Majka. Zena se vec duze vremena bori sa karcinomom. Sama je pricala. Svakako nije ni bitno jer ima dopust od koga treba da ga ima
29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jeste al je rekla da je tad pocelo I da se bori duze vremena sto znaci da se jos uvijek bori.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
zeljovac21
- Kontakt:
Sutra kad dobijemo po usima pa padnemo svi zajedno u kolektivnu depresiju pred svjetsko
Sto se mene tice, neka obje prijateljske izgubimo, ako bi to znacilo dobar rezultat na SPzeljovac21 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:18Sutra kad dobijemo po usima pa padnemo svi zajedno u kolektivnu depresiju pred svjetsko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma i ja bi al znas kakav je bosnjo. Od ocaja do sjaja sve za jednu utakmicuDamirT je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:20Sto se mene tice, neka obje prijateljske izgubimo, ako bi to znacilo dobar rezultat na SPzeljovac21 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:18Sutra kad dobijemo po usima pa padnemo svi zajedno u kolektivnu depresiju pred svjetsko![]()
Ako u ponedjeljak bude press, prvo pitanje mora biti "kakva je atmosfera "!
Rezultat nebitan sutra. Samo da se niko ne povrijedi i to nam dodje ko pobjeda. Bitno je napravit sto vatreniju atmosferu da se isprate momci. Hocel biti kakva koreografija? bakljada? 
Edin je u asi zbog sebe a ne zbog nekoga iz porodice. Pisao sam to na njegovoj temi sinoc.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne bi trebalo biti. Nakon treninga se pozalio i ima neke modrice na nozi, ne zna odakle tacno jer se ne sjeca da je dobio neki udarac.
15.10.2013.
Nece sutra igrat mozda udje cisto da ispostuje al bice spreman za SP.
15.10.2013.
Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Novinari su isforsirali priču da je na Bilinom polju najbolja atmosfera i da stadion od 15 hiljada mjesta može imati bolju atmosferu od Koševa. Fola nema atletske staze. Ko god je gledao jednu utakmicu na onoj tepsiji na Koševu zna koliko je i onaj stadion akustičan i kako par hiljada Hordi zagrme kao da ih je 20 hiljada. Zamisli tek sutra kad 30 hiljada ljudi zapjeva..
Novinari su isforsirali priču da je na Bilinom polju najbolja atmosfera i da stadion od 15 hiljada mjesta može imati bolju atmosferu od Koševa. Fola nema atletske staze. Ko god je gledao jednu utakmicu na onoj tepsiji na Koševu zna koliko je i onaj stadion akustičan i kako par hiljada Hordi zagrme kao da ih je 20 hiljada. Zamisli tek sutra kad 30 hiljada ljudi zapjeva..
A sta kad bude los period i dodje 5 hiljada ljudi? Bukvalno bi prazan stadion izgledao. Na kraju krajeva, shvatite da Kosevo ne ispunjava trenutno uvjete za kvalifikacijske meceve. Ovdje su nam izasli ususret jer je prijateljski mec. Nema sanse da bi tu igrali kvalifikacije.Nah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Zato trebamo imati više opcija za utakmice. Recimo…Veležov stadion…Grbavica, Bilino, Koševo…pa se prilagodiš ovisno na protivnika, naše rezultate…mi smo primorani da sve takmičarsek utakmica igramo na jednom stadionu…a siguran sam da smo imali 50 hiljada sjedećih mjesta da bi svih 50 bilo rasprodano pred Italiju.DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:31A sta kad bude los period i dodje 5 hiljada ljudi? Bukvalno bi prazan stadion izgledao. Na kraju krajeva, shvatite da Kosevo ne ispunjava trenutno uvjete za kvalifikacijske meceve. Ovdje su nam izasli ususret jer je prijateljski mec. Nema sanse da bi tu igrali kvalifikacije.Nah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Volio bih vidjeti Celika u odbrani zatim Mahmica u veznom i Lukica u napadu od prve minute jer njih trojica su nepoznqnica na kojem su nivou i koliko mogu
-
Sindikat12
- Kontakt:
Racunam ipak da igramo 4-3-3 sutra ofanzivna varijantu gdje cemo mi diktirati utakmicu, nesto sto cemo raditi i protiv Katara.
Na stoperima ocekujem Hadziju i Radeljica desni bek Dedic i Malic po poluvrijeme, lijevo ocekujem da Seo odmara.
U veznom ocekujem jednu “sesticu”, jednog box to box i treceg kreativnijeg, po mojoj zelji bi to bilo:
Amir / Benjo
Giga - Mahmic
Tri klasicna krila imamo, racunam da ce podijeliti minutazu a u napadu ocekujem Bazdara od starta.
Uglavnom dobra prilika da se nesto uigra za utakmicu protiv Katara.
Na stoperima ocekujem Hadziju i Radeljica desni bek Dedic i Malic po poluvrijeme, lijevo ocekujem da Seo odmara.
U veznom ocekujem jednu “sesticu”, jednog box to box i treceg kreativnijeg, po mojoj zelji bi to bilo:
Amir / Benjo
Giga - Mahmic
Tri klasicna krila imamo, racunam da ce podijeliti minutazu a u napadu ocekujem Bazdara od starta.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Zašto ne bi Lukić dobio priliku od starta? Ja mislim da on više zaslužuje priliku nego Baždar…Sindikat12 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:04Racunam ipak da igramo 4-3-3 sutra ofanzivna varijantu gdje cemo mi diktirati utakmicu, nesto sto cemo raditi i protiv Katara.
Amir / Benjo
Giga - Mahmic
…………………….Zlomislić…………….
Dedić…..Hadžikadunić….Radeljić….Burnić
………………Hadžiahmetović………………………
……….Gigović………………Mahmić………………
Memić………….Demirović……...Alajbegović
Zadnja izmjena: MiranGlasnic, dana/u 28 maj 2026, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra ide lagano remi. Dobro i nama a i njima.zeljovac21 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:22Ma i ja bi al znas kakav je bosnjo. Od ocaja do sjaja sve za jednu utakmicuDamirT je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:20Sto se mene tice, neka obje prijateljske izgubimo, ako bi to znacilo dobar rezultat na SPzeljovac21 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:18Sutra kad dobijemo po usima pa padnemo svi zajedno u kolektivnu depresiju pred svjetsko![]()
![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DrugSaban, Edincapitano, Godfather, Helemnejse, MiranGlasnic, rukometubih23, xinxee i 64 gosta.