Premijer liga BiH - aktuelno
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Herrera > Di Marco
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nije ovoliko raje bilo na Kosevu otkako je Zeljo poceo Europske utakmice igrati na Grbavici
BRATSTVO GRAČANiCA
Nadam se da se brat Nodi neće ljutiti,planiram i ja da se bavim skautingom 
Čitajući forum,pokušao sam napraviti spisak igrača koje navijači ili uprava klubia necjene, ili nemaju minutažu,a ja bi ih doveo u Rudar.
Krpić,Beganović,Faraž,Jaganjac,Rakić, Kvržić...
Ima li ko još koji prijedlog?
Čitajući forum,pokušao sam napraviti spisak igrača koje navijači ili uprava klubia necjene, ili nemaju minutažu,a ja bi ih doveo u Rudar.
Ima li ko još koji prijedlog?

opet zlo Sarajevo blokiralo navijače namjerno
Malo si se za.ebao, bilo je i poslije.Marokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:27Nije ovoliko raje bilo na Kosevu otkako je Zeljo poceo Europske utakmice igrati na Grbavici
HahahahahahahaMarokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:27Nije ovoliko raje bilo na Kosevu otkako je Zeljo poceo Europske utakmice igrati na Grbavici
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pršti sve.Marokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:27Nije ovoliko raje bilo na Kosevu otkako je Zeljo poceo Europske utakmice igrati na Grbavici

Ako zaista ostanete, neće me iznenaditi da kod vas vidim igrače tipa Šukilović, Abdulahović, Efendić, Ibraheem, Babaluk, Zeničanin. Bar što se Željinih igrača koji odlaze tiče. Ozbiljno ovo mislim. Sretno vam oko ostanka.Zigazaga je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:30Nadam se da se brat Nodi neće ljutiti,planiram i ja da se bavim skautingom
Ima li ko još koji prijedlog?![]()
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Kako ce ostati srbi iz prijedora prije Srba iz posusja
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pa eto vidis kakvi sve debili pisu po forumuHelemnejse je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:47Kako ce ostati srbi iz prijedora prije Srba iz posusja
Računica im je da je Posusje ispalo jer Čelik ulazi iz Federacije a zadnji Rudar će ostati jer nema ko uci iz RS
BRATSTVO GRAČANiCA
Ako su ostavili srbe zgrbe mogu vala i njihHelemnejse je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:47Kako ce ostati srbi iz prijedora prije Srba iz posusja
Liga izgubila smisao leglo kriminala, korupcije
Prva liga rs je smijurija teska, tamo sa juniorima mozes biti prvi na tabeli
Prva liga rs je smijurija teska, tamo sa juniorima mozes biti prvi na tabeli
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- svrakino1921
- Kontakt:
Ranije sam bio clan prvostepene komisije i obicno je praksa da klubovi koji igraju, ali i oni koji planiraju da igraju odredjeni rang takmicenja, dostave neophodnu dokumentaciju. Obicno se to radi i prije samog zavrsetka lige. Nazalost po Rudar, ne mora znaciti nuzno da ostaju. Recimo prosle sezone je Sloboda isto aplicirala, iako je ispala vec na polusezoni. Doduse, oni nisu ni dobili licencu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- svrakino1921
- Kontakt:
Čestitam na opstanku u Ligi 10Zigazaga je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:30Nadam se da se brat Nodi neće ljutiti,planiram i ja da se bavim skautingom
Prijatelju
SretnoZigazaga je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:30Nadam se da se brat Nodi neće ljutiti,planiram i ja da se bavim skautingom
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Posušje je na takav naćin prošle sezone ostalo u ligi, tako da se i sad isto može desiti za Rudar ako niko iz druge lige rs-a ne dobije licencu.Napapijri je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:23Ranije sam bio clan prvostepene komisije i obicno je praksa da klubovi koji igraju, ali i oni koji planiraju da igraju odredjeni rang takmicenja, dostave neophodnu dokumentaciju. Obicno se to radi i prije samog zavrsetka lige. Nazalost po Rudar, ne mora znaciti nuzno da ostaju. Recimo prosle sezone je Sloboda isto aplicirala, iako je ispala vec na polusezoni. Doduse, oni nisu ni dobili licencu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
Marokanci58
- Kontakt:
Posusje je bilo 9 od 12 tj 4 mjesto od zadnjeg mjesta na tabeli prosle sezone.DoktorXabaras je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:34Posušje je na takav naćin prošle sezone ostalo u ligi, tako da se i sad isto može desiti za Rudar ako niko iz druge lige rs-a ne dobije licencu.Napapijri je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:23Ranije sam bio clan prvostepene komisije i obicno je praksa da klubovi koji igraju, ali i oni koji planiraju da igraju odredjeni rang takmicenja, dostave neophodnu dokumentaciju. Obicno se to radi i prije samog zavrsetka lige. Nazalost po Rudar, ne mora znaciti nuzno da ostaju. Recimo prosle sezone je Sloboda isto aplicirala, iako je ispala vec na polusezoni. Doduse, oni nisu ni dobili licencu.
Zadnji mora ispasti sve da liga broji 9 klubova iduće sezone ako nema ko uci iz RS. Ovo nije samo propisima saveza NEGO STROGI PROPIS UEFE.
A ima Leotar koji je i semafor zbog licence postavio
Da je Rudar završio na mjestu gdje Posusje moguće bi im bilo naštimati opstanak u slučaju da niko od 16 klubova iz RS ne aplicira.
BRATSTVO GRAČANiCA
- BiHSportman
- Kontakt:
Šta je sa BSK-om?
ovaj telalovic je neuspjeli eksperimenat poznatog psihijatra sa koseva . danas ljiljani juce kokarda