Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
30
40%
2. Ne
28
37%
3. Dati mu do Nove godine
17
23%

Ukupno glasova: 75

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 28 maj 2026, 22:59

Nevjerovatno sta se desava :crazy: na svim pozicijama pravimo rupe. Nek su oni dali Gakpu i Gravenu 200k. Da Chelsea ne postoji bili bi najgore vođen klub u Engleskoj.
Znaci u sezonu se ide sa 34godisnjim Van Dijkom koji je igrao milion minuta ove sezone a igrat ce i WC, dva djeteta od 20 godina od kojih niti jedan nema iskustvo u engleskoj a jedan se tek vraca od kidanja ACLa. Ostane jos Gomez koji je pa.. Gomez.
Bukvalno otpisat odmah i narednu sezonu. Nek zaborave na ove transfere a la Diomande od 100m, kako je krenulo trebat ce 7-8 novih igraca da se sve pokrpi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 28 maj 2026, 23:13

Fakat je za ne povjerovati kakve vijesti dolaze iz dana u dan. Ko je ovom klubu sihire bacio?!

Virg je s ovom sezonom zvanicno najstariji outfield igrac u EPL-u koji je odigrao svaku **** minutu u ligaskom dijelu sezone.
Odigrat ce i nekoliko tekmi na SP-u, a ima 35.

Koliko god lik bio svjetska klasa, izgorit ce jbt.
Zesce sranje...

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 28 maj 2026, 23:14

Doci ce jos jedan stoper dokazani, ne sekirajte se :kafa:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 maj 2026, 23:23

Hoće, Konsa ili Collins.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 28 maj 2026, 23:52

Excelas u paklu gorio :salut: :salut:
Koji rtd jbo zenu.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 29 maj 2026, 08:22

Dobro je ovo taman da se na vakat kotarisemo svih ocekivanja. Hvala sportskoj strukturi sto nam je osigurala sljedecu sezonu bez stresa.
Srce, čast i ponos!

sarajevskiMarlboro
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiMarlboro » 29 maj 2026, 10:45

Zanimljivo je ovo. Odlaze Salah, Robo, Konate, Jones, možda i Alison, vjerovatno i Gomez, Chiesa, Endo.
Doći će sigurno bar jedno krilo, vjerovatno dva. Zbog povrede Ekitikea možda i napadač. Pitanje je šta sa desnim bekom, vrlo vjerovatno ce dovesti nekog. Ozbiljno se pominje Wharton u veznom redu. Leoni i Jaquet su praktično novi igrači, a vjerujem da će još nekog dovesti ako Gomez ode. Moguć je i novi golman. Navodno Mamardashvili ide ako Alison ostane.

Izgubiš 5 prvotimaca plus par igrača iz šireg sastava. U najboljem slučaju dovedeš isto toliko igrača. Onda nakon loših prvih par mjeseci, trener koji već odavno nema podršku govori da je bio high turnover ovog ljeta i igračima treba vremena da se uigraju. Uz malo sreće iz uprave shvate da ovo ipak ne ide pa zamijene trenera. Ako bi se to i desilo, pitanje je ko je dostupan, a o tome odlučuju ljudi koji su u zadnjoj godini ugovora. Kako god, na kraju naredne sezone vjerovatno idu i Alison i Van Dijk. U najboljem slučaju nadaš se da je neko od mladih igrača uspio pokazati dovoljno da zamijeni jednog od njih. Otpises sezonu kao još jednu tranziciju, samo ostaje pitanje u kojem smjeru ide ta tranzicija.

Nema šta, jako čudno dugoročno planiranje. Depresivna vremena su pred nama
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 maj 2026, 12:33

Znas da ti ide Konate i mrtvi Tottenham ti marne Senesia pred ocima. Nije neki WC igrac ali se pokazao kao odlican igrac i sigurno da bi moglo biti koristi od njega, uz to je i slobodan igrac.
Vjerovatno de Zerbi stima sebi sa trojicom nazad, a mozda postoji mogucnost da im klepimo Romera ili Vena, po mogucnosti ovog prvakog argentinca jer mi je muka da nam u timu igraju isfeminizirani sminkercici.
Jos jedan poraz za Liverpool i jos jedan od dokaza da u ovom klubu niko nece htjeti da ostane.
Sredina tabele iduce sezone.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 29 maj 2026, 13:09

Generalno ovo sve izgleda kao recept za katastrofu. Umjesto da zadrzimo osnovu i nadogradimo ono sto nam fali, mi pustamo igace za dzaba i onda hajd sve iz pocetka. Hughes i Edwards vode neku svoju politiku, trener vec odavno izgubljen, bas ne mirise na dobro.

Evo ova situacija sa Konateom je po meni katastrofa. Prelako se gubi pouzdan i iskusan stoper, ostajemo sa veteranom i dva mlada igraca, Gomeza vise i ne brojim. Jacquet i Leoni koliko god bili perspektivni, trenutne okolnosti u klubu nece dopustit da vidimo najbolje od njih, isto kao i sa Wirtzom.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 29 maj 2026, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 maj 2026, 13:24

Valja izvuc pare za toliko transfera a jedino sto im je ostalo vrijedno prodaje je Szoboslai koji ima jos 2 godine ugovora a ne djeluje da planira produziti. Plus imaju sad i pricu kako nisu htjeli da ga izgube dzabe kao Konatea i Trenta. Ne bi me iznenadilo da se to i dogodi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 29 maj 2026, 15:22

Vječno isti problem. Svi dobro vođeni klubovi svako ljeto, ili bar svako drugo osvjeze ekipu s 2-3 igrača.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 maj 2026, 11:42

StevieG8 je napisao/la:
29 maj 2026, 13:24
Valja izvuc pare za toliko transfera a jedino sto im je ostalo vrijedno prodaje je Szoboslai koji ima jos 2 godine ugovora a ne djeluje da planira produziti. Plus imaju sad i pricu kako nisu htjeli da ga izgube dzabe kao Konatea i Trenta. Ne bi me iznenadilo da se to i dogodi.
Evo ga, krenulo
Počeli su pregovori s Dominikom Szoboszlaiem oko novog ugovora, pregovori traju već neko vrijeme, ali zasad još nije postignut dogovor. S obzirom na razvoj situacije s Konateom, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se to riješiti i koliko brzo.
PAUL JOYCE

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 30 maj 2026, 13:14

Jel istina ovo za Slota???

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 30 maj 2026, 13:20

Aaaaaaa

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 maj 2026, 13:22

IDEMOMOMOMOMOM OFMOPRSGNDTIUBFDNPFLĐŠDGNFHKBJVGACDCSHVJZGKLPOJIHUDGZFVHTSCG<HFVZJGBUKHLJGKH :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

I found freedom. Losing all hope was freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 maj 2026, 13:23

Aaaaaaaaaaaa Boze, slavim ko kad je Bosna otisla na svjetsko🤣🤣🤣
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 maj 2026, 13:24

raja ko hoće password za bangbros neka se javi u pp ovo moramo proslaviti
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 30 maj 2026, 13:25

Arvid je napisao/la:
30 maj 2026, 13:24
raja ko hoće password za bangbros neka se javi u pp ovo moramo proslaviti
:urnebes: :urnebes:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 maj 2026, 13:27

AAAAAAAAA jel moguće :tokralju: :tokralju: vraćaju se Robbo Mo Ibou ostaje Jones i sva ostala rajaa :lol: :lol:

A koji k smo prepustili Xabia Celziju :eh:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 maj 2026, 13:28

Pa tako je, get in
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []