DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:54Zamisli kakav degenerik moras biti da se godinama predstavljas kao navijač Zeljeznicara i da povrh svega pratis sta se desava u klubu vise od vecine navijaca Zelje.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:51I debilcina mene ubijedjuje da ne znam koja je strana…govorim jesi to na istoku kaze veze ti nemas.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:46
Debilcina dokazujuci da je na derbiju postavila sliku sa istoka i to prema sjeveru![]()
Gledaj pitarskog degenerika![]()
Glupan se izofirao za sva vremena.
Nerealno
Majka umjesto da ga proguta rodi debila, sta ces, zajeb![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:14Izvinjavam se na upaduDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:46Debilcina dokazujuci da je na derbiju postavila sliku sa istoka i to prema sjeveruKajkutenjoyer je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:31
a sta je specijalac uradio, nisam upratio vidim nema ga![]()
Taj dio je za ljude u kolicima i njihova pratnja ja kako znam, posto na zapad nije moglo bez clanske
Odskakuci, ziv bio, imas temu PL pa pisi sta hoces.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
e ismijah se zivDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:46Debilcina dokazujuci da je na derbiju postavila sliku sa istoka i to prema sjeveruKajkutenjoyer je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:31a sta je specijalac uradio, nisam upratio vidim nema ga![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko ih se do sad izofiralo..
fks74, boki, nastavi niz..
fks74, boki, nastavi niz..
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
BosnianLevi
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Koliko smo spori, nećemo mi ni Keranovića izvući iz Prijedora, kamoli špance. 
Pošteno, pa kako bude.
Mislim da je najbolje da se složimo da se ne slažemo. Sve razumijem šta želiš reći ali ja i dalje ne bih nekome presudio zbog jedne izmjene. Za svakog se može naći nešto. Po toj logici ne bi se niko zadržao u klubu duže od pola godine.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:31Drug, Kolic u karijeri ima 50' odigranih u PL BiH, ukupno. Revanš utakmicu kupa gdje smo prvu dobili 1 8 ne mozes racunati kao bitnu, onih 45' je bila bas bitna utakmica u tom trenutku. Ubacujes Kolica ispred Korore, Rascica, Dragovica, Gojaka, Freemana, daj ba, nemoj me zajebavat'. Lik je varijanter, takvi su nam i dosli glave, znas to i sam. Veze Kolic sa zivotom nema, nije prosao probu u Celiku, nema dalje i ne treba dalje pricati.Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:06Drug, Malik je u sastavu bio u 36 utakmica i na teren je ušao u 7 utakmica. Nije Derviši jedini koji je ispunjavao nečije želje, naređenja ili šta već na uštrb kluba. Možda sad budemo u stanju ne ispunjavati želje sponzora i uticajnih ljudi u klubu ali to do prije neki dan nismo mogli.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:44
Do neke naredne varijante kada ce gurnuti sina od mesara umjesto djeteta koje bi trebalo igrati i tako ukanaliti i nas i tog igrača.
Ne mozes biti malo lopov i malo varijanter, znas to i sam. Meni je sve rekao sa Kolicem, kakvi su mu prioriteti i za ciji interes levat radi.
Ne bih ja Dervišiju ili nekome drugom sudio po jednoj izmjeni.
Kada je mogao, kada se ukazala prilika, Dervisi je gledao vlastiti interes, a ne interes kluba. Ti što ih spominjes, vecine vise nema u klubu ili gledaju da ih se rijese, isto treba uciniti i sa Dervisijem samo zbog Kolića, ne treba dalje gledati, a ima jos toga.
Na kraju, možda je Derviši i vjerovao Maliku. Ko zna. Ja sa kim god sam pričao a ko prati omladinske sastave iz ovih ili onih razloga nahvalio je momka. Ja nisam vidio ništa posebno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Polahko, krece stabilizacija, poslije cemo o igracima
Efendic (20) 7 golova i 7 asitencija za Stupcanicu, jos je nas igrac sa opcijom produzenja
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ljudi, iskreno i ne ocekujem neka spekatkularna pojacanja ili neki bum. Igraci ce se vjerovatno dovoditi vodjeni managerskom linijom, a ne kvalitetom, sigurno ce se ponovo promjeniti jedno 10ak imena. Tako da cemo doci ponovo na isto sto se tice igrackog kadra. Mi imamo problem jer nemamo kostur ekipe.
Nadam se da ce ove sezone napokon napraviti taj kostur ekipe oko kojeg ce graditi ostatak tima.
Samo jedan covjek je uspio dovesti 18 igraca, pobjediti u gostima nakon par godina i osvojiti ligu, a da to nije ni ocekivao niti mu je bio cilj. Medjutim imao je viziju, pare, ljude, lobij i poslo mu je za rukom da poslije toga godinama dominira ligom.
Zato treba biti strpljiv sa ovim sportskim segmentom, ne mozemo ocekivati veliki bum i neki extra rezultat. Pogotovo kada imamo savez kakav imamo, gdje su nas ove sezone kostali bodova i bodova, na koncu i europe. Cini mi se otprilike da nam je ponisteno 8 regularnih pogodaka, a plus sta smo sve primali. Svaki put je sudjenje protiv nas bilo u omjeru 70-30. Ova sezona je bila bas ubijanje u pojam, a iduca ce sigurno biti mukotrpna, pogotovo poslije ovih promjena u klubu, mada sigurno ce da ih bude jos.
Zato ljudi sabura, strpljenja, na neke stvari ne mozemo uticati.
Nadam se da ce ove sezone napokon napraviti taj kostur ekipe oko kojeg ce graditi ostatak tima.
Samo jedan covjek je uspio dovesti 18 igraca, pobjediti u gostima nakon par godina i osvojiti ligu, a da to nije ni ocekivao niti mu je bio cilj. Medjutim imao je viziju, pare, ljude, lobij i poslo mu je za rukom da poslije toga godinama dominira ligom.
Zato treba biti strpljiv sa ovim sportskim segmentom, ne mozemo ocekivati veliki bum i neki extra rezultat. Pogotovo kada imamo savez kakav imamo, gdje su nas ove sezone kostali bodova i bodova, na koncu i europe. Cini mi se otprilike da nam je ponisteno 8 regularnih pogodaka, a plus sta smo sve primali. Svaki put je sudjenje protiv nas bilo u omjeru 70-30. Ova sezona je bila bas ubijanje u pojam, a iduca ce sigurno biti mukotrpna, pogotovo poslije ovih promjena u klubu, mada sigurno ce da ih bude jos.
Zato ljudi sabura, strpljenja, na neke stvari ne mozemo uticati.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Živa istina. Ne možeš sastaviti 2 potpuno čista obraza od svega što je prošlo kroz klub godinama unazad.
Zadnja izmjena: zastitaIdentiteta, dana/u 29 maj 2026, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pošteno, pa kako bude.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Izrazio Želju za dogovor sa Čelikom kao i još 2 igrača Stupčanice. Iako je Čelik naciljao Pidru kako se priča ali tu je Efenedić. Sjedi kod njih u gradu, druži se sa njima. Nakon što im sezona završi od prvog dana će im biti na treninzima.
BRATSTVO GRAČANiCA
Osvojio 11 trofeja s Dinamom, a sada - Grbavica?!
Iskusni francuski štoper Kévin Théophile-Catherine, 36-godišnjak koji godinama važi za jednog od pouzdanijih defanzivaca u regiji, navodno bi ovog ljeta mogao pojačati FK Željezničar.
Iskusni francuski štoper Kévin Théophile-Catherine, 36-godišnjak koji godinama važi za jednog od pouzdanijih defanzivaca u regiji, navodno bi ovog ljeta mogao pojačati FK Željezničar.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako si najavio mlade igrace krenulo je
HAAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAAHAHHAHA A dan te Hebo....Fosil.
Ako nista imat ce platu pola miliona, to je dobra stvar dižemo rejting
Ne pitam se ja nista, jer da se pitam bicakcic i sedorf bi ostali
Oni bi mi. Ibili kostur odbrane koju bi pojacali sa jos tri stopera
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Onda skautiraj malo igrace od 35 do 42 godine, ima li kakav kiler
Stvarno ne mogu da vjerujem da već nisu krenuli sa radovima na terenu Grbavice, to je trebao biti prioritet, šta treba još najmanje godinu dana gledat onu patnju od terena, i da nam se igrači povrijeđuju
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, MukiBek i 26 gostiju.