FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
DoktorXabaras je napisao/la: ↑29 maj 2026, 10:41Gotov si sad prijatelju, ovakve stvari se ne praštaju. Fulio si profil, trolaš temu, narušavaš normalnu diskusiju, provaljen si....![]()
![]()
![]()
Opušteno nema ovde šizorenije pa da ti ljepimo skrinšot posta.
Sarajevo ljubavi moja 1946
- Jet2Holiday
- Kontakt:
I to jel imaju il nemaju olatu, me qurac boli.
Oni ce svojih desetine hiljada maraka da vrlo lahko naplate. Imaju placene luxuzne stanove, hrane se u najboljim restoranima, qurce se sa autima, guze nam bosanke. I mi kao treba da ih zalimo sto nemaju plate.
Nek se napushe qurca, sve ijedan igrac zajedno.
Vasa letargija i nemoc je okaljala ime FK Sarajevo. A prolazni ste svi. Od nas navijaca, igraca pa do glavonje na celu kluba.
Oni ce svojih desetine hiljada maraka da vrlo lahko naplate. Imaju placene luxuzne stanove, hrane se u najboljim restoranima, qurce se sa autima, guze nam bosanke. I mi kao treba da ih zalimo sto nemaju plate.
Vasa letargija i nemoc je okaljala ime FK Sarajevo. A prolazni ste svi. Od nas navijaca, igraca pa do glavonje na celu kluba.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑29 maj 2026, 16:59I to jel imaju il nemaju olatu, me qurac boli.
Kad neko misli da su restorani, stanovi i auta najveći problem kluba, to dovoljno govori o njegovom mentalitetu. To je baš taj malograđanski fazon
Bilo kojem da kasni mjesec dva, zalio bi se na ovom forumu
Postajemo klub bez navijaca, spustite se svi i pravac Kosevo da bodrimo repku
Prekucat ce on moj qrac ! Nije los igrac, precijenio se, trazi previse !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da ima imalo pameti u našoj upravi pa da sad uzmu neki normalni brend, preurede fan šopove i dobijemo namjenske a ne kataloške deresove i proizvode po normalnim cijenama.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A Roncal završi izgleda u Koperu, džabe ga ti najavi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ja sam presretan sto su nas zaobisli Milak i Roncal. Kad se pocnu prizivati igraci Rudara, Veleza, Posusja i sl. meni nije dobro. To dovedes ako je neki ekstra talenat ili ako neko bas razvali sezonu inace sta ce nam. Raja ovdje prizivala Spahica decko bio stoper u federalnoj tek se ove sezone culo za njega. Nema od toga nista.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Treba prizivati igrace iz HNL i igrace od 100 hiljada mjesecno sto imaju ucinka ko krdzalicHordas1990 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:34Ja sam presretan sto su nas zaobisli Milak i Roncal. Kad se pocnu prizivati igraci Rudara, Veleza, Posusja i sl. meni nije dobro. To dovedes ako je neki ekstra talenat ili ako neko bas razvali sezonu inace sta ce nam. Raja ovdje prizivala Spahica decko bio stoper u federalnoj tek se ove sezone culo za njega. Nema od toga nista.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Mislim da smo mi davno prestali biti ta ekipa koja gazi za sobom. Mozda smo to bili sa zekicem ali nikako da kontinuitet neki zadrzima.NoProfit je napisao/la: ↑29 maj 2026, 13:57Napokon neko ko ne očekuje duple krune, triplete, razbijanje protivnika i gaženja pred sobom. Napokon neko sa realnim očekivanjima. Pa će nas opet pojedinci ovdje uvjeravati da trebamo biti strpljivi i nakon sedme sezone bez titule.rimljanin90 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:20Iskreno skeptican sam pravo za iducu sezonu i evropu jer je klub s igracima u nekom limbu. Niti znaju ko ce biti trener, niti se zna koji ce igraci ostati kao kostur neki ekipe.
Kakav crni koper odustali ljudi od njega ima 10 dana
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svaka ljetno-zimska pauza, odma ide prica igraci nemaju platu duzno im se, igraci pricaju, kako je moguce da uvjek ista prica a niko ne spomene ime tog-tih igraca il neki snimak kako to igrac govori, takodje NIJEDAN IGRAC NAS NIJE TUZIO UEFI NIJE DOBIO SLOBODNE PAPIRE RADI DUGA ITD ITD.
Nema se para pa ti grune Adem i Cimirot koji zajedno imaju platu da kupe 80% stadiona zelje, nema se para dodje MAMIC (naj trofejni (a jedan od 6-7) najbolji menager sd trener u evropi)
Nema se para dovedes karlosa u po sezone, nemas para kupis najtalentovanijeg igraca Telalovica, za svotu koja je 80% budzeta recimo radnika,nemas para napravis hotel sa 5 zvjezda i niko to nepise, al se pise 2 m km dug (mislim nek se pise) al trebalo bi se pisat isto da he to klub u 6 rata lagano platio niko to nepise, al se pise kako nemamo para za plate i to kao kazu igraci KOJI IGRAC KAZE, nelazite.
Takodje sasvim normalno je sto se dala minutaza igracima sa manjom minutazom kad smo dosli u tu situaciju da smo izborili evropu a nemozes bit prvi.
Meni je podpuno jasno da ce se roster smanjit i da ce rister bit 23+2 golmana, i igrac koji zeli da bude u tih 23 igraca mora da pokazu da imaju kvalitet da to zele i da mogu da se bore sa izazovima, svi su dobili dovoljno minuta neki su se ekeminisali sami neke de mamic otjerat, nekima ce se reci nismo zainteresovani za tvoje usluge za novac koji vam dajemo ako hoces da smanjih primanja mozemo pricat ako ne noga (gojkovic krdzalic npr)
Dosta je bilo hocu fiksne pare i lagano ako budem dobro igro dobro ijes ako ne opet fine su pare lagano vic sisat ugovor turkes renan i takve ojebine
Nema se para pa ti grune Adem i Cimirot koji zajedno imaju platu da kupe 80% stadiona zelje, nema se para dodje MAMIC (naj trofejni (a jedan od 6-7) najbolji menager sd trener u evropi)
Nema se para dovedes karlosa u po sezone, nemas para kupis najtalentovanijeg igraca Telalovica, za svotu koja je 80% budzeta recimo radnika,nemas para napravis hotel sa 5 zvjezda i niko to nepise, al se pise 2 m km dug (mislim nek se pise) al trebalo bi se pisat isto da he to klub u 6 rata lagano platio niko to nepise, al se pise kako nemamo para za plate i to kao kazu igraci KOJI IGRAC KAZE, nelazite.
Takodje sasvim normalno je sto se dala minutaza igracima sa manjom minutazom kad smo dosli u tu situaciju da smo izborili evropu a nemozes bit prvi.
Meni je podpuno jasno da ce se roster smanjit i da ce rister bit 23+2 golmana, i igrac koji zeli da bude u tih 23 igraca mora da pokazu da imaju kvalitet da to zele i da mogu da se bore sa izazovima, svi su dobili dovoljno minuta neki su se ekeminisali sami neke de mamic otjerat, nekima ce se reci nismo zainteresovani za tvoje usluge za novac koji vam dajemo ako hoces da smanjih primanja mozemo pricat ako ne noga (gojkovic krdzalic npr)
Dosta je bilo hocu fiksne pare i lagano ako budem dobro igro dobro ijes ako ne opet fine su pare lagano vic sisat ugovor turkes renan i takve ojebine
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Smiješno mi je kako svi već sada glume stručnjake za Roncala i Milaka, a kad je Luka Menalo došao, dizali ste ga u nebesa. Na kraju nije pokazao skoro ništa, a uzeo je ozbiljan novac (10milja mjesecno + bonusi) Zato bih sačekao prije nego što otpišemo Roncala i Milaka, zabice bar duplo vise golova i asistencija, garantujem a tri put jeftiniji
Znaci i ovaj moj insajder pouzdan ko KrdzalicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:22A Roncal završi izgleda u Koperu, džabe ga ti najavi![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
GrbavicaHram, yebemo te u usta ili ako je pravilnije uusta !FksOtokaHz je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:57Smiješno mi je kako svi već sada glume stručnjake za Roncala i Milaka, a kad je Luka Menalo došao, dizali ste ga u nebesa. Na kraju nije pokazao skoro ništa, a uzeo je ozbiljan novac (10milja mjesecno + bonusi) Zato bih sačekao prije nego što otpišemo Roncala i Milaka, zabice bar duplo vise golova i asistencija, garantujem a tri put jeftiniji
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da se razumijemo, i ja samo prenosim od forumaša iz Prijedora, ako on laže, lažem i jaNazorUso je napisao/la: ↑29 maj 2026, 18:12Znaci i ovaj moj insajder pouzdan ko KrdzalicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:22A Roncal završi izgleda u Koperu, džabe ga ti najavi![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mrš u PM.FksOtokaHz je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:03Jet2Holiday je napisao/la: ↑29 maj 2026, 16:59I to jel imaju il nemaju olatu, me qurac boli.
Kad neko misli da su restorani, stanovi i auta najveći problem kluba, to dovoljno govori o njegovom mentalitetu. To je baš taj malograđanski fazon
Bilo kojem da kasni mjesec dva, zalio bi se na ovom forumu
Postajemo klub bez navijaca, spustite se svi i pravac Kosevo da bodrimo repku
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 7 gostiju.

.png)