FK Sarajevo je uz FK Željezničar najtrofejniji klub u državi. Dva sarajevska velikana su ukupno osvojili 32 trofeja, dakle po 16 oba. Toliko o navikama.MikiPirs je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:30Pa Sarajevo je i tada bilo trece, sta ti je moc navikerishovski je napisao/la: ↑28 maj 2026, 19:28Liga prvaka prije Lige prvaka![]()
Glasinac i Kozara su uzimali po bod šampionuČelik neporažen u Trebinju.. Velež ih dobije 3:0
Danas je to nezamislivo![]()
direct image serving![]()
- Threeplanetrees
Haluciniraš da nam je dobar ostavili bi ga. Pisao sam maloprije bolja statistika u par utakmica Nine Stojanovića kojeg smo doveli iz Opatije nego u Milaka za 50 utakmica u tri sezone koliko smo ga trpili. Istu poziciju igrajuCombattente87 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:02Da sada kad je prešao u Borac ne valja, a do juče ste ga dizali u nebesa![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Touchdowd.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:21Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati![]()
- Threeplanetrees
Čestitke na kopanju po mojim postovima ali ovaj je bio usmjeren dok se pisalo da će ga uzeti dok je pod ugovorom. Ništa nisam slagao da je Sarajevo jedini klub koji u našoj ligi može platiti obeštećenje. Borac ga je slobodnog doveo. Ali hajde ako ćemo mak na konac najbolji Veležov igrač kojeg će igrati u Borcu Milak, a najbolji Borčev u Veležu Darko Maletić 
- Combattente87
- Kontakt:
Hvala ! Ubjeđen sam bio da je on u pitanju i hvala što si mi pomogao da dokažem kako je obični foler !KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:21Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
Kako izvrću napisano dok je Milak bio pod ugovorom kada se pojavila priča da prelazi u Borac. Kakva mitomanija 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:06Haluciniraš da nam je dobar ostavili bi ga. Pisao sam maloprije bolja statistika u par utakmica Nine Stojanovića kojeg smo doveli iz Opatije nego u Milaka za 50 utakmica u tri sezone koliko smo ga trpili. Istu poziciju igraju
Zavisi koju cifru Velež postavi i vaganje braće Mamić koliko bi mogli biti dobri ako ga prodaju. Biće masna cijena sigurno kod Ibre se pretvorio u Kun Aguera
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
“Nije majka sina klela sto kockao nego sto se vadio”Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:31Kako izvrću napisano dok je Milak bio pod ugovorom kada se pojavila priča da prelazi u Borac. Kakva mitomanija![]()
- Threeplanetrees
Onaj mi kopa po postovima od prije godinu dana, drugi se vade nakon priča da će ga uzeti dok je pod ugovorom, strnjište treći ne konta ništa 
Šteta što je Milak zavrsio na željinom drugom stadionu
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Cova, ok je zajebati se, ali vaditi se nema smisla
Priznas ides dalje
Priznas ides dalje
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Pijaćari.
Liga bez njih bi bila dosadna.
Kako se raspadaju da im i Čelik ubrzo uzima neke igrače.Momci gladni po gradu hodaju i pitaju igrače Zrinjskog da im posude koju paru dok im Velež nešto ne isplati na ruke.Naravno da državu velike patriote zajeHbu.
Napušta ih skoro cijela ekipa a europa za par tjedana.Mogla bi opet kvalitetna bruka biti.
Liga bez njih bi bila dosadna.
Kako se raspadaju da im i Čelik ubrzo uzima neke igrače.Momci gladni po gradu hodaju i pitaju igrače Zrinjskog da im posude koju paru dok im Velež nešto ne isplati na ruke.Naravno da državu velike patriote zajeHbu.
Napušta ih skoro cijela ekipa a europa za par tjedana.Mogla bi opet kvalitetna bruka biti.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, MostarskiSin, Zigazaga i 27 gostiju.