Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Samo malo da je woke, tako tih boja dodali 
Meni za ljiljane je ovo genijalno. Ja sam cak ranije imao teoriju da je na bijelom tako, ali na bijelom ima vise "zlatnih" linija pa nema smisla. I bijeli dres sto posto ima neku simboliku. Nije covjek dizajner od jucer, i bilo ko da je imao i malo dodira sa dizajniranjem zna da je sustina dizajna ovako nesto provuci na suptilan nacin.
Covjek je citavu naciju navukao na tanak led sa onim valovima u reljefu, gdje ce se uspjesan dizajner ponositi time. Ovako ce biti legenda u skorije vrijeme kako je uspio provuci Srbima u savezu da stavi ljiljane na dres.
Samo me zanima kakvu pozadinu ima bijeli dres, ali plavi je definitivno legendaran.
P.S. ako se hvatate za to da ima 5 linija a ne 6. Pogledajte raspored ljiljana i vidjet cete grb RBiH.
Covjek je citavu naciju navukao na tanak led sa onim valovima u reljefu, gdje ce se uspjesan dizajner ponositi time. Ovako ce biti legenda u skorije vrijeme kako je uspio provuci Srbima u savezu da stavi ljiljane na dres.
Samo me zanima kakvu pozadinu ima bijeli dres, ali plavi je definitivno legendaran.
P.S. ako se hvatate za to da ima 5 linija a ne 6. Pogledajte raspored ljiljana i vidjet cete grb RBiH.
Sve ok, jel ih konačno večeras vidimo na igračima?
- Shategabri
- Kontakt:
Nista dok Varta ne potvrdi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Plave ili bijele?
- Shategabri
- Kontakt:
Valjda plavi, to su nam domaći.Edincapitano je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:00Plave ili bijele?
Koševo Zapad
Ma baterija zbog svojih izjava je trebao davno harakiri da izvris.
Baca malo na onaj stari logo naše poštetuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:31Evo zadnji adidasov koji je trebao biti 2023 be tako davno kada smo presli na kelme, genericki brate nema veze sa nama. Znaci ne tako davno prije 3 godine je bio genericki prijedlog dresa. Poseban dizajn bi dobili samo za SP. A za to nam ne treba adidas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:24Baca malo na onaj stari logo naše poštetuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:31Evo zadnji adidasov koji je trebao biti 2023 be tako davno kada smo presli na kelme, genericki brate nema veze sa nama. Znaci ne tako davno prije 3 godine je bio genericki prijedlog dresa. Poseban dizajn bi dobili samo za SP. A za to nam ne treba adidas.![]()
#CarsijaOdjebi
Adidasov dres sa grudnjakom.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:32Arvid je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:24Baca malo na onaj stari logo naše poštetuzlanskinacin je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:31Evo zadnji adidasov koji je trebao biti 2023 be tako davno kada smo presli na kelme, genericki brate nema veze sa nama. Znaci ne tako davno prije 3 godine je bio genericki prijedlog dresa. Poseban dizajn bi dobili samo za SP. A za to nam ne treba adidas.![]()
![]()
![]()
Danas u plavim
Zadnja izmjena: Varta, dana/u 29 maj 2026, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Sta god da nam se desi ne moze me zacudit....jbt 100+ ljudi se kuha u redu na +30 ispred radnje, i onda udju lole ponasaju se ko da su sami na svijetu...daj da probam bijeli tri velicine pa plavi tri velicine, aha ma bgm je skup a nije nesto...uzecu ja ovu majicu....ili "sta imate jos osim dresova...aha ovo ovdje, haj razgledacu malo"
Mislim ok razumijem dajes svoje pare ne moze te niko natjerat na nesto, ali imas li malo empatije jbt
Mislim ok razumijem dajes svoje pare ne moze te niko natjerat na nesto, ali imas li malo empatije jbt
=\_1921_/=
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ako je fkt to bila ideja, evo skidam kapueleGancy je napisao/la: ↑29 maj 2026, 10:55Meni za ljiljane je ovo genijalno. Ja sam cak ranije imao teoriju da je na bijelom tako, ali na bijelom ima vise "zlatnih" linija pa nema smisla. I bijeli dres sto posto ima neku simboliku. Nije covjek dizajner od jucer, i bilo ko da je imao i malo dodira sa dizajniranjem zna da je sustina dizajna ovako nesto provuci na suptilan nacin.
=\_1921_/=
Da ovo nije startnih 11 za veceras?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.
Suplja. Kao što vidite krajna desna linije je dole a ne horeinvincible1921 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:22Ako je fkt to bila ideja, evo skidam kapueleGancy je napisao/la: ↑29 maj 2026, 10:55Meni za ljiljane je ovo genijalno. Ja sam cak ranije imao teoriju da je na bijelom tako, ali na bijelom ima vise "zlatnih" linija pa nema smisla. I bijeli dres sto posto ima neku simboliku. Nije covjek dizajner od jucer, i bilo ko da je imao i malo dodira sa dizajniranjem zna da je sustina dizajna ovako nesto provuci na suptilan nacin.
P.S. ako se hvatate za to da ima 5 linija a ne 6. Pogledajte raspored ljiljana i vidjet cete grb RBiH.to za 5 ili 6 sam odma skonto....pa krajnja dva desna ljiljana su u istoj liniji dakle ima 6 ljiljana i 5 linija
- akisarajevo92
- Kontakt:
gle dresa kako izgleda fuserski bokteCoolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:26Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.
zato je bitno imati ozbiljan brend kad je reprezentacija u pitanju, vecinom su jednostavni dizajni ali kvalitet je ono sto prvo upada u oko ili ovom slucaju nekvalitet, da ne pricam koliko je to bitno zbog dodatne opreme i distribucije
a o sapi na dresu je suvicno pricati, ni Spaniju ne bih mogao ozbiljno shvatiti da imaju sapu na dresu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 maj 2026, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.