Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E ja ne mogu shvatiti Bošnju da može otići i igrati za Borac,da je to prijeratni Borac pa u redu a sad poslije svega što se dešava i dešavalo god.unazsd ma nema tih para za koje bih igrao ...GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:16KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:50Tanka je linija od Kuna Aguera i uzet cemo veliku lovu, do Bratstva iz Gracanice![]()
Koliko su ga samo hvalili![]()
Ode Amar da slusa Ratko Mladic i spremte se spremte chetnici
Bosnjo nikad pameti
Hoce li korora u velez, pitam za jarana
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nakon Kulasina, Hrelje i Hirosa bar mi zeljovci ne bi trebali ista govorilti drugima o transferima u FK SNSD
Gledam Hirosa i Hrelju kako slave u onom nacionalistickom brlogu. Ne vjerujem kakavi jadovi.
Gledam Hirosa i Hrelju kako slave u onom nacionalistickom brlogu. Ne vjerujem kakavi jadovi.
Baš me zanima gdje će Ritzmajer.? Čovjek iako je bio povredjen godinu i po,a nije ni prošao zimske pripreme,pokazao je da nije slučajno imao onakvu karijeru.
Mislim da kad prodje komplet pripreme,u ovoj ligi može biti top pojačanje,iako ima 33 godine.
Mada nevjerujem da će ostati u BiH .
Mislim da kad prodje komplet pripreme,u ovoj ligi može biti top pojačanje,iako ima 33 godine.
I, ko je kristalni trener godine u BiH, Ibro?
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Zato sto dalaze u gospodski grad, klub u usponu, evropa svake godine, gotivna raja, zivot, trebe top, za sve vase bosansko-hercegovacke vukojebine zapad, metropola! Ali posto niste mrdnuli dalje od tih jelte vukojebina niste svjesni ljepote i potencijala zivota u krajiskoj ljepotici!zeljovolimte je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:01A majku **** sebi, od Kulasina do ovoga..
Kako im se da biti u tom cetnickom okruzenju.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Sta ti to znaš a da ja ne znamZaboljesutra je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:44Pijaćari.
Liga bez njih bi bila dosadna.
Kako se raspadaju da im i Čelik ubrzo uzima neke igrače.Momci gladni po gradu hodaju i pitaju igrače Zrinjskog da im posude koju paru dok im Velež nešto ne isplati na ruke.Naravno da državu velike patriote zajeHbu.
Napušta ih skoro cijela ekipa a europa za par tjedana.Mogla bi opet kvalitetna bruka biti.
Pidro ide u celikRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:28Sta ti to znaš a da ja ne znamZaboljesutra je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:44Pijaćari.
Liga bez njih bi bila dosadna.
Kako se raspadaju da im i Čelik ubrzo uzima neke igrače.Momci gladni po gradu hodaju i pitaju igrače Zrinjskog da im posude koju paru dok im Velež nešto ne isplati na ruke.Naravno da državu velike patriote zajeHbu.
Napušta ih skoro cijela ekipa a europa za par tjedana.Mogla bi opet kvalitetna bruka biti.![]()
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Samo neko ko ne gleda realno može žaliti za Milakom. Podržavam odluku što mu nisu dali povećanje plate, jer kvalitetom i učinkom ne opravdava iznos koji je tražio niti bi ga ikad opravdao. Brzina mu je najveći adut, ali osim toga teško je izdvojiti nešto drugo. U duelima 9 od 10 puta završava na zemlji, šut i centaršut veoma slabi, da ne kažem skoro pa nikakvi, a u igri jedan na jedan gotovo da nema konkretnog učinka, što je problem za igrača koji igra na krilu. Zato sam mu još davno dao nadimak trkaća kokoš. Sretno momku, ali mislim da se neće previše naigrati. Kod nas jedino vrijede Karić, Mićo, Šerbo, Pidro, Babić i Rafidine, od ostalih ko god da ode neće biti problem naći zamjenu ako ima para. Eventualno bi za klupe valjali Hrkač, Nukić, Šarić i Spahić. Mislio sam da će biti nešto od Mešića, ali je pao skroz u drugi plan.
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 28 maj 2026, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja koliko znam i Banja Luka je u BiHultrazonfa je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Zato sto dalaze u gospodski grad, klub u usponu, evropa svake godine, gotivna raja, zivot, trebe top, za sve vase bosansko-hercegovacke vukojebine zapad, metropola! Ali posto niste mrdnuli dalje od tih jelte vukojebina niste svjesni ljepote i potencijala zivota u krajiskoj ljepotici!zeljovolimte je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:01A majku **** sebi, od Kulasina do ovoga..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako Juričić ne ode iz Borca, vrlo lako Perić može završiti u Rudaru.
Juričić,Romera,Deket.... On tu bi imao neku malu minutažu.
[/quote]
Juričić,Romera,Deket.... On tu bi imao neku malu minutažu.
[/quote]
Mozda zapad, ali onaj 1939-1945 u Njemackoj.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Zato sto dalaze u gospodski grad, klub u usponu, evropa svake godine, gotivna raja, zivot, trebe top, za sve vase bosansko-hercegovacke vukojebine zapad, metropola! Ali posto niste mrdnuli dalje od tih jelte vukojebina niste svjesni ljepote i potencijala zivota u krajiskoj ljepotici!zeljovolimte je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:01A majku **** sebi, od Kulasina do ovoga..
- FKS -
Zeljo ga je kontaktirao...Zigazaga je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:18Baš me zanima gdje će Ritzmajer.? Čovjek iako je bio povredjen godinu i po,a nije ni prošao zimske pripreme,pokazao je da nije slučajno imao onakvu karijeru.
Fino. Mislim da može još dosta pružiti.Vanja8 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:44Zeljo ga je kontaktirao...Zigazaga je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:18Baš me zanima gdje će Ritzmajer.? Čovjek iako je bio povredjen godinu i po,a nije ni prošao zimske pripreme,pokazao je da nije slučajno imao onakvu karijeru.
Ne vjeruj pitarima, jer oni cesto spinuju ili izmisle pricu
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
J**+ te malo genocid, entnicko ciscenje i miniranje Ferhadije.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Zato sto dalaze u gospodski grad, klub u usponu, evropa svake godine, gotivna raja, zivot, trebe top, za sve vase bosansko-hercegovacke vukojebine zapad, metropola! Ali posto niste mrdnuli dalje od tih jelte vukojebina niste svjesni ljepote i potencijala zivota u krajiskoj ljepotici!zeljovolimte je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:01A majku **** sebi, od Kulasina do ovoga..
Ostalo je kul
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Napapijri, sidras, WeekendOffender i 18 gostiju.