Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
NoVaxu se otvorilo. Po ko zna koji put. Pola GS je osvojio jer najbolji dvojac ikada nije igrao. Evo i sada kad ova djecurlija nastupa, jedan otkaze drugi ispadne. Svejedno NoVax nikada ne moze biti najveci tenisac svih vremena. 
Kad se podvuče crta, Zverev je najviše zaslužio da uzme i to najviše zbog onog polufinala RG 22 gdje je odigrao fenomelan meč protiv Nadala. Ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio tu.
Đokoviću je žrijeb paklen, ali ovo je zadnja šansa. Ako fizički izdrži, što je bigbigbif if, prvi je favorit.
Znam samo da nas očekuje krvava završnica gdje će glava lomiti mečeve, pogotovo u završnicama.
Nadam se da Novak uzima 25. slem ili Jodar prvi. Šteta što ga Jannik neće uzeti jer je zaslužio zbog prošlogodišnjeg finala i igre. Novaku je svejedno 24 ili 25, svakako je zabetoniran kao najbolji ikad.
Đokoviću je žrijeb paklen, ali ovo je zadnja šansa. Ako fizički izdrži, što je bigbigbif if, prvi je favorit.
Znam samo da nas očekuje krvava završnica gdje će glava lomiti mečeve, pogotovo u završnicama.
Nadam se da Novak uzima 25. slem ili Jodar prvi. Šteta što ga Jannik neće uzeti jer je zaslužio zbog prošlogodišnjeg finala i igre. Novaku je svejedno 24 ili 25, svakako je zabetoniran kao najbolji ikad.
Što je zabetoniran kao najbolji ikad kada je izvjesno da će ga prestići Sinner ili Alcaraz?CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:11Kad se podvuče crta, Zverev je najviše zaslužio da uzme i to najviše zbog onog polufinala RG 22 gdje je odigrao fenomelan meč protiv Nadala. Ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio tu.
Na osnovu čega je izvjesno da će ga prestići? Sinner u najboljim godinama karijere gubi mečeve zbog sunca i vrućine, nije prvi put da mu se to dešava. Alcaraz je izloženiji povredama. Možda dođe još neki klinac za godinu, dvije, pet i pokvari im ovu dominaciju? Ja sam mišljenja da oni nemaju Novakovu dugotrajnost u sebi.greenwood je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:53Što je zabetoniran kao najbolji ikad kada je izvjesno da će ga prestići Sinner ili Alcaraz?CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:11Kad se podvuče crta, Zverev je najviše zaslužio da uzme i to najviše zbog onog polufinala RG 22 gdje je odigrao fenomelan meč protiv Nadala. Ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio tu.
Vidjet ćemo, pred nama jeCAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 01:02Na osnovu čega je izvjesno da će ga prestići? Sinner u najboljim godinama karijere gubi mečeve zbog sunca i vrućine, nije prvi put da mu se to dešava. Alcaraz je izloženiji povredama. Možda dođe još neki klinac za godinu, dvije, pet i pokvari im ovu dominaciju? Ja sam mišljenja da oni nemaju Novakovu dugotrajnost u sebi.greenwood je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:53Što je zabetoniran kao najbolji ikad kada je izvjesno da će ga prestići Sinner ili Alcaraz?CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:11Kad se podvuče crta, Zverev je najviše zaslužio da uzme i to najviše zbog onog polufinala RG 22 gdje je odigrao fenomelan meč protiv Nadala. Ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio tu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Auger ili Cobolli do finala. Iz druge polovice daj Ruuda ili Zvereva
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma tanko je to za finale, ali eto tako se potrefilo. Zamisli Felix u finalu? Al ok do toga nece doci jer ce on uspjeti da ispane mozda vec od NakashimeRobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 07:42Auger ili Cobolli do finala. Iz druge polovice daj Ruuda ili Zvereva
Od ovih svih ja bi volio Berettinija da moze sad ovo iskoristiti i doci da finala. Uvijek mi je bio drag igrac. Povrede ga unistile.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
A svak od ovih 16 igrača može u finale, baš nezahvalno za prognozirati
Izvesno je da ce osvojiti 25 slema? Znas koliko faktora je potrebno da se poklopi da osvojia jedan slem a kamo li 25. Evo imas primer juce. Neverovatno sta ljudi pisu.greenwood je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:53Što je zabetoniran kao najbolji ikad kada je izvjesno da će ga prestići Sinner ili Alcaraz?CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:11Kad se podvuče crta, Zverev je najviše zaslužio da uzme i to najviše zbog onog polufinala RG 22 gdje je odigrao fenomelan meč protiv Nadala. Ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio tu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bome u pravu si. Većina nas je mislila da je ovdje Sinneru zicer GS, prvi ja. I na kraju ispade. Još je bez naslova na GS u ovoj godini, bit će pod pritiskom u Wimbledonu
- Shategabri
- Kontakt:
25 slemova je impozantna brojka.CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 01:02Na osnovu čega je izvjesno da će ga prestići? Sinner u najboljim godinama karijere gubi mečeve zbog sunca i vrućine, nije prvi put da mu se to dešava. Alcaraz je izloženiji povredama. Možda dođe još neki klinac za godinu, dvije, pet i pokvari im ovu dominaciju? Ja sam mišljenja da oni nemaju Novakovu dugotrajnost u sebi.greenwood je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:53Što je zabetoniran kao najbolji ikad kada je izvjesno da će ga prestići Sinner ili Alcaraz?CAGarfia je napisao/la: ↑29 maj 2026, 00:11Kad se podvuče crta, Zverev je najviše zaslužio da uzme i to najviše zbog onog polufinala RG 22 gdje je odigrao fenomelan meč protiv Nadala. Ko zna šta bi bilo da se nije povrijedio tu.
Isto mislim, teško će to neko u skorije vrijeme dostići.
Koševo Zapad
želja broj 1 naravno felix, a ako ne bude onda berrettini
pobjednik će svakako biti najmanje 90% iz drugog dijela žrijeba, osim naravno ako ne uđe zverev u finale
ja nekako očekujem ruuda
pobjednik će svakako biti najmanje 90% iz drugog dijela žrijeba, osim naravno ako ne uđe zverev u finale
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Noleta samo povreda ili fizički problemi mogu skloniti s puta da uzme 25. slem. Svi u žrijebu mu se mogu samo qurca napušiti.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jodar se dobro namučio danas, ali je nekako izborio prolazak među 16, po prvi put u karijeri
Rafa bi ove tuljane sa krompiricima tukao. 
Menšik nakon meča od 4 sata i 40 minuta prije 2 dana igra protiv de Minaura veoma izjednačen meč, biti će dosta zanimljivih mečeva do kraja. I Khachanov gubi od LL de Jonga.
Novak ima više GS od svih ostalih na turniru 24 - 0
Novak ima više GS od svih ostalih na turniru 24 - 0
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Stvarno svi mečevi zanimljivi, ali de Minaur me negativno iznenadio. Prije 2 dana nije igrao, Menšik igrao skoro 5h I ovakav omjer snage trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.