Premijer liga BiH - aktuelno

Marokanci58
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Marokanci58 » 30 maj 2026, 10:05

blap je napisao/la:
30 maj 2026, 10:01
Sarajevo je sticajem okolnosti glavni grad. U sustini je preizgradjen, zapusten, prljav i na ivici ambisa gradic, koji jedva dise.

Ne znam kome ovakvo Sarajevo moze nabit komplekse. Kako, cime, zasto?
Treba mjenjati glavni grad. Od zraka do vode i infrastrukture, sve se raspada. Kao siromašni Getto od 300 000 ljudi.
BRATSTVO GRAČANiCA

sportskimarketing
Kontakt:

Post Postao/la sportskimarketing » 30 maj 2026, 10:07

Marokanci58 je napisao/la:
29 maj 2026, 23:45
DoktorXabaras je napisao/la:
29 maj 2026, 23:34
Napapijri je napisao/la:
29 maj 2026, 23:23
Ranije sam bio clan prvostepene komisije i obicno je praksa da klubovi koji igraju, ali i oni koji planiraju da igraju odredjeni rang takmicenja, dostave neophodnu dokumentaciju. Obicno se to radi i prije samog zavrsetka lige. Nazalost po Rudar, ne mora znaciti nuzno da ostaju. Recimo prosle sezone je Sloboda isto aplicirala, iako je ispala vec na polusezoni. Doduse, oni nisu ni dobili licencu.
Posušje je na takav naćin prošle sezone ostalo u ligi, tako da se i sad isto može desiti za Rudar ako niko iz druge lige rs-a ne dobije licencu.
Posusje je bilo 9 od 12 tj 4 mjesto od zadnjeg mjesta na tabeli prosle sezone.
Zadnji mora ispasti sve da liga broji 9 klubova iduće sezone ako nema ko uci iz RS. Ovo nije samo propisima saveza NEGO STROGI PROPIS UEFE.
A ima Leotar koji je i semafor zbog licence postavio
Da je Rudar završio na mjestu gdje Posusje moguće bi im bilo naštimati opstanak u slučaju da niko od 16 klubova iz RS ne aplicira.
zasto lazes za uefa propise olosu kamenjarski?

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 30 maj 2026, 10:08

Pa bolje 30 hiljada na livadi nego 10 na bilo kakvom stadionu.
MNON

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 30 maj 2026, 10:14

Kako se blamira ovaj šaban iz Zenice što se registrovao kao da je iz Gračanice da može pisati hvalospjeve o Čeliku :rol:

Koja navijačka indijanština pršti iz njega i kompleks prema Sarajevu. Evo što smara ljude na Željinoj temi nego ih je počeo otvarati :tokralju:

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 30 maj 2026, 10:16

blap je napisao/la:
Sarajevo je sticajem okolnosti glavni grad. U sustini je preizgradjen, zapusten, prljav i na ivici ambisa gradic, koji jedva dise.

Sramota me tvoje sramote šta šta si napisao.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 30 maj 2026, 10:18

Threeplanetrees je napisao/la:
30 maj 2026, 10:14
Kako se blamira ovaj šaban iz Zenice što se registrovao kao da je iz Gračanice da može pisati hvalospjeve o Čeliku :rol:

Koja navijačka indijanština pršti iz njega i kompleks prema Sarajevu. Evo što smara ljude na Željinoj temi nego ih je počeo otvarati :tokralju:
Možda je iz Gračanice kod Zenice :yawn:
Zadnja izmjena: DoktorXabaras, dana/u 30 maj 2026, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Herson

Post Postao/la Herson » 30 maj 2026, 10:18

blap je napisao/la:

Tebi, marokancu i sličnim šabanima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 30 maj 2026, 10:20

Olimpijski stadion :ljepota:

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 maj 2026, 10:22

blap je napisao/la:

A ti si konjina marke DORAT

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 maj 2026, 10:47

30 maj 2026, 10:14

Brzinski se u posvuduša fazonu izgradio kao jedan od većih mazluma ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 30 maj 2026, 11:01

blap je napisao/la:

To ti nana rekla kad je 1969 bila u Sarajevu nekad? Čim kažeš “gradić”
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 30 maj 2026, 11:04

FK Željezničar uklonio objave o saradnji s čuvenim brendom: Pada li u vodu ugovor s Adidasom?

Međutim, u međuvremenu su objave o ovoj saradnji s klupskih društvenih mreža uklonjene, a prema našim nezvaničnim saznanjima i sam ugovor s Adidasom je pod znakom pitanja.

Kako smo nezvanično saznali, razlog je ugovor sa sadašnjim partnerom, proizvođačem sportske opreme Macronom koji sa "Plavima" ima sporazum do 2029. godine, a navodno je jako povoljan po klub.

Naglasimo da su ovo nezvaničnia saznanja, no sama činjenica da je sarajevski klub uklonio objave vezane za Adidas, govore da očito "ne štima".

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 30 maj 2026, 11:08

skija5 je napisao/la:
28 maj 2026, 23:59
28 maj 2026, 21:37
Arma00 je napisao/la:
28 maj 2026, 21:31

Haj ne seri sad realno, ljudi vam uzeli najboljeg igrača, i to u21
Ovo najbolji mladi igrač sa 2 gola i 2 asistencije u 50 utakmica kao krilni napadač. Bolju statistiku ima Mešić u duplo manje utakmica i minuta

slika
29 jan 2026, 21:04
Amar Milak je proizvod Veležove omladinske škole i ubrzo šara na tri godine. Jedini ko ima finansijsku moć od naših klubova da iskešira cifru za obeštećenje je Sarajevo ali kako igra mislim da će cijena i za njih biti prevelika ako ga budu željeli. Kakav Borac ne mogu Duranovića iz Veleža dovest. Nije dobar ovaj što mlati

:tokralju:
Debil se još nije samobanovao..Moralni sunovrat. Evo ga nastavlja 24/7 da glumi forumskog huligana iz Mostara.
BRATSTVO GRAČANiCA

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 30 maj 2026, 11:08

:bih: Bosnia I Hercegovina nije sredstvo za zadovoljavanje provincijskih apetita, brate ako mrzis Sarajevo onda ne trebas ni mahat ljiljanima ni stavljat Stari Most na zid u trpezariji niti citirat Izeta Nanica na 1. mart. Sarajevo je simbol BiH I prvo na sta je Karadzic udario na TV 1991 je bilo da vrijedja Sarajevo toboze govoreci da znaci "shtala, shupa". Ti I takvi ko ti svjesno ili iz neznanja sirite mrznju prema svemu sto je pozitivno za drzavu I vjerujem da ima dosta I stranackih botova da truju narod za sitni shicar.
Care Moj, iz naseg Sarajeva je cim se Malo deblokiralo tunelom izaslo more mojih 2-3 godine starijih drugova, komsija ukljucujuci moja 2 brata, more pitara I kospicara I oslobadjalo I branilo Bosnu od Treske do Vozuce pa im nije palo na pamet da kazu " sta chemo mi Zenicu branit".
Ako Si stvarno zenicanin SRAM te bilo a ako Si kakav bot znas kako kazu kod Nas...n...si se K...ne 👍
Volim te Bosno
.. jer Stari je volio Sarajevo...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 30 maj 2026, 11:19

Turo je napisao/la:
30 maj 2026, 11:04
FK Željezničar uklonio objave o saradnji s čuvenim brendom: Pada li u vodu ugovor s Adidasom?

Međutim, u međuvremenu su objave o ovoj saradnji s klupskih društvenih mreža uklonjene, a prema našim nezvaničnim saznanjima i sam ugovor s Adidasom je pod znakom pitanja.

Kako smo nezvanično saznali, razlog je ugovor sa sadašnjim partnerom, proizvođačem sportske opreme Macronom koji sa "Plavima" ima sporazum do 2029. godine, a navodno je jako povoljan po klub.

Naglasimo da su ovo nezvaničnia saznanja, no sama činjenica da je sarajevski klub uklonio objave vezane za Adidas, govore da očito "ne štima".
Pored dresova tu je i obuca koju ce nositi igraci

slika

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 30 maj 2026, 11:25

KONTRASVIH je napisao/la:
30 maj 2026, 10:20

slika
Pogledaj ljepotu :ljepota:

Ovu sliku treba za vrijeme trajanja prvenstva kao znak podrske Bosni i Hercegovini svaki grad u Republici Bosni i Hercegovini da stavi kao baner na centralne gradske trgove. 😍😍😍

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 30 maj 2026, 11:43

HZSydney je napisao/la:
30 maj 2026, 11:08
:bih: Bosnia I Hercegovina nije sredstvo za zadovoljavanje provincijskih apetita, brate ako mrzis Sarajevo onda ne trebas ni mahat ljiljanima ni stavljat Stari Most na zid u trpezariji niti citirat Izeta Nanica na 1. mart. Sarajevo je simbol BiH I prvo na sta je Karadzic udario na TV 1991 je bilo da vrijedja Sarajevo toboze govoreci da znaci "shtala, shupa". Ti I takvi ko ti svjesno ili iz neznanja sirite mrznju prema svemu sto je pozitivno za drzavu I vjerujem da ima dosta I stranackih botova da truju narod za sitni shicar.
Care Moj, iz naseg Sarajeva je cim se Malo deblokiralo tunelom izaslo more mojih 2-3 godine starijih drugova, komsija ukljucujuci moja 2 brata, more pitara I kospicara I oslobadjalo I branilo Bosnu od Treske do Vozuce pa im nije palo na pamet da kazu " sta chemo mi Zenicu branit".
Ako Si stvarno zenicanin SRAM te bilo a ako Si kakav bot znas kako kazu kod Nas...n...si se K...ne 👍
Volim te Bosno
Na kojem si ratištu bio da ti postavim par pitanja da rjesimo i tu dilemu ko je šta branio. A danas je situacija takva da ste vi iz Sarajeva uništili najviše Krajinu, pa onda istočnu Bosnu i Podrinje pa onda TK izolirali ko Tito hercegovačke ustaše, pa onda u manjoj mjeri ZDK samo zahvaljuci položaju i blizini i na kraju ste Mostarce prepustili da ih ustaše razvaljuju u SVEMU. Sva sreća pa su ovi dole žilavi Mostarci pa se ne daju. Gdje si bio u ratu i koga si ti branio. Šta je bilo tokom rata na području Ilijaša i Vogošće ko je to probio da se dođe do Sarajeva. Ja sam se probijao mazlume do tebe i tvojih da bi te oslobodio da možeš pobjeći u Sidnej zato začepi gubicu.
BRATSTVO GRAČANiCA

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 30 maj 2026, 11:44

Vorovus je napisao/la:
30 maj 2026, 00:21
29 maj 2026, 23:45
Posusje je bilo 9 od 12 tj 4 mjesto od zadnjeg mjesta na tabeli prosle sezone.
Zadnji mora ispasti sve da liga broji 9 klubova iduće sezone ako nema ko uci iz RS. Ovo nije samo propisima saveza NEGO STROGI PROPIS UEFE.
A ima Leotar koji je i semafor zbog licence postavio
Da je Rudar završio na mjestu gdje Posusje moguće bi im bilo naštimati opstanak u slučaju da niko od 16 klubova iz RS ne aplicira.
Daj taj propis UEFE da vidimo gdje to piše.
Drug nebi odgovora tvog.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 30 maj 2026, 11:54

Mocvara1991 je napisao/la:
30 maj 2026, 11:25
KONTRASVIH je napisao/la:
30 maj 2026, 10:20

slika
Pogledaj ljepotu :ljepota:

Ovu sliku treba za vrijeme trajanja prvenstva kao znak podrske Bosni i Hercegovini svaki grad u Republici Bosni i Hercegovini da stavi kao baner na centralne gradske trgove. 😍😍😍
Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.

S druge strane, kad vidim kakve se navijacke himne izbacuju za SP 2026 od Dubioze, Helemnejsa i raznih AI sranja mozda je ipak bolje da za sada ostane i Halid.

Ne ide mi fakat u glavu da za jedno SP nije izbacena neka prava hajp pjesma na fazon tipa srce vatreno iz 2006 ili svjeziji primjer, igraj Hrvatska, nego po defaultu izlazi sve nesto mlako bez energije i bez onog naboja koji ljude digne na noge.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 30 maj 2026, 11:57

30 maj 2026, 11:43
HZSydney je napisao/la:
30 maj 2026, 11:08
Volim te Bosno
Na kojem si ratištu bio da ti postavim par pitanja da rjesimo i tu dilemu ko je šta branio. A danas je situacija takva da ste vi iz Sarajeva uništili najviše Krajinu, pa onda istočnu Bosnu i Podrinje pa onda TK izolirali ko Tito hercegovačke ustaše, pa onda u manjoj mjeri ZDK samo zahvaljuci položaju i blizini i na kraju ste Mostarce prepustili da ih ustaše razvaljuju u SVEMU. Sva sreća pa su ovi dole žilavi Mostarci pa se ne daju. Gdje si bio u ratu i koga si ti branio. Šta je bilo tokom rata na području Ilijaša i Vogošće ko je to probio da se dođe do Sarajeva. Ja sam se probijao mazlume do tebe i tvojih da bi te oslobodio da možeš pobjeći u Sidnej zato začepi gubicu.
Da znas citat vidio bi da Sam napisao moja dva brata, jedan U 102 mtz a drugi u 105 brdskoj I Jos more njihove generacije, Koji su izasli kroz tunel I zavrsili na Vozuci. Ovaj stariji je osjedio na treskavici u 23oj.
Moj post nije da pljujem po Zenicu al na SarJevo me dam.
To sto Sam ja 20 godina nakon rata otisao je profesionalna odluka kakve donose ljudi I iz Njemacke, USA itd
Ja nisam otisao ni zbog posljedica rata niti da bjezim. Moj boravak ovdje je privremen I ne znaci da imam manje pravo da komentarisem.
Imam drugove I familiju I iz Bihaca I Mostara I svi vole Sarajevo hvala Bogu
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []