FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
44
11%
Drugi
40
10%
Treći
134
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
33
8%

Ukupno glasova: 398

FksOtokaHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FksOtokaHz » 28 maj 2026, 19:21

Herson je napisao/la:
28 maj 2026, 17:42
Pa, mi imamo najmanje 5 svojih omladinaca, koji su i veći talenti od Milaka, a nisu dobili nikakvu priliku. Ko god došao na mjesto šefa stručnog štaba, mijenjanje ovog maćehinskog odnosa prema našim mladim igračima mora mu biti na vrhu prioriteta.
Nema potrebe da se narod obmanjuje i prodaje lažna priča, nema kvalitetnog u juniorima

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 28 maj 2026, 19:22

Dva igraca danas Borcu vec potpisala. Onaj iz Rudara i veleza.Nasi trsze nekog babyface koji je vodio 20 tekmi u zivotu. Nije ni krenula sezona znas da prvak neces biti

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 28 maj 2026, 19:29

FksOtokaHz je napisao/la:
28 maj 2026, 19:21
Herson je napisao/la:
Pa, mi imamo najmanje 5 svojih omladinaca, koji su i veći talenti od Milaka, a nisu dobili nikakvu priliku. Ko god došao na mjesto šefa stručnog štaba, mijenjanje ovog maćehinskog odnosa prema našim mladim igračima mora mu biti na vrhu prioriteta.
Nema potrebe da se narod obmanjuje i prodaje lažna priča, nema kvalitetnog u juniorima
Jebbo te kriminalac ivan

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 maj 2026, 19:33

Telalovic je napisao/la:
28 maj 2026, 19:29
Herson je napisao/la:
Jebbo te kriminalac ivan
Pa prijavljujte ovog lika adminu. Ja sam maloprije.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 maj 2026, 19:39

Antikloc je napisao/la:
28 maj 2026, 19:33
Telalovic je napisao/la:

Jebbo te kriminalac ivan
Pa ne postoji admin osim ako ne uvrijedis ljude da su cetnici ili ustase.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 28 maj 2026, 20:05

Napapijri je napisao/la:
28 maj 2026, 16:48
Zar Milak nije bio nase pojacanje :D
Hvala Bogu pa nije :kralj:
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 28 maj 2026, 20:09

Mislim da si prvi u historiji foruma i na svim temama koji je provaljen odmah nakon prvog posta. Čestitam, otac te yebo glupi. :mrgreen:

FksOtokaHz
Kontakt:

Post Postao/la FksOtokaHz » 28 maj 2026, 20:12

mnon46 je napisao/la:
28 maj 2026, 19:39
Antikloc je napisao/la:
28 maj 2026, 19:33
Telalovic je napisao/la:

Jebbo te kriminalac ivan
Pa ne postoji admin osim ako ne uvrijedis ljude da su cetnici ili ustase.
Dok su oni pisali po forumima, mi smo živjeli Koševo , mi pravi divovi!

Apel adminu da ukloni osobe koje se lažno predstavljaju i vrijeđaju druge članove @admin ???

Noprofit je hdz udba, a ovu djecu nema potrebe komentarisati

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 28 maj 2026, 20:35

KarloIvandic je napisao/la:
28 maj 2026, 19:22
Dva igraca danas Borcu vec potpisala. Onaj iz Rudara i veleza.Nasi trsze nekog babyface koji je vodio 20 tekmi u zivotu. Nije ni krenula sezona znas da prvak neces biti
Nemoj površno gledati stvari. Prvo moraš završit trenera pa da znaš koji sistem igraš i koji ti profili trebaju. Uostalom i mi imamo već završena tri igrača, tako da jesu li predstavljeni ili nisu manje je bitno. Spustite tenzije barem u naredne tri sedmice dok se ne riješi pitanje trenera koje je sada ključno u klubu i dok se ne okupe za početak priprema.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 maj 2026, 20:37

MSOZ101 je napisao/la:
28 maj 2026, 20:35
Nemoj površno gledati stvari. Prvo moraš završit trenera pa da znaš koji sistem igraš i koji ti profili trebaju. Uostalom i mi imamo već završena tri igrača, tako da jesu li predstavljeni ili nisu manje je bitno. Spustite tenzije barem u naredne tri sedmice dok se ne riješi pitanje trenera koje je sada ključno u klubu i dok se ne okupe za početak priprema.
Koja su to 3 igrača i zašto su dovedeni aki se ne zna ko je trener ?

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 28 maj 2026, 20:39

fks74 je napisao/la:
28 maj 2026, 20:37
MSOZ101 je napisao/la:
28 maj 2026, 20:35
Koja su to 3 igrača i zašto su dovedeni aki se ne zna ko je trener ?
Pa mario je trener

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 maj 2026, 21:11

napoleon72 je napisao/la:
28 maj 2026, 12:01
Pise se o vaznosti kluba i forumasa, pismenosti, a niko ne moze covjeku nick ispravno napisat, iako su u pitanju dvije titule iz Jugoslavije :mrgreen:
Hvala, svi su pametni svi su ovde advokati doktori itd,6785 neznaju da napisu sa dostojanstvom, dovoljno je to samo reci.

Samo cu ponovit jos jedan put, skolovani sam od 95% ovde ovih advokata pravnika, zavrsio sam skolu koja je priznatija bolja od 99,9% forumasa, moja bliza famelija ima vise MEDECINSKI DOKTORA nego komplet forum. I to MEDECINSKI FAKULTETI i SPECIJALIZACIJE KOJE SU ZAVRSENE U JACIM MEDECINSKIM UNIVERZITETIMA BOLNICAMA, nego svih ostali doktora u cjeloj BOSNI I HERCEGOVINI.

To sto hocu da pisem na nacin koji ja odaberem to je moje pravo, nikad nikog nisam vrijdjao sa ovog foruma, cetnik-ustase balije to koristi iskljucivo za ljude koji su protiv DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I FK SARAJEVA

Trece moj otac brat i dajdze amidze i njihova djeca koja su bila 18+ su branili BOSNU I HERCEGOVINU CJELI (CJELI) RAT ISKLJUCIVO I SAMO PUSKOM, nista policija nista civilna zastita nista trezori obavjestajci (postujem sve ljude/zene koje su to radili-e) al bez obzira za moj pojam VOJNIK PUSKA je prvo pa sve ostalo.

I ja da sam tad bio punoljetan bi bio sanjima rame uz rame na prvoj lini sa puskom, ne civilna zastita ne policija ne kurir vec VOJNIK.

Nisam nikad odgovarao za ovo prozivanje, al JA VOLIM FK SARAJEVO ja navijam za taj klub od kako znam zasebe, al moj nacin komunikacije je takav da upravo ovo sto je neko pisao da svatimo jednom da moramo bit drustveno odgovorni da bi bili medjusobno odgovorni, ijedni drugom pomagali a ne da cekamo samo mali kiks nekog da bi ga jos vise gazili ismijavali, nebitno je sto je taj covjek brat koji navija za isti klub, koji brani klub koji zeli sve najbolje klub, ne to nije bitno bitno je samo pokazat kako si ti pametan skolovan a tvoj brat sa tribine debilcina koja pravi gramaticke greske koji nema tacki zareza dvotacki itd itd

Jotovanje
Padeze
Prva druga palatalizacija
Pisanje prostih prosireno slozeni recenica, recenica u jednom smjeru u konta smjeru itd itd
Kopatacije

pisanje u slobodnom stilu

Ko god hoce bojrum

Lp

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 maj 2026, 21:25

Pitar6785 je napisao/la:
28 maj 2026, 21:11
Pise se o vaznosti kluba i forumasa, pismenosti, a niko ne moze covjeku nick ispravno napisat, iako su u pitanju dvije titule iz Jugoslavije :mrgreen:
Hvala, svi su pametni svi su ovde advokati doktori itd,6785 neznaju da napisu sa dostojanstvom, dovoljno je to samo reci.

Samo cu ponovit jos jedan put, skolovani sam od 95% ovde ovih advokata pravnika, zavrsio sam skolu koja je priznatija bolja od 99,9% forumasa, moja bliza famelija ima vise MEDECINSKI DOKTORA nego komplet forum. I to MEDECINSKI FAKULTETI i SPECIJALIZACIJE KOJE SU ZAVRSENE U JACIM MEDECINSKIM UNIVERZITETIMA BOLNICAMA, nego svih ostali doktora u cjeloj BOSNI I HERCEGOVINI.

To sto hocu da pisem na nacin koji ja odaberem to je moje pravo, nikad nikog nisam vrijdjao sa ovog foruma, cetnik-ustase balije to koristi iskljucivo za ljude koji su protiv DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I FK SARAJEVA

Trece moj otac brat i dajdze amidze i njihova djeca koja su bila 18+ su branili BOSNU I HERCEGOVINU CJELI (CJELI) RAT ISKLJUCIVO I SAMO PUSKOM, nista policija nista civilna zastita nista trezori obavjestajci (postujem sve ljude/zene koje su to radili-e) al bez obzira za moj pojam VOJNIK PUSKA je prvo pa sve ostalo.

I ja da sam tad bio punoljetan bi bio sanjima rame uz rame na prvoj lini sa puskom, ne civilna zastita ne policija ne kurir vec VOJNIK.

Nisam nikad odgovarao za ovo prozivanje, al JA VOLIM FK SARAJEVO ja navijam za taj klub od kako znam zasebe, al moj nacin komunikacije je takav da upravo ovo sto je neko pisao da svatimo jednom da moramo bit drustveno odgovorni da bi bili medjusobno odgovorni, ijedni drugom pomagali a ne da cekamo samo mali kiks nekog da bi ga jos vise gazili ismijavali, nebitno je sto je taj covjek brat koji navija za isti klub, koji brani klub koji zeli sve najbolje klub, ne to nije bitno bitno je samo pokazat kako si ti pametan skolovan a tvoj brat sa tribine debilcina koja pravi gramaticke greske koji nema tacki zareza dvotacki itd itd

Jotovanje
Padeze
Pisanje prostih prosireno slozeni recenica, recenica u jednom smjeru u konta smjeru itd itd
Kopatacije

Ko god hoce bojrum

Lp
Ma sta imas brate da se opravdavas nekome, tebe nije shvatio samo onaj ko nije htio ili nije mogao da te skonta... :thumbup:

FksOtokaHz
Kontakt:

Post Postao/la FksOtokaHz » 28 maj 2026, 22:30

Vanja8 je napisao/la:
28 maj 2026, 21:25
Pitar6785 je napisao/la:
28 maj 2026, 21:11

Jotovanje
Padeze
Kopatacije

Ko god hoce bojrum

Lp
Ma sta imas brate da se opravdavas nekome, tebe nije shvatio samo onaj ko nije htio ili nije mogao da te skonta... :thumbup:
Forum ipak služi za razmjenu mišljenja, a ne za dokazivanje ko je iznad ostalih . Obrazovani ljudi obično nemaju potrebu da stalno naglašavaju sopstveno obrazovanje

FksOtokaHz
Kontakt:

Post Postao/la FksOtokaHz » 28 maj 2026, 22:36

Siguran sam da forum čita mnogo ozbiljnih i obrazovanih ljudi, ali zbog konstantnog nadmetanja ega i omalovažavanja drugih, mnogi ne vide smisao da učestvuju u raspravi, telal ,mnon ,noprofit i tako ti nedorasli likovi mnnogo štete, kao i onaj zutifks , Boze me sacuvaj i sakloni

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 28 maj 2026, 22:45

Elezi u Kristalnih 11, bravo momcino :salut:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

SamoIzrekno
Kontakt:

Post Postao/la SamoIzrekno » 28 maj 2026, 23:19

Dolazi li zeka, kaže nedo Turkovix gotovo je to haha🤣

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2026, 23:20

Muhamed Bešić slobodan igrač :D

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 maj 2026, 23:35

SamoIzrekno je napisao/la:
28 maj 2026, 23:19
Dolazi li zeka, kaže nedo Turkovix gotovo je to haha🤣
E Nedo Turkovic je vrhunski izvor... sa kafa raznih mahalanja.
- FKS -

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 28 maj 2026, 23:38

Ako Juričić ne ode iz Borca, vrlo lako Perić može završiti u Rudaru.
Juričić,Romera,Deket.... On tu **** imao neku minutažu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []