Zarić je bio zainteresovan dok mu Turkeš nije otvorio oči, opravdano.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pišeš gore Zeka je završen, pa onda govoriš "postoji i opcija da Mario ostane ukoliko sve propadne sa Zekićem".SamoIzrekno je napisao/la: ↑30 maj 2026, 00:10Prozivka je 10 ili 11, e sad prema info koje ja imam zeka je " završen " - kako i znate zaric nas je odbio, izgleda da klubu nije prvobitna "misija" zamjena trenera te postoji opcija da i mario ostane ukoliko sve propadne sa Zekicem. Ova dvojica su mescini jedini kandidati ( moguce je da ima neko iz dinama ali nije 100% provjerana info ) zamjena trenera bi se radila samo zbog broja navijača i svega, jer je mišljenja kluba da se na evropi po brojkama necemo bas lijepo provesti. LP, ugodna noć![]()
I na kraju ako ode Mario doci ce neki sto se uopste nije spominjao.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovo mi moglo biti kao kad je Rožman trebao ići pa tek 20 dana pred utakmicu Zekić uletio.
Valjda je sad Mamić pametniji.
Valjda je sad Mamić pametniji.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Otići će nam Zrinjski i Borac i narednu sezonu 20+ bodova, oni sa “povratnicima” i “nepopularnim” igračima, a mi sa Ljajićima, Mikićima, Bralićima i ostalima novim erama.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bralić i Mikić su igrači baš po mjeri Zrinskog i Borca, uglavnom takve i dovode. Po kojem kriteriju si ih ti svrstao u istu kategoriju sa Ljajićem?NisamInSajder je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:50Otići će nam Zrinjski i Borac i narednu sezonu 20+ bodova, oni sa “povratnicima” i “nepopularnim” igračima, a mi sa Ljajićima, Mikićima, Bralićima i ostalima novim erama.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moram se složiti, Bralić je nešto slično kao Barišić u Zrinjskom.Herson je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:55Bralić i Mikić su igrači baš po mjeri Zrinskog i Borca, uglavnom takve i dovode. Po kojem kriteriju si ih ti svrstao u istu kategoriju sa Ljajićem?NisamInSajder je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:50Otići će nam Zrinjski i Borac i narednu sezonu 20+ bodova, oni sa “povratnicima” i “nepopularnim” igračima, a mi sa Ljajićima, Mikićima, Bralićima i ostalima novim erama.
Mikić je do jučer u Zrinjskom bio svakako, a i ne mislim da je baš nešto toliko wow transfer.
On baš i jeste u ovoj kategoriji “nepopularni” igrači.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
2026. godina i dalje se pravi drama oko plata, a isplacuje se svakako svakih par mjeseci u kompletu. Odavno tako funkcioniše. Mislim još od Nama.
Da je problem neko bi raskinuo ugovor, izašao u medije, ne bi bila pozitivna atmosfera među igračima. Odavdite. Imaju sasvim dobre plate, da im nije problem sačekati da dobiju 2-3 zajedno.
Da je problem neko bi raskinuo ugovor, izašao u medije, ne bi bila pozitivna atmosfera među igračima. Odavdite. Imaju sasvim dobre plate, da im nije problem sačekati da dobiju 2-3 zajedno.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Akademija FKS ima dva igraca Koji su njen kompletan proizvod na svjetskom prvenstvu, 1990 smo imali 3 nasa bivsa igraca (Susic, Jozic, Hadzibegic). Nema veze kakvu ulogu imaju Celik aBd moze jos 4 SP odigrat
a aBd bice in jos
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Hajde zzzzzzzzzekicu sta razmisljas viseeee
Ignatkov u21 poziv u Ukrajinu
Svaka cast decko a ovdje ko fol ne moze
Svaka cast decko a ovdje ko fol ne moze
Anes Mehmedovic i Muhamed Dreca aBd, samo da nastave da se razvijaju. Vrban je nazalost malo nazadovao ali mlad je i on tek mu je 17 godina.
Celik samo da nastavi raditi, bice on top igrac.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Ma zna se ko je tu kriv. Nije uopste slucaj V.K. Ustasama smetalo sto je **** Zrinjski, a oni drze u19 repku. Momku sve najbolje u karijeri zelim, nadam se bice para i od njegovog transfera.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kamerman za horde radi ocajan posao. Napravi takav ugao da izgleda da ih ima 500 na tribini, jos koristi 0.5 zoom. Od dobrog izdanja hordi napravi kao da je neka utakmica protiv posusja
Ako nista manje ces nas prati na ruke da je nekakav Cavi a ne moze 3 tekme da uveze.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nase najvece pojacanje bice produzetak saradnje sa super Mariom
Trenutno korisnika/ca: DzaniMehmet i 15 gostiju.

.png)