Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Tu je problem što je slovo N na latinici. To je greška
Greška je nakaradni ugovor sa Kelme preko posrednika. Jordan, Libanon i Nepal na zvaničnoj stranici figuriraju kao oficijalni i zato njihovi dresovi bez greške koštaju 60 eura dok naši sa greškom na grbu koštaju 100.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Sumnjam da je to prava slika. Kelme vjerovatno samo uzme sta im savez dadne. Ovo je sa Kelme USA.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Pa eto te klixove slike iz fan shopa, normala piše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
kad nas večeras makedonci postide svojim adidas dresovima 
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ofiramo se sa tim hijeroglifama na dresu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Putuju vjerovatno u starim trenerkama, čisto sumnjam da su dobili novu opremu. Volio bih da nas iznenade, al’ mrka kapa.dinoze je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:42Je li se zna u cemu putuje repka na turnir, jel imaju oficijelni outfit?
Vidim njemci su prekinuli saradnju sa Boss i sada ih oblaci Marco Polo.
Ne putuju u odjelima vise, nego polo majce i chino hlace.
https://www.sportsillustrated.de/fussba ... mannschaft
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dobro sam ja juce reko nama da je ovaj dizajn a logo adidasa svi bi hvalili dres a savez bi mogo lagano derat za 5 stoja, jer to je adidas. Sto se mene tice nikad vise adidas i ona genericka sranja.
#CarsijaOdjebi
Yebo te adidas a djeca što za njih šiju u kambodzi ti se poseru u usta 
4-IN-A-ROW
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Adidas je nama "pravio" dresove u periodu od SP 2014 pa sve do ako se ne varam 2023 znaci nekih 8 9 godina smo nosili adidas garniture. Sta nam je u tom periodu adidas dobro ponudio osim onog domaceg dresa 2018 koji je vjerovatno najbolji domaci bez ljiljana. Ostalo sve genericke trening majce sa zaljepljenim grbom. Pa cak i na SP smo nosili trening majce, koje su nam svima drage jee su sa SP al taj dres je realno trening majca. Ja ne mogu opisati koliko me nervira sto nas narod ima kompleks nize vrijednosti zbog Kelmea. **** vas adidas u dresovima Legee i Kelmea su se slavile nase najvece pobjede i plasmani na SP, a adidas eru bolje da zaboravimo.
#CarsijaOdjebi
meni se svidja ovaj bijeli njihov, i da stavis kelme logo preko chatgptatuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:10Dobro sam ja juce reko nama da je ovaj dizajn a logo adidasa svi bi hvalili dres a savez bi mogo lagano derat za 5 stoja, jer to je adidas. Sto se mene tice nikad vise adidas i ona genericka sranja.
Adidasovi dresovi Njemacke 100€, bosanski Kelme 125€ 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni su dresovi vrlo pristojni, tako da nije da bljujem vatru na Kelme kao većina ovdje, ali ta priča da bi i danas dobijali generične Adidas dresove da su nam kojim slučajem i dalje proizvođači opreme ne stoji.
Postoji UEFA Kit Assistance Scheme program kojim UEFA sarađuje s nekim proizvođačem opreme kako bi pomogla u dizajniranu custom opreme za manje reprezentacije ili reprezentacije koje nemaju ogromnu navijačku bazu. Čini mi se da je Errera bila marka s kojom je sarađivala, pa bogami, petnaestak godina. Sad je prešla na Adidas. Makedonski dres je proizveden u sklopu tog programa.
Sigurno bi i nas on zakačio.
Postoji UEFA Kit Assistance Scheme program kojim UEFA sarađuje s nekim proizvođačem opreme kako bi pomogla u dizajniranu custom opreme za manje reprezentacije ili reprezentacije koje nemaju ogromnu navijačku bazu. Čini mi se da je Errera bila marka s kojom je sarađivala, pa bogami, petnaestak godina. Sad je prešla na Adidas. Makedonski dres je proizveden u sklopu tog programa.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Drug, šta bi s ovim? Propalo snimanje s reprezentativcima?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:52Snimljeni su kadrovi za nasu prezentaciju, slicno kao ovaj video je plan da bude. Prirodne ljepote BiH uz naglasak na rijeke. Neki su snimci otkupljeni od razlicitih autora. Cekaju se reprezentativci da se obavi i sa njima snimanje. Rimski most i vrelo bosne bi trebale biti lokacije za snimanje sa igracima.Dzeko, Demirovic, Kolasinac i Dedic su u planu po dvojica za svaku garnituru.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:22Meni su dresovi vrlo pristojni, tako da nije da bljujem vatru na Kelme kao većina ovdje, ali ta priča da bi i danas dobijali generične Adidas dresove da su nam kojim slučajem i dalje proizvođači opreme ne stoji.

Evo zadnji adidasov koji je trebao biti 2023 be tako davno kada smo presli na kelme, genericki brate nema veze sa nama. Znaci ne tako davno prije 3 godine je bio genericki prijedlog dresa. Poseban dizajn bi dobili samo za SP. A za to nam ne treba adidas.
PS Da se pgradim cijena i hajp ne odgovara dresovima koje imamo, ali to je neka druga tema. Ali opet mn drago kad nije adidas. Dobili su sansu i nisu se pokazali i tjt, nema potrebe za kompleksom jer ne stoji logo adidasa. Kolekcionari iz svijeta uopste ne gledaju marke koliko to mi radimo.
#CarsijaOdjebi
Eto, kao da ga je Stambolic dizajnirao sa svojim rijekama

Pričate o 2014. godini, a ignorišete koliko se fudbalsko tržište za 12 godina promijenilo, koliko je novca ušlo i kako se danas dresovi dizajniraju estetski da ih maltene u grad možeš obući. Mi da nismo potpisali tajni Vicin ugovor sa Jaćimović d.o.o. danas bi bili dio ove marketinške kampanje

Imali bi gostujući trefoil adidas logo dres prelijep, jer ga ima i Curacao i Jamaika itd. No šta je tu je.

Imali bi gostujući trefoil adidas logo dres prelijep, jer ga ima i Curacao i Jamaika itd. No šta je tu je.
Samo što Adidas nije htio u Vicine talove sa zmajevi.ba itd. Isto je Puma dala ponudu, ali nije pristala na ovaj dio mućke sa kozmetičarkom.PeppermintSA je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:22Meni su dresovi vrlo pristojni, tako da nije da bljujem vatru na Kelme kao većina ovdje, ali ta priča da bi i danas dobijali generične Adidas dresove da su nam kojim slučajem i dalje proizvođači opreme ne stoji.

Poznat mi nesto, ciji je ovo dres?
I oni napravili po akcentu na nase ljiljane
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: al87, Fouzi1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], meecko, prisonbreak, Sveti, svrakino1921, Tihi, Turo i 107 gostiju.