KOŠEVO - UKLET STADION?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Marokanci58
- Kontakt:
KOŠEVO - UKLET STADION?
Da li je Koševo uklet stadion? Nikada ništa nismo uspjeli odigrati na istom! Uzmeš čak i lakšeg protivnika da se pobjedom oprostiš od svoje publike pred odlazak na SVJETSKO PRVENSTVO i sve razočaraš.
Atmosfera blago rečeno katastrofalna. Ovo nije fudbalski nego ATLETSKI STADION i ovdje se ne smiju više igrati ni prijateljske utakmice!
Atmosfera blago rečeno katastrofalna. Ovo nije fudbalski nego ATLETSKI STADION i ovdje se ne smiju više igrati ni prijateljske utakmice!
BRATSTVO GRAČANiCA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: KOŠEVO - UKLET STADION?
Ko je odlučio da se ovdje igra utakmica i uništi atmosfera pred SP? Ovdje nije uslovno ni za životinje!
Vico odlazi!
BRATSTVO GRAČANiCA
Uklet i proklet.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Spaliti ovo do temelja a usput i ono ruglo od kluba koje obitava na ovom stadionu ugasiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo je folklorna utakmica. Ne treba ovo uzimati za ozbiljno.
Repka ce igrati opet za par godina na Kosevu kada bude trebala priredba sa siroke narodne mase.
Repka ce igrati opet za par godina na Kosevu kada bude trebala priredba sa siroke narodne mase.
Mislim da tema kao tema nema smisla ali jedno je sigurno, atmosfera na kosevu je malo bolja od šahovskog turnira. Sarajevo nije za igre reprezentacije, inace u Sarajevu ne trebaju se igrati velike utakmice cisti primjer je KK Bosna, Studenti u prvoj sezoni nakon povratka prođu u Play Off a atmosfera u dvorani katastrofa....
**** ih je doktor daba za sva vremena! samim tim i nas! rusi smece od stadiona!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
I da ti jeb.emo mrtve clanove uze porodice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:37Spaliti ovo do temelja a usput i ono ruglo od kluba koje obitava na ovom stadionu ugasiti.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
Helemnejse
- Kontakt:
Grozno mjesto. Groblje
mislim da je boatenkk upravu sto se tice koseva, preseliti fks u sandzak gdje i pripadajuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:37Spaliti ovo do temelja a usput i ono ruglo od kluba koje obitava na ovom stadionu ugasiti.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Za koncerte i koride, mjera.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam ko i zasto svakih par godina dobije ideju da se vratimo na ovo ruglo od stadiona. Ovo ne moze biti dobro za mentalno zdravlje igraca, ko je bio na kosevu, ili u krugu od kilometra zna o cemu pricam. Zbog ove egzibicije sa kosevom trpit ce nam i rezultati na SP, jer je ovo ubilo duh i moral ekipe, i trebat ce bar sedmica dana da se dusevno oporave.
Zao mi je ljudi koji su primorani da ovdje redovno provode vrijeme, a jos mi je vise zao sto su nauceni da je ok sto ih se tome izlaze i da zivotom brane ovo **** groblje od stadiona
Fuj
Zao mi je ljudi koji su primorani da ovdje redovno provode vrijeme, a jos mi je vise zao sto su nauceni da je ok sto ih se tome izlaze i da zivotom brane ovo **** groblje od stadiona
Fuj
- Wilshere10
- Kontakt:
Veoma uklet stadion. A Allah najbolje zna. 
koja steta sto srbi ne zapalise ovu kantu osim grbavice!
grbavica svakako herojski stadion, kosevo radno mjesto dragana dabica, sve je jasno..
-
Helemnejse
- Kontakt:
Treba pezicu pitanje postaviti je li Koševo ukleto
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
A cuj ovog gore nesretnika, nije dobro za mentalno zdravlje igraca. Stvarno su retardi
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, insimadop, nerkolfc, torbica i 24 gosta.