..naravno da moraDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislm da moras imati orginal cd.ZEno.T. je napisao/la:Je li iko probao online da igra PES11,meni ne moze?
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina
,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
Samo jedan klub Velež Mostar
..ma ja ne volim nesto become a legend,inace ne volim samostalnu igruAdnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
Druze igram i ja Master Ligu otkako se proizvodi PES i sve sam igro do 2010 soocera al na ovom novom nisu bili transferi u redu jer ja sam ikera casiljasa doveo u Parmu za 5 miliona eura nigdje veze,onda sam preso na become a lagend nadam se da ce na novom sooceru biti transferi u redu pa da se vratim igranju Master Lige.muhovic je napisao/la:..ma ja ne volim nesto become a legend,inace ne volim samostalnu igruAdnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
..ML-a jedino igram
Samo jedan klub Velež Mostar
..e to jestAdnel je napisao/la:Druze igram i ja Master Ligu otkako se proizvodi PES i sve sam igro do 2010 soocera al na ovom novom nisu bili transferi u redu jer ja sam ikera casiljasa doveo u Parmu za 5 miliona eura nigdje veze,onda sam preso na become a lagend nadam se da ce na novom sooceru biti transferi u redu pa da se vratim igranju Master Lige.muhovic je napisao/la:..ma ja ne volim nesto become a legend,inace ne volim samostalnu igruAdnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
..ML-a jedino igram
Stavi ono na početak transfer High i onda se teže dovodu igrači i drugi klubovi traže mnogo više novca 
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko kaze da mora, nisam nikad probao igrati preko neta pes 11, al mislim da to ide nekako preko hamachiamuhovic je napisao/la:..naravno da moraDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislm da moras imati orginal cd.ZEno.T. je napisao/la:Je li iko probao online da igra PES11,meni ne moze?![]()
..99% mora !,mozda da nema kakav jedino "nacin" da se upadne nelegalno na serverQUARESMA 18<<< je napisao/la: ko kaze da mora, nisam nikad probao igrati preko neta pes 11, al mislim da to ide nekako preko hamachia
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moguce je ja mislim preko Hamachi-ja nisam probao imam orginal
ali nisam zadovoljan kada je online u pitanju katastrofa,master liga online igraci se nerazvijaju,do para se tesko dolazi tuga,jad,cemer sta da kazem.....Messi 23 mill moras odigrati 500 utakmica da ga dovedes

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
..blago se tebi,pa imas original CDPonos Torina je napisao/la:Moguce je ja mislim preko Hamachi-ja nisam probao imam orginalali nisam zadovoljan kada je online u pitanju katastrofa,master liga online igraci se nerazvijaju,do para se tesko dolazi tuga,jad,cemer sta da kazem.....Messi 23 mill moras odigrati 500 utakmica da ga dovedes
![]()
![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vidit ces da ce ono moje 1% uspjeti, cekaj samo da napravim crack, ko i za mw2 kad nas je steam zayebavaomuhovic je napisao/la:..99% mora !,mozda da nema kakav jedino "nacin" da se upadne nelegalno na serverQUARESMA 18<<< je napisao/la: ko kaze da mora, nisam nikad probao igrati preko neta pes 11, al mislim da to ide nekako preko hamachia
E imali iko link da skinem pes full da se plati,a moze i besplatno 
Mi Smo Horde Zla sa Sjevara Uvj'ek vjerna Bordo armija.
Vjecno je u Nasim Srcima ,
SARAJEVO LJUBAV JEDINA.!!!
Vjecno je u Nasim Srcima ,
SARAJEVO LJUBAV JEDINA.!!!
Treba mi kakav dobar patch pravo mi je dosadno 
Ja poceo u Cagliariju, onda Barca 1 sezona, Liverpool 5 sezona, i sad u Inter 2. sezona.Adnel je napisao/la:Igrali ko Become Lagend ja sam vec pred kraj karijere 30 godina,poceo u chievu,onda preso u Gronigen igro tu 4sezone,onda Inter 4,i sad barca Vec 4 sezona .
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imas na pes balkan mali milion tih stvari. Biras sta zelis.beli je napisao/la:Treba mi kakav dobar patch pravo mi je dosadno
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hvalaOmerbavarac je napisao/la:Imas na pes balkan mali milion tih stvari. Biras sta zelis.beli je napisao/la:Treba mi kakav dobar patch pravo mi je dosadno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Moze neko link od najnovijeg patcha ?neda mi se traziti ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sto bas od najnovijeg, koliko ih je izaslo ni sam ne znas koji je najnovijiDAVID VILLA 7' je napisao/la:Moze neko link od najnovijeg patcha ?neda mi se traziti ?
http://www.pes-patch.com/2011/04/fire-p ... 1-5-3.html
@HAJDA
http://thepiratebay.org/torrent/5860350 ... 1-RELOADED
ne moras platiti, free je
Ne znam odkud vam to da se moze igrati PES 2011 preko neta, ako nije orginal, ali NE MOZE. To sto pricate o Hamachiu je bezveze jer bi PES 2011 morao imati podrzan NETWORK mode, ali nema tako da hamachi nicemu tu ne sluzi. Moze se naci neki tutorial da napravis preko Hamachia, koji je zapravo samo virus i smece koje ne radi (ko ne vjeruje neka proba). Jos jedno pitanje za ovoga sto rece da moze preko hamachia, jel ti znas za sta on sluzi?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ne znamguber90 je napisao/la:Ne znam odkud vam to da se moze igrati PES 2011 preko neta, ako nije orginal, ali NE MOZE. To sto pricate o Hamachiu je bezveze jer bi PES 2011 morao imati podrzan NETWORK mode, ali nema tako da hamachi nicemu tu ne sluzi. Moze se naci neki tutorial da napravis preko Hamachia, koji je zapravo samo virus i smece koje ne radi (ko ne vjeruje neka proba). Jos jedno pitanje za ovoga sto rece da moze preko hamachia, jel ti znas za sta on sluzi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.