29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Ja Burnica ne bi dao da u mom Čeliku igra.
Frajer je najveci slunto u reprezentaciji,po meni cak gori i od Mujakica.
Ma naravno da su se cuvali, nebitna utakmica gdje mozes okvirno biti zreliji za neki generalni sud o nekim igracima. Dakle nikako im samo suditi na osnovu veceras. I to je to. Ispratili smo ih na SP. Sretno nam.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Broj debila na ovom forumu je ogroman
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:49Ja Burnica ne bi dao da u mom Čeliku igra.
Burnic je zaluto, tacno vidis da ne zna kud goni, svaki dodir je greska
nikad više na Koševo,samo Bilino Polje,atmosfera za k
-
Edincapitano
- Kontakt:
U Celiku bi ja mogao igrati, amaterski klubRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:49Ja Burnica ne bi dao da u mom Čeliku igra.
Ovo je bilo cisto da se odigra pred domacom publikom radi ispracaja. Nije vjerovatno ni strucni stab ciljao na neku pripremu. Nakon onog sa Italijom, kod sviju je i veci strah od povrede i propustanja prvenstva nego kod prosjecne reprezentacije. Pripremna ce biti protiv Paname kada treba poceti prvi sastav.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Mahmic dobar, bit ce ga zanimljivo pratit.
Bas je puno gresaka bilo danas, ali dobro svi su na pola gasa… ono sto jako brine jeste nas glavni ”kreativac” koji je teska taraba…. Ne znam kako planira Sergej ali Tahirovic mora na jedno dobro hladjenje…
Bas je puno gresaka bilo danas, ali dobro svi su na pola gasa… ono sto jako brine jeste nas glavni ”kreativac” koji je teska taraba…. Ne znam kako planira Sergej ali Tahirovic mora na jedno dobro hladjenje…
-
FerdinandF
- Kontakt:
Pretjerujete baš. Koliko vam malo treba jbt da od heroja pravite ghovna. Nema sredine, objektivnosti.
Momci subse plasirali na svjetsko prvenstvo. Utakmica je bila prijateljska, ispracaj tih momaka na svjetsko. Nije bilo nekih povreda, pun stadion, dosta izmjena, opreznosti, malo vracanja u realnost, sto je jako dobro, i fina provjera. Sve je to super. Jedino me selektorove reakcije zabrinule, jer je bas od onolike pozitive otisao u neku histeriju i zabrinutost, razocaranost, pokrivanje po glavi, galama, itd.. sta to bi? Hahahaha.
Momci subse plasirali na svjetsko prvenstvo. Utakmica je bila prijateljska, ispracaj tih momaka na svjetsko. Nije bilo nekih povreda, pun stadion, dosta izmjena, opreznosti, malo vracanja u realnost, sto je jako dobro, i fina provjera. Sve je to super. Jedino me selektorove reakcije zabrinule, jer je bas od onolike pozitive otisao u neku histeriju i zabrinutost, razocaranost, pokrivanje po glavi, galama, itd.. sta to bi? Hahahaha.
Nema ga menadzera i nacina osim teske ucjene i pistolja na celo Barbarezu ili Spahicu zbog Tahirovica.FerdinandF je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:26Da li je to moguce?Daduli je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:51Menadžer vjerovatno. Mislim da su zato "otišli " i Krunić i Huseinbašić , jer su smatrali da oni trebaju igrati prije njega.FerdinandF je napisao/la: ↑29 maj 2026, 21:49
Ima li iko ovdje ko moze hladne glave reci o cemu se radi?
Mislim, Spaha i Barbarez rade maltene bez greske. Dovode dobre igrace, momke, grade ekipu, i
Kada je Barbarez dosao za selektora, Krunic je klupu Milana zamjenio klupom Fenera. Ocajan je bio i nije bilo smisla pozivati ga 31 godinom, a sredio si Denisa, Tahira i Gigovica, Sunjica. Pored Hadziahmetovica i Hajradinovica od prije. Pa i Basica.
Krunic je tek nakon nekog vremena u CZ proigrao. Da bih ga zvao prije Gojaka, definitivno. Da bih ga forsirao pored igraca koji su 5-10 godina mlađi od njega, ne bih. I Krunic sigurno nije zasluzio u to vrijeme poziv, a tek da je zaslusio biti standardan cak i pored Tahirovica.
Sto se Denisa tice, neka se ugleda na Tabakovica. I Haris je pomislio da zasluzuje igrati u vrijeme kada je u Hofenhajmu mnogo vise sjedio nego igrao. Decko je skontao kako je ispravno i zasluzeno docekao svojih 5 min ove sezone u klubu i kao nagrada, odveo nas na SP.
Tahirovic def mora na klupu, al Krunic i Denis nisu igraci koji zasluzuju igrati prije njega.
Normalno.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:53Ovo je bilo cisto da se odigra pred domacom publikom radi ispracaja. Nije vjerovatno ni strucni stab ciljao na neku pripremu. Nakon onog sa Italijom, kod sviju je i veci strah od povrede i propustanja prvenstva nego kod prosjecne reprezentacije. Pripremna ce biti protiv Paname kada treba poceti prvi sastav.
Mislim da i momcima ovo postaje pomalo opterećenje.
Barba je izjavio da je Esmir postedjen medijske igranke jer vec pocinje da utice psihički.
Treba momke pustiti u miru da se spremaju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobro savez zaradio 
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:58Normalno.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:53Ovo je bilo cisto da se odigra pred domacom publikom radi ispracaja. Nije vjerovatno ni strucni stab ciljao na neku pripremu. Nakon onog sa Italijom, kod sviju je i veci strah od povrede i propustanja prvenstva nego kod prosjecne reprezentacije. Pripremna ce biti protiv Paname kada treba poceti prvi sastav.
Mislim da i momcima ovo postaje pomalo opterećenje.
Barba je izjavio da je Esmir postedjen medijske igranke jer vec pocinje da utice psihički.
Treba momke pustiti u miru da se spremaju
Potpisujem.
Mislim da se dosta naucilo iz ovog aBd
Super je da se mladi prolaze kroz ovakav nivo euforije
Super je da se mladi prolaze kroz ovakav nivo euforije
Zadnja izmjena: 313, dana/u 29 maj 2026, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
6,7 promijena nakon mundijala
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Klasicna prijateljska utakmica. Trudili smo se i cuvali se povreda. Svi dobili sansu sto je dobro. Lijepo je bilo vidjeti pun stadion, preko 30 hiljada navijaca.
Od igraca najvise je pokazao Mahmic, kad se mali uigra sa ekipom bice top pojacanje aBd.
Od igraca najvise je pokazao Mahmic, kad se mali uigra sa ekipom bice top pojacanje aBd.
Šteta jedino što nismo na Grbavici igrali.. bilo bi jedno 44.750. 
The saddest thing in life is wasted talent.
- Beduin
- Kontakt:
Rezultatski sasvim nebitna utakmica, iako sam ocekivao neki gol i pobjedu. Uvijek je lijepo pobijediti, narocito pred domacom publikom.
Ovakve utakmice ti obicno nista ne pokazu, dosta rotacija i neuigranosti, neki igraci da osjete loptu, zadrze formu i kontinuitet igranja, a pred SP itekako bitno da se ne povrijedis i da sacuvac energiju pred ono najbitnije.
Ali mislim da i ovakva utakmica ti pokaze oni sto smo vecina govorili i svjesni toga, osim jaseg SŠ, LIJEVI BEK. Vidis i u ovako nebitnim utakmicama koliko nemas podrske lijevo. Amin da nam se to ne obije o glavu u junu.
Takodjer nakon SP ocekujem nepozivanje najprije Bazdara, a onda i jos 2-3 igraca dok ne uhvate formu i ne pocnu se dokazivati. Malic je bio solidan i dosta naprijed, orati igru. Takodjer i Mahmic vidis da zna igrati, vidis da ga svugdje ima, trazi loptu, sa najboljima sto imamo itekako ce i njemu lakse biti igrati.
Ovakve utakmice ti obicno nista ne pokazu, dosta rotacija i neuigranosti, neki igraci da osjete loptu, zadrze formu i kontinuitet igranja, a pred SP itekako bitno da se ne povrijedis i da sacuvac energiju pred ono najbitnije.
Ali mislim da i ovakva utakmica ti pokaze oni sto smo vecina govorili i svjesni toga, osim jaseg SŠ, LIJEVI BEK. Vidis i u ovako nebitnim utakmicama koliko nemas podrske lijevo. Amin da nam se to ne obije o glavu u junu.
Takodjer nakon SP ocekujem nepozivanje najprije Bazdara, a onda i jos 2-3 igraca dok ne uhvate formu i ne pocnu se dokazivati. Malic je bio solidan i dosta naprijed, orati igru. Takodjer i Mahmic vidis da zna igrati, vidis da ga svugdje ima, trazi loptu, sa najboljima sto imamo itekako ce i njemu lakse biti igrati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤