Mislim da je najbolje da se složimo da se ne slažemo. Sve razumijem šta želiš reći ali ja i dalje ne bih nekome presudio zbog jedne izmjene. Za svakog se može naći nešto. Po toj logici ne bi se niko zadržao u klubu duže od pola godine.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:31Drug, Kolic u karijeri ima 50' odigranih u PL BiH, ukupno. Revanš utakmicu kupa gdje smo prvu dobili 1 8 ne mozes racunati kao bitnu, onih 45' je bila bas bitna utakmica u tom trenutku. Ubacujes Kolica ispred Korore, Rascica, Dragovica, Gojaka, Freemana, daj ba, nemoj me zajebavat'. Lik je varijanter, takvi su nam i dosli glave, znas to i sam. Veze Kolic sa zivotom nema, nije prosao probu u Celiku, nema dalje i ne treba dalje pricati.Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 21:06Drug, Malik je u sastavu bio u 36 utakmica i na teren je ušao u 7 utakmica. Nije Derviši jedini koji je ispunjavao nečije želje, naređenja ili šta već na uštrb kluba. Možda sad budemo u stanju ne ispunjavati želje sponzora i uticajnih ljudi u klubu ali to do prije neki dan nismo mogli.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:44
Do neke naredne varijante kada ce gurnuti sina od mesara umjesto djeteta koje bi trebalo igrati i tako ukanaliti i nas i tog igrača.
Ne mozes biti malo lopov i malo varijanter, znas to i sam. Meni je sve rekao sa Kolicem, kakvi su mu prioriteti i za ciji interes levat radi.
Ne bih ja Dervišiju ili nekome drugom sudio po jednoj izmjeni.
Kada je mogao, kada se ukazala prilika, Dervisi je gledao vlastiti interes, a ne interes kluba. Ti što ih spominjes, vecine vise nema u klubu ili gledaju da ih se rijese, isto treba uciniti i sa Dervisijem samo zbog Kolića, ne treba dalje gledati, a ima jos toga.
Na kraju, možda je Derviši i vjerovao Maliku. Ko zna. Ja sa kim god sam pričao a ko prati omladinske sastave iz ovih ili onih razloga nahvalio je momka. Ja nisam vidio ništa posebno.