KOŠEVO - UKLET STADION?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: KOŠEVO - UKLET STADION?
Kakva degenericna tema. BiH nikada nije imala bolju atmosferu kao sto je imala veceras. Bilino Polje ne moze mi do koljena biti punom Kosevu. Lp
-
Marokanci58
- Kontakt:
Odgovornost tražiti od onoga ko je pristao da se igra pa nek je prijateljska utakmica na ovoj komunističkoj ruševini. Pobjediš Rumuniju, Italiju u Zenici pun vjere da možeš nešto napraviti i protiv Kanade i Švicarske i onda srusis samopouzdanje igračima pred SP igranjem na ukletom stadionu protiv Makedonije sa igračima iz PL BIH lige. Sramotno. 1 korner za 90 minuta. Fuj.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ja do stadiona jeMarokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 00:08Odgovornost tražiti od onoga ko je pristao da se igra pa nek je prijateljska utakmica na ovoj komunističkoj ruševini. Pobjediš Rumuniju, Italiju u Zenici pun vjere da možeš nešto napraviti i protiv Kanade i Švicarske i onda srusis samopouzdanje igračima pred SP igranjem na ukletom stadionu protiv Makedonije sa igračima iz PL BIH lige. Sramotno. 1 korner za 90 minuta. Fuj.
Žiku katalonaca iz TrnovaJames1987 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:45Napusi se kurca debilcinoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:37Spaliti ovo do temelja a usput i ono ruglo od kluba koje obitava na ovom stadionu ugasiti.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Utakmice se igraju na FUDBALSKIM STADIONIMA bilo to na Bilinom polju, Grbavici, Areni Rođeni nebitno a ne na ATLETSKOM STADIONU gdje je potreban dvogled uz ulaznicu.
BRATSTVO GRAČANiCA
U zadnje vrijeme je atmosfera 0 kada god igra repka cak i protiv Italije do trenutka kada smo se plasirali. Nije do stadiona koliko je do pjesama imas 5 pjesama vrtis ih 100x.Marokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 00:37
Utakmice se igraju na FUDBALSKIM STADIONIMA bilo to na Bilinom polju, Grbavici, Areni Rođeni nebitno a ne na ATLETSKOM STADIONU gdje je potreban dvogled uz ulaznicu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Prvo tema i stadion nisu zasluzili naziv uklet..
Drugo, atmosfera je bila odlicna..
Eh sad nisam protiv igranja na Kosevu,al BP ima bolji efekat jer su tribine blizu..
A ovo 0:0 je iz razloga sto je selektor odlucio probati i vidjeti neke stvari koje nije vidio do danas/nocas..
Ono sto sam ja vidio nismo imali taj zavrsni pass u prostor, nedostaje odgovoran igrac u sredini terena kao nekada Miske ili Pjanic...
Ne trebaju nam bespotrebna dodavanja sa golmanom, jer ekipe na SP ce nam zabiti na svaku poklonjenu loptu..
Drugo, atmosfera je bila odlicna..
Eh sad nisam protiv igranja na Kosevu,al BP ima bolji efekat jer su tribine blizu..
A ovo 0:0 je iz razloga sto je selektor odlucio probati i vidjeti neke stvari koje nije vidio do danas/nocas..
Ono sto sam ja vidio nismo imali taj zavrsni pass u prostor, nedostaje odgovoran igrac u sredini terena kao nekada Miske ili Pjanic...
Ne trebaju nam bespotrebna dodavanja sa golmanom, jer ekipe na SP ce nam zabiti na svaku poklonjenu loptu..
Al ova je definitivno najjaca. Kakvih likova na ovome forumu ima.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
rimljanin90 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 00:03Kakva degenericna tema. BiH nikada nije imala bolju atmosferu kao sto je imala veceras. Bilino Polje ne moze mi do koljena biti punom Kosevu. Lp
Utakmice sa najboljom atmosferom ikada kada igra reprezentacija
BiH-Norveska 1-0
BiH-Spanija 1-1
Pitaj Bahe mrtvog pitara on ce ti reci. To se vise nece ponovit nikada.
Naravno repka treba da igra i u Sar i u Mostaru, Tuzli itd itd
Garant je stadion kriv sto se igraci kriju od lopte
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ne znamo za pozadinu ali ti si u prvom planu.
Mi nikada odustati necemo...
Neka light verzija PL teme
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Atmosfera odlicna....30 000 ljudi naspram 10 000 u Zenici....ovaj stadion treba rekonstruisati....natktiti, nove stolice...atletska staza...urediti mokre cvorive i ostalo....grmilo bi...i Marakana ima atletsku...pa sta....ne moxes ocekivat navijanje na prijateljskoj kao protiv Italije odlucujucu za Mundijal....gubili smo i u Zenici ljudi..
Cuj uklet stadion....kako god 30 000 neuporedivo ljepse od 10 000....i ovo je jaci ttaning...samo idiot je ocekivao sigurnu pobjedu...kao sa su Mujakic, Burnic, Gigovic neka fominacija za Makedonce
Cuj uklet stadion....kako god 30 000 neuporedivo ljepse od 10 000....i ovo je jaci ttaning...samo idiot je ocekivao sigurnu pobjedu...kao sa su Mujakic, Burnic, Gigovic neka fominacija za Makedonce
-
Marokanci58
- Kontakt:
Gdje nije proklet 20 godina ne mozes pobjediti na njemu ni protiv amatera iz Makedonije koje su doveo da napucas. Šta da je bila Italija?
Ovo nije fudbalski stadion kao Bilino polje nego ATLETSKI !
Onaj ko je stavio da se na komunističkoj rupi čak i prijateljsla napravio je ogromnu grešku.
To što je ESMIR javno rekao da mu je dosta više svega u Sarajevu i zahtjeva zaštitu mislis da ne misle svi igrači? Nego šute. Teferić. Korida. A ona atmosfera dovoljno je reći ni JEDNA SI JEDINA NISU DO KRAJA OTPJEVALI. To se nije desilo 20 godina u bilo kojem sportu
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Šta da je pala kap kiše a 0 natkrivenih mjesta?Marokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:36
Ko je odlučio da se ovdje igra utakmica i uništi atmosfera pred SP? Ovdje nije uslovno ni za životinje!
Vico odlazi!
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa nece igraci reci ”Stadion je rupa” ili ”atmosfera je bila losa” Jesi degen covjece.
Moras biti dobro naivan ako ne vidis da je Kosevo katastrofa od stadiona, stadion napravljen prije 80 godina a zadnji put nesto ga renovirali prije 30 godina.
Ovo jedino moze proci kad Merlin pjeva, kad Merlin umre, odma srusiti stadion i napraviti parkinge. BP isto srusiti i napraviti moderan stadion od 18-20 hiljada.
Da je makar Sarajevo kao Zrinjski ili Borac pa moglo se nesto gurati da im treba solidan stadion da napreduju ali ovako kad su goli qurac zadnjih 15 godina onda nek igraju na Butmiru.
Trebamo biti zahvalni Bogu da nam 30 hiljada duša nije napravilo novu Hillsborough tragediju skačući po ovom oronulom betonu
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 30 maj 2026, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino da si se dasi sageo pa da ti makar u gračanici natkrije jedno mjesto.Marokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:07Šta da je pala kap kiše a 0 natkrivenih mjesta?Marokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 22:36
Ko je odlučio da se ovdje igra utakmica i uništi atmosfera pred SP? Ovdje nije uslovno ni za životinje!
Vico odlazi!
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Godfather, Google [Bot], PeppermintSA, rukometubih23 i 39 gostiju.