CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:51
Mi smo se dobro napatili protiv Kipra u obe utakmice, 60tak minuta u Zenici i prvo poluvrijeme u gostima protiv San Marina.
Ne bih da zvučim pesimistično, dosta stvari se od tada promijenilo na bolje, ali od te utakmice sa Kiprom mi nismo igrali protiv ekipa gdje smo debeli favoriti. Protiv Makedonije u 20:30 i protiv Paname je odličan test.
Lijepo bi bilo da nam utakmica protiv Katara bude za odmoriti prvotimce za drugi krug i dati priliku rezervama.
Tako je, ali motiv nije isti protiv kipra, san marina ili rumunije,austrije i svicarske.
Nema na svjetskom puno " malih" ekipa a volje zelje nikad više, cak onda smo Irana mlatnuli i ako nismo mogli proci a nije velika ekipa.
Moguće da nam bude x odgovarao protiv katara da budemo drugi.
Hvala Allahu nikad nije bilo ovako, nekako ko zapete puske igraci čekaju da raspale rafal i 100% svi daleko najviše misle na Kanadu.
Jeste da nam je drugo svjetsko, ali i svaki taj korak koji prije nismo prekoračili i pored javašluka i nediscipline dokaz je da je bilo i ima kvaliteta uz sadašnju disciplinu, motiv, ljubav i zelju.
I ja jedva čekam