29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Ali koliko je ljepse kad se igra na Kosevu skoro 30hiljada ljudi
(Nista protiv BP ali je kapacitet premal)
(Nista protiv BP ali je kapacitet premal)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tahirović je baš nekako neokretan.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pa sam kažeš poluprazno. Opet nisu isti uslovi. Čuj bolju atmosferu pravi 10k od 30k ljudi…
Nikad poraz, samo lekcija.
Giga standardno u kasper modeu...ne mozes imati posjed lopte sa njim (ili šunjicem) i Tahirovicem u sredini...i zato je nas domet prolazak grupe, sve dok se ne pojave kvalitetnije opcije na tim pozicijama
- PeppermintSA
- Kontakt:
Herrera stavio Esmira u džep bokte
Odlican Lukic, steta sto jos nema dovoljno lopti na njega! Kontam ovo je sam pripremna utakmica, dosta je izmjesan sastav, kontam da vise nikada i nece igrati u ovom sastavu 
Mujakic na lijevom beku je bespotrebna glupost, kad ode naprijed trebaju mu 3 dana da se vrati nazad. Spor, ne zna s loptom i protivnici ga puste da mogu udvajati Kerima. Nasa najveca snaga trenutno su 1v1 situacije na krilima ali da bi to bilo moguce i Kerim i Esmir trebaju beka koji moze pomoci ili im trcati iza ledja pa odvuci bar jednog odbrambenog igraca protivnika.
Sami sebe sakatimo, Karic je protiv Austrije jako dobro izgledao u oba pravca igre.
Sami sebe sakatimo, Karic je protiv Austrije jako dobro izgledao u oba pravca igre.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- PasodelMar
- Kontakt:
Gigovic i Tahirovic ne mogu zajedno meda na sredini.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
4 4 2 je **** formacija,ako su ti napadaci staticni,kao sto su Lukic i Bazdar. Gigovic isto tanak.
Nebitno je sad rezultat ali zao mi sto raja ocekuje da vidi sta mogu Esmir i Kerim,ali realno sa ovakvom postavkom,tesko da sta ozbiljnije mogu napraviti. Ovi samo stoje.
Nebitno je sad rezultat ali zao mi sto raja ocekuje da vidi sta mogu Esmir i Kerim,ali realno sa ovakvom postavkom,tesko da sta ozbiljnije mogu napraviti. Ovi samo stoje.
Ovo sa Tahirovićem i Gigovićem ni pod razno na SP. Čak i protiv Katara, Šunjić jedan a drugi ili Hadžiahmetović ili Bašić.
Glory Glory Man United
Kakva prekaljena imena PL BiH kod Makedonaca 
Kako se osjeti 30 hiljada navijaca kapacitet

-
Marokanci58
- Kontakt:
Pojačali onih 50 klošara na tv se samo čuje boli nas kur.ac kakvo je vrijeme mi smo vam došli praviti probleme..ja navijača i qrca u ovakvoj utakmici to pjevati gdje imas 20 000 djevojaka i djevojčica na stadionu. Mrs
BRATSTVO GRAČANiCA
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sreć pa je kombinovani sastav.. Ova sredina je očaj božiji.
Baždar krampa, Mujakić svakako igrač manje. Što se tiče igre sa loptom, lošijeg stopera od Katića nisam vidio. Odbije se kao od panj, strah ga čim neko malo priđe, a o vraćanju da ne govorim. Mislim da će on dobar flop biti na SP.
Baždar krampa, Mujakić svakako igrač manje. Što se tiče igre sa loptom, lošijeg stopera od Katića nisam vidio. Odbije se kao od panj, strah ga čim neko malo priđe, a o vraćanju da ne govorim. Mislim da će on dobar flop biti na SP.
Odmah 4,5 izmjena
Pejcinovicu se morala obecati minutaza na Sp...
Pejcinovicu se morala obecati minutaza na Sp...
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 29 maj 2026, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav balvan je Bazdar.
Tahiraga nista bolji od npr. Radovca, Vehabovica, Keranovica...
Tahiraga nista bolji od npr. Radovca, Vehabovica, Keranovica...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Herrera, Šiškovski, Elezi... Sedloski vodio Široki, Kjosevski je tu isto...
Glory Glory Man United
Ovdje uopste nije u pitanju broj ljudi,nego jednostavno kompletan ambijent na stadionu...Bilino je priča za sebe kad igra reprezentacija.tabba77 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:11Pa sam kažeš poluprazno. Opet nisu isti uslovi. Čuj bolju atmosferu pravi 10k od 30k ljudi…
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Tako je Esmire 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....