Našao sam na klixu, ipak igraju finale protiv Partizana
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Marokanci58 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:38
Pošteno od tebe drugsvrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:57Marokanci58 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:38
Dobro u redu je
Al nemoj na ovoj temi da smetamo ovim momcima ovdje
Hajd na PL - aktuelno
Na YT kanalu saveza.
Ko ce nama ugoditibordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Muha nema pojma ,igraci sve promašaji a sezona Bosne iznad ocekivanog. Bosnooooooo igrajjjjj
.
Ne bih se slozio da je iznad ocekivanog, sezona je tamam gdje je i budzet.Niti iznad niti ispod ocekivanog.bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Muha nema pojma ,igraci sve promašaji a sezona Bosne iznad ocekivanog. Bosnooooooo igrajjjjj
.
ova sezona Bosne je samo dokaz da je kosarka realtivno jeftin sport za nasu regiju, sa boljim scoutingom se vjerovatno moglo i za manje para postici isti rezultat,a nadat se da nece sve propasti vec krajem ove sezone i da ce Muha napredovati kao trener iz godine u godinu, jer ima stvarno stvari koje realno mora popraviti i onda ne bi bilo problema kakvih je bilo u pojedinim utakmicama, ali vidjet cemo to sve vec kad bude se znalo ko ostaje od trenutnih igraca za dogodineMElloo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:46Ne bih se slozio da je iznad ocekivanog, sezona je tamam gdje je i budzet.Niti iznad niti ispod ocekivanog.bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Muha nema pojma ,igraci sve promašaji a sezona Bosne iznad ocekivanog. Bosnooooooo igrajjjjj
.
Sad sto je neko ocekivao manje iako Bosna ima rekordan budzet poslije rata to je drugo
Al kad uzmeš ulazak u sezonu, raspad sistema nakon par utakmica, otkaz treneru, preuzima Pašalić bez konkretnog iskustva, izuzetan je to uspjeh na kraju.MElloo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:46Ne bih se slozio da je iznad ocekivanog, sezona je tamam gdje je i budzet.Niti iznad niti ispod ocekivanog.bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Muha nema pojma ,igraci sve promašaji a sezona Bosne iznad ocekivanog. Bosnooooooo igrajjjjj
.
Sad sto je neko ocekivao manje iako Bosna ima rekordan budzet poslije rata to je drugo
Slozio bih se s tim, rukomet je jos jeftiniji mi bi trebali ta 2 sporta forisrati jer se za manje pare moze doci do solidnih uspjega.JHam je napisao/la: ↑29 maj 2026, 13:04ova sezona Bosne je samo dokaz da je kosarka realtivno jeftin sport za nasu regiju, sa boljim scoutingom se vjerovatno moglo i za manje para postici isti rezultat,a nadat se da nece sve propasti vec krajem ove sezone i da ce Muha napredovati kao trener iz godine u godinu, jer ima stvarno stvari koje realno mora popraviti i onda ne bi bilo problema kakvih je bilo u pojedinim utakmicama, ali vidjet cemo to sve vec kad bude se znalo ko ostaje od trenutnih igraca za dogodineMElloo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:46Ne bih se slozio da je iznad ocekivanog, sezona je tamam gdje je i budzet.Niti iznad niti ispod ocekivanog.bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:27Muha nema pojma ,igraci sve promašaji a sezona Bosne iznad ocekivanog. Bosnooooooo igrajjjjj
.
CZ sa 20 igrača na milionskim ugovorima bi mogla okončati sezonu bez trofeja ako ne uzme domaći šampionat.TETRAPAK je napisao/la: ↑29 maj 2026, 13:41I sam sam bio dosta nezadovoljan tokom sezone, ali kad se sve sabere i oduzme po meni su napravljene samo 2 velike greske, Miralem Halilovic i cijene ulaznica. Jasno da se nije moglo popraviti ni jedno bas u toku sezone, Halilovic ima ugovor a cijene ne mozes bas spustiti zbog ljudi koji su kupili godinsnje. Sve ostalo je bilo prilicno ok. Gresaka i oscilacija ce uvijek biti, prave ih i dosta veci klubovi, kuditi sada jer sve nije perfektno je poglupo.
Za nadati se da ce iduce sezone ovo biti ispravljeno i da je sada vrijeme Bosnine dominacije u nasoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 2 gosta.