nisi jedini, ceka se Iran-USA, Senegal-Maroko, Portugal-Argentina i Bosna-Hrvatska. Steta sto necemo moc gledat Svicarska-Srbija
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
napapijri1987
- Kontakt:
Nikome nije rutina. Ja zivim u drzavi koja je 4 puta bila svjetski prvak pa se vec dugo prica o sastavu,o mundijalu uopceno.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 08:44A dobro, kad toliko čekaš na veliko natjecanje. Nekom je ovo rutina
Ali dobro izmisljena nacija, izmisljena historija pa nije problem ni lagati o tome kako se toboze navikli na nesto.
Kako nisu navikli, kad su propustili sveukupno 2 prvenstva cini mi se (sto EP, sto SP). Bukvalno nista lose covjek nije rekao.napapijri1987 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:49Nikome nije rutina. Ja zivim u drzavi koja je 4 puta bila svjetski prvak pa se vec dugo prica o sastavu,o mundijalu uopceno.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 08:44A dobro, kad toliko čekaš na veliko natjecanje. Nekom je ovo rutina
Ali dobro izmisljena nacija, izmisljena historija pa nije problem ni lagati o tome kako se toboze navikli na nesto.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ubaci tu i Argentina-Urugvaj
Šalu na stranu nekako mi protiv susjeda ne izgleda toliko zanimljivo koliko ove druge navedene utakmice ali nije da se bunim da zaigramo finale
Dark horse mi i Norveška.
Portugal opet neće daleko, opet će ih ego najboljeg golgetera uništiti.
Ono što je najbitnije - it is NOT coming home.
Od Hrvatske očekujem da će ovo takmičenje PODBACITI, jer za njih je realno sve ispod 8 najboljih ili čak i 4 najbolje, podbačaj, na to su nas navikli, i SVAKA IM ČAST na tome.
Njemačka i Brazil, kao dvije velesile, mislim da nemaju šanse nikakve.
Vidim dosta ovdje tipuju ljudi da bi Amerika mogla biti pozitivno iznenađenje. Ja, nažalost, to očekujem od Kanade. Mada, neka podbace prvu utakmicu, pa kasnije neka iznenađuju pozitivno koliko god žele.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma sve je to uredu druze ali nije to rutina. Nije Njemcima a da bude hrvatima.DamirT je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:51Kako nisu navikli, kad su propustili sveukupno 2 prvenstva cini mi se (sto EP, sto SP). Bukvalno nista lose covjek nije rekao.napapijri1987 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:49Nikome nije rutina. Ja zivim u drzavi koja je 4 puta bila svjetski prvak pa se vec dugo prica o sastavu,o mundijalu uopceno.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 08:44A dobro, kad toliko čekaš na veliko natjecanje. Nekom je ovo rutina
Evo sutra nek ne odu na slijedece nece uopste biti neki skandal. Vecina evropskih i svjetskih medija bi to samo prenijela onako. Italija kada se nije plasirala gorili su mediji od Londona do Moskve.
MOĆ INTERNETA: Od 4.500 do 1.5 MILIONA pratilaca za samo dva dana!
Svetsko prvenstvo 2026. još nije ni počelo, a već imamo verovatno najluđu priču godine! Glavni glumac: Tim Pejn, defanzivac Velington Finiksa i reprezentacije Novog Zelanda.
Sve je počelo kao ekperiment. Argentinski influenser Valen Skarsini odlučio je da pronađe najmanje poznatog fudbalera koji učestvuje na predstojećem Mundijalu. Potraga ga je dovela do Pejna, koji je na svom Instagram profilu (@timpayne__) imao skromnih 4.715 pratilaca.
Argentinska "invazija" na profil
Influenser je pozvao svoju armiju fanova da zaprate Tima, lajkuju mu fotke i zatrpaju ih komentarima. Ono što je usledilo graniči se sa ludilom:
Za manje od 48 sati, broj pratilaca je skočio na neverovatnih 1.5 MILIONA!
Čovek je morao da obriše 25 starih objava (pao sa 85 na 60) jer verovatno nije mogao da živi od količine notifikacija i spama koji mu je blokirao telefon.
Preko noći je postao ubedljivo najpopularniji i najpraćeniji fudbaler u istoriji Novog Zelanda!
Zamislite šok kada se ujutru probudite, krenete da skrolujete, a tamo vas prati više ljudi nego što vaša država ima stanovnika u nekim gradovima.![]()
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno 2.6 miliona imaMokes je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:21MOĆ INTERNETA: Od 4.500 do 1.5 MILIONA pratilaca za samo dva dana!
Svetsko prvenstvo 2026. još nije ni počelo, a već imamo verovatno najluđu priču godine! Glavni glumac: Tim Pejn, defanzivac Velington Finiksa i reprezentacije Novog Zelanda.
Sve je počelo kao ekperiment. Argentinski influenser Valen Skarsini odlučio je da pronađe najmanje poznatog fudbalera koji učestvuje na predstojećem Mundijalu. Potraga ga je dovela do Pejna, koji je na svom Instagram profilu (@timpayne__) imao skromnih 4.715 pratilaca.
Influenser je pozvao svoju armiju fanova da zaprate Tima, lajkuju mu fotke i zatrpaju ih komentarima. Ono što je usledilo graniči se sa ludilom:
Čovek je morao da obriše 25 starih objava (pao sa 85 na 60) jer verovatno nije mogao da živi od količine notifikacija i spama koji mu je blokirao telefon.
Preko noći je postao ubedljivo najpopularniji i najpraćeniji fudbaler u istoriji Novog Zelanda!
Zamislite šok kada se ujutru probudite, krenete da skrolujete, a tamo vas prati više ljudi nego što vaša država ima stanovnika u nekim gradovima.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sto nije Jovu Lukica izabrao, ima 475 pratiocaMokes je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:21MOĆ INTERNETA: Od 4.500 do 1.5 MILIONA pratilaca za samo dva dana!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Modric,Perisic,Livakovic,Kovacic,Kramaric iskusni su to igrači.Mislim da imaju snage nosit Hrvatsku makar do četvrfinala.
Meni je (kao uostalom i svima na forumu) hiljadu scenarija u glavi, ali nekako sam najblizi tome da cemo imati po jedan remi, poraz i pobjedu, te biti drugi ili treci u grupi i proci u svakom slucaju.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- muhamedhulk
- Kontakt:
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Izbacit ce to Avaz vjerovatnomuhamedhulk je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:03imal gdje kakav wc special tipa par listova sa tabelama, rasporedom utakmica i da se vodi statistika za nas koji volimo "na papir" ?
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, ajdekuci, Anpa, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, BarbareZeljin, BelajBoy, Bing [Bot], Blackwargreymon, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, dark44, darker10, dukipajser, Elddar, enobarca, Fudo, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Guest1945, Hardzavi, HariTz, Hazre, insimadop, inzomni, JimmyPage, johntravolta123, Jurica95, Kaunas, KockarVicin007, legendarnadruga, LenyYoro15, ljevak, Lynx, Majstorinho, Marokanci58, MaroonBjelave, Marsal, Matterhorn22, miguelramos, MiranGlasnic, muhamedhulk, nerkolfc, PeppermintSA, Rauber33, rishovski, Rodman, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Smaja, Someone, soxx, StevieG8, THEC, tiketoke, Trifunov, VensanKasel, VolimBiH96, Wlad55 i 486 gostiju.