Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Zgemboo89
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la Zgemboo89 » 28 maj 2026, 22:55

DzaniMehmet je napisao/la:
28 maj 2026, 17:35
ne kontam ovu frku kod nekih, sa 8 miliona je baš fino prošao.

taj skok od 60% u njegovoj tržišnoj vrijednosti ima više veze s plasmanom na SP i time što je standardan u reprezentaciji, nego s onim što je pokazao ili nije u PSV‑u.
Tamo nije uspio da izađe iz džoker‑uloge. Mislim da bi bez učešća na Svjetskom prvenstvu njegova tržišna vrijednost ostala otprilike ista.
Pa skoro je imao utakmicu 2 gola i 2 asistencije preko 9.0 ocjena mislis da to ne utice na marketing cijenu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2026, 23:38

"Nije meni teško nositi se s tim, ali njih moram stalno upozoravati. Stvarno se sve ovo dešava sa jednom ogromnom snagom prema njima. Baš smo neki dan dobili povratnu informaciju od Esmira da mu je, u neku ruku, previše svega. Zato smo odlučili da ga potpuno sklonimo od svih vansportskih aktivnosti – nema intervjua, nema autograma, nema pritiska. Premlad je on za ove stvari, vjerujte mi. Pokušavamo ih zaštititi našim iskustvom."

:clap: :clap:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Rio12345
Kontakt:

Post Postao/la Rio12345 » 29 maj 2026, 23:45

Vrijeme je da se progovori o našem mahalskom mentalitetu, čovjek je 100% u pravu, umjesto da se fokusira na fudbal i pripreme naši lešinari navalili na intervjue, slikanja i budalaštine. Nikad mi necemo biti ozbiljna reprezentacija ako se ovako nastavi, i pripreme ce propasti jer ce nam se ponoviti brazil i one amaterske pripreme oa i ona luliceva izjava na kraju ce imati najvise smisla.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 maj 2026, 23:48

Rio12345 je napisao/la:
29 maj 2026, 23:45
Vrijeme je da se progovori o našem mahalskom mentalitetu, čovjek je 100% u pravu, umjesto da se fokusira na fudbal i pripreme naši lešinari navalili na intervjue, slikanja i budalaštine. Nikad mi necemo biti ozbiljna reprezentacija ako se ovako nastavi, i pripreme ce propasti jer ce nam se ponoviti brazil i one amaterske pripreme oa i ona luliceva izjava na kraju ce imati najvise smisla.
Ma nece propasti nista. Hvala Bogu pa su u strucnom stabu pametni ljudi, pa su ga izolirali od kvazimedija. Da barem hoce sa svim igracima tako uraditi. Svakako niko ne zna nista postaviti osim kAkVa Je AtMoSfErA i koja ti je pjesma najbolja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 30 maj 2026, 00:04

Najjaci su citam na temi nekoj il SP ili Bosna Makedonija ufuran jer se zeli skloniti, bas suprtono brat je iz Amerike gdje je samo broj i sada je posao nacionalni heroj i naravno da je to ogroman pritisak jer to je ogroman teret koji mora vratiti i ispuniti ocekivanja. Pametan potez ga je skloniti i treba raditi u tisini ovaj uspjeh je i nastao u tisini tako se moze jedino i odrzati i nastaviti.
#CarsijaOdjebi

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 30 maj 2026, 00:26

Jos otvoren trening na Grbavici u Ponedeljak :crazy:
Pravi fokus i mir ce tek dobiti u Salt Lake Citiyu....

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 maj 2026, 00:27

guillermo je napisao/la:
30 maj 2026, 00:26
Jos otvoren trening na Grbavici u ponedeljak :crazy:
Pravi fokus i mir ce tek dobiti u Salt Lake Citiyu....
Ma njega ce vjerovatno odmah poslati u svlacionicu tada. Samo da sto prije odlete iz BiH...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 maj 2026, 00:33

tuzlanskinacin je napisao/la:
30 maj 2026, 00:04
Najjaci su citam na temi nekoj il SP ili Bosna Makedonija ufuran jer se zeli skloniti, bas suprtono brat je iz Amerike gdje je samo broj i sada je posao nacionalni heroj i naravno da je to ogroman pritisak jer to je ogroman teret koji mora vratiti i ispuniti ocekivanja. Pametan potez ga je skloniti i treba raditi u tisini ovaj uspjeh je i nastao u tisini tako se moze jedino i odrzati i nastaviti.
Zato podrzavam SŠ.
Rade sve da olakšaju igračima
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 30 maj 2026, 00:35

Nepotrebna izjava Barbe, moglo je ovo za Esmira ostati između njih. Ovako će mu se raznorazni imbecili natovariti na kosti nepotrebno.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 30 maj 2026, 00:36

soccerfan je napisao/la:
30 maj 2026, 00:33
30 maj 2026, 00:04
Zato podrzavam SŠ.
Rade sve da olakšaju igračima
Kod nas narod nije normalan luta iz euforije u razocaranje. I onda se cude sto igraxi to ne mogu podnijeti. Do danas neki dizali sve u zvijezde, a sad nakon jedne pripremne utskmice koja je sluzila kao uzivanje igraca i navijaca gdje nije bilo nekog plana i gdje se igralo potpuno slobodno sada su iste te zvijezde amateri za neke. Svugdje ima budala, al kod nas je centrala.
#CarsijaOdjebi

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 maj 2026, 00:39

CAGarfia je napisao/la:
30 maj 2026, 00:35
Nepotrebna izjava Barbe, moglo je ovo za Esmira ostati između njih. Ovako će mu se raznorazni imbecili natovariti na kosti nepotrebno.
Kad ovo kazes normalnim ljudima, oni ce to sasvim normalno i shvatiti. Medjutim, kod nas je tih normalnih 10-20%. Ostali su bolesnici na ovaj ili onaj nacin, sto se najbolje vidi i na ovom forumu. Tako da, definitivno se slazem s tobom, istu stvar sam pomislio.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 30 maj 2026, 00:42

Ghuraba je napisao/la:
30 maj 2026, 00:39
CAGarfia je napisao/la:
Kad ovo kazes normalnim ljudima, oni ce to sasvim normalno i shvatiti. Medjutim, kod nas je tih normalnih 10-20%. Ostali su bolesnici na ovaj ili onaj nacin, sto se najbolje vidi i na ovom forumu. Tako da, definitivno se slazem s tobom, istu stvar sam pomislio.
Pa dobro da je moglo ostati, moglo je nista ne bi promjenilo. Vjerovatno je htio preduhitriti da ne krenu na Esmira sutra kada ne da autigram ili se ne slika da je ovakav i onakav, ali nije uspio to sprijeciti jer glup je ovo narod i oni ce opet reci da je nafuran. Al eto nema veze, opet nijw mi neka greska Barbe kolko mi je glupo vrijedjanje momka.
#CarsijaOdjebi

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 maj 2026, 00:47

30 maj 2026, 00:42
Ghuraba je napisao/la:
CAGarfia je napisao/la:
Pa dobro da je moglo ostati, moglo je nista ne bi promjenilo. Vjerovatno je htio preduhitriti da ne krenu na Esmira sutra kada ne da autigram ili se ne slika da je ovakav i onakav, ali nije uspio to sprijeciti jer glup je ovo narod i oni ce opet reci da je nafuran. Al eto nema veze, opet nijw mi neka greska Barbe kolko mi je glupo vrijedjanje momka.
Samo udjes na ovaj forum i vidis da su likovi napravili temu o Kosevu i nakucali 5 stranica za 2 sata. Ne treba ti nista vise da procijenis koliko smo debilan narod.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 30 maj 2026, 00:49

Ghuraba je napisao/la:
30 maj 2026, 00:47
30 maj 2026, 00:42
Ghuraba je napisao/la:

Samo udjes na ovaj forum i vidis da su likovi napravili temu o Kosevu i nakucali 5 stranica za 2 sata. Ne treba ti nista vise da procijenis koliko smo debilan narod.
Ja ba ono je za izucavanje treba admin obrisat onu temu kakav mentalnu sklop moras bit da smatras neki stadion ukletim i da ga oces minirat, ccc.
#CarsijaOdjebi

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 maj 2026, 00:51

Fakat tema o stadionu suvisna skroz. Bilo je prelijepo vidjeti preko 30 hiljada ljudi na jednoj prijateljskoj utakmici.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 maj 2026, 00:54

Neki dan sam na Kerimovoj temi spomenuo da novinari možda pretjeruju i puno medijskog pritiska na njega i Esmira prave i da mladoj glavi to stvarno može naškodit. Nek ih puste na miru malo fakat.

Lijepo je što su postali omiljeni pogotovo među mlađim generacijama, ali ima još puno pred njima i imat će i loših nastupa sigurno ko i svako drugi. A znamo svi kakvi smo mi nakon jedne loše utakmice..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 30 maj 2026, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 30 maj 2026, 00:54

Samo zašto ne zna staviti ruku na srce tokom himne. Ni danas ni protiv Austrije u Beču. :mrgreen: :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 maj 2026, 00:57

CAGarfia je napisao/la:
30 maj 2026, 00:54
Samo zašto ne zna staviti ruku na srce tokom himne. Ni danas ni protiv Austrije u Beču. :mrgreen: :D
Zar nije Dedić bio na kraju reda? U austriji sjećam se malo se izgubio i krenuo lijevu ruku da stavi jer je desnu na rame kolegi stavio :rol:

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 30 maj 2026, 00:59

viKK je napisao/la:
30 maj 2026, 00:57
CAGarfia je napisao/la:
Zar nije Dedić bio na kraju reda? U austriji sjećam se malo se izgubio i krenuo lijevu ruku da stavi jer je desnu na rame kolegi stavio :rol:
Dedić bio kapiten. :mrgreen:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 30 maj 2026, 01:03

viKK je napisao/la:
30 maj 2026, 00:57
CAGarfia je napisao/la:

slika
Nije krenuo da je stavi, nego ju je držao tokom intoniranja himne sve vrijeme :urnebes: Pogubio se, oprostićemo mu :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAGarfia, Daduli, Futbol, Google Adsense [Bot], Hazre, Kizo886, KrajinaKing, legendarnadruga, nebeskasila, SanaBosna, Tracy3McGrady, tuzlanskinacin i 86 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []