Ne mozemo jos svariti prvenstvo, cekaj malo. Jos ako u subotu uzmemo klempu, nece niko posta napisat do avgusta
Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ušati je naš ,Bosna na prvenstvu,Arsenal šampion Engleske,Arsenal prvak evrope
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sok i nevjerica jos uvijek
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba i desnog beka nekog naći, White vjerovatno ide predpostavljam a i on je završio sa konstantnim ozbiljnim fudbalom nažalost, bukvalno smo ga do zemlje spalili.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jos da je Tottenham ispao, slag na tortu. Al ni ovako nije nimalo lose, 6 bodova u dzepu sljedece sezone.topnik1 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 21:56Ušati je naš ,Bosna na prvenstvu,Arsenal šampion Engleske,Arsenal prvak evropeNemoguce ce biti zaboraviti 2026 godinu
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
eaglebvb09
- Kontakt:
AkoBogda u Subotu za moj rodjendan uzeti ligu sampiona , uhhh kakvo bi to slavlje bilo.
- Wilshere10
- Kontakt:
Bez brige. Ja i kolega Greivis smo na pocetku sezone rekli da ce Topnici biti na krovu Europe. A mi skoro nikada ne fulamo. 
Timber danas trenirao s ekipom, baš me zanima početnih 11
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Znaci tako onda slavlje moze da krene.Wilshere10 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:59Bez brige. Ja i kolega Greivis smo na pocetku sezone rekli da ce Topnici biti na krovu Europe. A mi skoro nikada ne fulamo.![]()
Ako je Justin rekao znaci qurcina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imam neki ružan osjećaj da će bataliti ovo sve na kraju što smo solidno igrali i početi sa trokutom Zubi-Rice-Ode u sredini i Havertzom u špicu, nadam se sa griješim.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Mislim da Havertz krece 100%, a realno ne mogu ni krivit Artetu jer covjek vazda daje golove u velikim tekmama, bas kao i Trossard. S druge strane se iskreno nadam, da ce krenut sa MLS-Rice-Ode/Eze cak mozda da iznenadi i krene sa Ode-Rice-Eze, ali isto tako da ne bude idiot i krene desno s nekim totalno neprirodnim bekom. Bolje stavit Hincapie ili Calu na pogresnu stranu, makar ce u odbrani moci uradit nesto. Mosquera je isto opcija, ako Timber ne moze, iako imam neki osjecaj da su ga spremili za ovo.
Moja pretpostavka je:
Raya, Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori, MLS, Rice, Odegaard, Trossard, Saka i Havertz.
Moja pretpostavka je:
Raya, Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori, MLS, Rice, Odegaard, Trossard, Saka i Havertz.
Ma krece Gyokeres od prve sigurno,iako je Havertz zajedno sa Sakom prosle godine u ligaskom dijelu ugsio PSG ,ma ljudi nema veze ko krece dobijamo utakmicu,nece biti nikakvo razvaljivanje niti ljepota ali jednostavno je sudjeno i dobijamo ovo sutraAshburtonG je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:06Mislim da Havertz krece 100%, a realno ne mogu ni krivit Artetu jer covjek vazda daje golove u velikim tekmama, bas kao i Trossard. S druge strane se iskreno nadam, da ce krenut sa MLS-Rice-Ode/Eze cak mozda da iznenadi i krene sa Ode-Rice-Eze, ali isto tako da ne bude idiot i krene desno s nekim totalno neprirodnim bekom. Bolje stavit Hincapie ili Calu na pogresnu stranu, makar ce u odbrani moci uradit nesto. Mosquera je isto opcija, ako Timber ne moze, iako imam neki osjecaj da su ga spremili za ovo.
Moja pretpostavka je:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja mislim da će krenut Raya, Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori, Zubimendi, Rice, Odegard, Trosard, Saka i Haverc.
Haverc je zabio u bitnim tekmama, al dzokeres pravi jaci pritisak na odbranu. Definitivno smo i prosle godine bili blizu al nam je realizacija bila tanka, a i donaruma ih je izvadio realno.
Haverc je zabio u bitnim tekmama, al dzokeres pravi jaci pritisak na odbranu. Definitivno smo i prosle godine bili blizu al nam je realizacija bila tanka, a i donaruma ih je izvadio realno.
- Marsal
- Kontakt:
PSG je dosta jači i kompaktniji tim nego onaj prošle sezone ali jedna je utakmica i, iako nismo favoriti, nismo ni bez šanse.
Mislim da će Gyokeres startat a da je Kai džoker sa klupe.
Mislim da će Gyokeres startat a da je Kai džoker sa klupe.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gyokeres se vraca domovini nakon toliko godina. Njegova noc
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima li treme?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja sam bio opusten, a onda sinoc trema poce. Kaze meni jaran, mislim da ce Raya bolje spavat od mene 
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ma kakva trema kao plitak potok ,lagani smo i dobijamo ovo ,nemam brige ni najmanje ko god da izadje na teren dobijamo tekmu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!