29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Kad je optimalno doci na stadion? Istok.
Da sam siguran u to da cu sa malim moci sjesti normalno.
Da sam siguran u to da cu sa malim moci sjesti normalno.
Ako ciljas onaj centralni dio istoka onda minimalno 1h prije.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
sta je njemu najbitnije od svega u ovom trenutkuNah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Novinari su isforsirali priču da je na Bilinom polju najbolja atmosfera i da stadion od 15 hiljada mjesta može imati bolju atmosferu od Koševa. Fola nema atletske staze. Ko god je gledao jednu utakmicu na onoj tepsiji na Koševu zna koliko je i onaj stadion akustičan i kako par hiljada Hordi zagrme kao da ih je 20 hiljada. Zamisli tek sutra kad 30 hiljada ljudi zapjeva..
Pozdrav. Da li se treba isprintati ulaznica?
babino je napisao/la: ↑29 maj 2026, 01:55sta je njemu najbitnije od svega u ovom trenutkuNah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Novinari su isforsirali priču da je na Bilinom polju najbolja atmosfera i da stadion od 15 hiljada mjesta može imati bolju atmosferu od Koševa. Fola nema atletske staze. Ko god je gledao jednu utakmicu na onoj tepsiji na Koševu zna koliko je i onaj stadion akustičan i kako par hiljada Hordi zagrme kao da ih je 20 hiljada. Zamisli tek sutra kad 30 hiljada ljudi zapjeva..![]()
Nisam bas siguran da tucemo Severnu Makedoniju. 
-
rossonero85
- Kontakt:
Zmajevi večeras protiv Sjeverne Makedonije, uživo na BHRT od 20:20
https://bhrt.ba/zmajevi-ve%C4%8Deras-pr ... 20-20-sati
https://bhrt.ba/zmajevi-ve%C4%8Deras-pr ... 20-20-sati
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne mora, dovoljno je da imas QR kod na telefonu, ne sikiraj se.
Ha dugo na Kosevu nisam gledao, pa imam pitanje za Sarajlije.
Naime, na Bilinom polju kad je utakmica signal je uzasan, ne mozes ni viber koristiti. Kakva je situacija na Koševu kad je popunjeno? Iako znam da dugo nije bilo puno heh.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Prognoza 4:2
U koliko otvaraju kapije, na ulaznici ne piše ništa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
U Sarajevu ti mreza padne cim ima 4-5 hiljada ljudi na istom mjestu a kamoli 30hiljada231983 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 07:06Ne mora, dovoljno je da imas QR kod na telefonu, ne sikiraj se.
Ha dugo na Kosevu nisam gledao, pa imam pitanje za Sarajlije.
Naime, na Bilinom polju kad je utakmica signal je uzasan, ne mozes ni viber koristiti. Kakva je situacija na Koševu kad je popunjeno? Iako znam da dugo nije bilo puno heh.
Veoma pametan POST. 99% igraca privatno kad pricas vise bi volili igrat na kosevu nego u zenici, zasto ne zele da se okupljaju trenira po zenici, pa zato sto im je u SARAJEVU 95% RIDBINE SVIMA, blizu airodrom veci grad nemoraju se 150 km vozit ( u dva smjera)babino je napisao/la: ↑29 maj 2026, 01:55sta je njemu najbitnije od svega u ovom trenutkuNah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Novinari su isforsirali priču da je na Bilinom polju najbolja atmosfera i da stadion od 15 hiljada mjesta može imati bolju atmosferu od Koševa. Fola nema atletske staze. Ko god je gledao jednu utakmicu na onoj tepsiji na Koševu zna koliko je i onaj stadion akustičan i kako par hiljada Hordi zagrme kao da ih je 20 hiljada. Zamisli tek sutra kad 30 hiljada ljudi zapjeva..![]()
Plus
Hrana pice koke pice seks lumpovanje itd itd, zato cim se utakmica zavrsi tako reci ispod tusa brze bolje nazad u RAJVOSA.
Sprcen stadion malo 12 k jedva stane, a mit koji su amatercine novinari provukle da je to neka podrska to je smjesno. 70% utakmice nema nikakvog navijanja, sad protiv makedonaca ces vidjet sta je navijanje i podrska zenica je 0 bodova.
30 k ljudi vs 11k poredit je smjesno
0:1 sutra uskurcila se ekipa bez pokrica, tuznoje da niko od novinara nije pregledao nijednom sve nase utakmice kroz kvalifikacije i baraz.
Kao i za sve repkine tekme, sta mislite da li ce i veceras biti bitno uci samo na svoj sektor ili ces morati pratiti red, sjediste..
Zašto se namnožilo ovoliko paćenika na ovom pdf ?
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Novinari su isforsirali priču da je na Bilinom polju najbolja atmosfera i da stadion od 15 hiljada mjesta može imati bolju atmosferu od Koševa. Fola nema atletske staze. Ko god je gledao jednu utakmicu na onoj tepsiji na Koševu zna koliko je i onaj stadion akustičan i kako par hiljada Hordi zagrme kao da ih je 20 hiljada. Zamisli tek sutra kad 30 hiljada ljudi zapjeva..
Evo da ne zamisljas
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Pa dobro je Kosevo za prijateljskih i ovako nezvanicnih utakmica, kad se ne gleda bas ta kategorizacija stadiona. Za kvalifikacione utakmice, mrka kapa.
A sto se tice atmosfere na utakmicama reprezentacije, ona je u 90% slucajeva tefericno-dernekska, bez obzira na kojem nasem stadionu se igra, i vjerujem da se ne moze porediti sa ijednom klupskom atmosferom (kad je pun stadion naravno).
A sto se tice atmosfere na utakmicama reprezentacije, ona je u 90% slucajeva tefericno-dernekska, bez obzira na kojem nasem stadionu se igra, i vjerujem da se ne moze porediti sa ijednom klupskom atmosferom (kad je pun stadion naravno).
Najjace navijanje u BiH poslije rataDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 08:09Nah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Evo da ne zamisljasNa 3:55 su casovi ljubavi.
- Maroon1946
- Kontakt:
Naša repka zasluzuje stadion od 30 hiljada i ubijedjen sam da bi za kvalikacije za Euro 28 svaki put stadion bio rasprodan. Uloziti u Kosevo je jeftinije nego pravljenje novog stadiona u Zenici, a pritom ti je profit od utakmica puno veći. O atmosferi i da ne pricam i vidjet cemo veceras kako ce biti kad zagrmi 30k duša...phillies je napisao/la: ↑29 maj 2026, 08:13Pa dobro je Kosevo za prijateljskih i ovako nezvanicnih utakmica, kad se ne gleda bas ta kategorizacija stadiona. Za kvalifikacione utakmice, mrka kapa.
Prazne priče pričate, igrala bi reprezentacija na Koševu da imate stadion da valja. Prse se Željo i Sarajevo ima 30 godina, a ne može Sarajevo obnoviti jedan stadion pa makar Grbavicu koja je dosta manja...Pitar6785 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 07:46Veoma pametan POST. 99% igraca privatno kad pricas vise bi volili igrat na kosevu nego u zenici, zasto ne zele da se okupljaju trenira po zenici, pa zato sto im je u SARAJEVU 95% RIDBINE SVIMA, blizu airodrom veci grad nemoraju se 150 km vozit ( u dva smjera)babino je napisao/la: ↑29 maj 2026, 01:55sta je njemu najbitnije od svega u ovom trenutkuNah1ddd je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:27Jedva čekam sutra utakmicu da razbijemo mit o Bilinom polju i da ova djeca dožive Koševo. Lično mislim da su naše utakmice sa najboljom atmosferom igrane na Koševu.
Plus
Hrana pice koke pice seks lumpovanje itd itd, zato cim se utakmica zavrsi tako reci ispod tusa brze bolje nazad u RAJVOSA.
Sprcen stadion malo 12 k jedva stane, a mit koji su amatercine novinari provukle da je to neka podrska to je smjesno. 70% utakmice nema nikakvog navijanja, sad protiv makedonaca ces vidjet sta je navijanje i podrska zenica je 0 bodova.
30 k ljudi vs 11k poredit je smjesno
0:1 sutra uskurcila se ekipa bez pokrica, tuznoje da niko od novinara nije pregledao nijednom sve nase utakmice kroz kvalifikacije i baraz.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, icetea01, prisonbreak i 52 gosta.