A vi nećete ni u baraž ,završićete peti na tabeli
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Mali stvarno lupaš ,pa tri su kola do kraja ,ja ti garantujem tri pobjede i 31 bod ,titula je naša .kaki Bilderi kaki Premieri ni kladionica im neće kupiti utakmice ,a ovi kolko god su nabildovani nemaju šansi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Idemo Green Dragonsi, mozemo mi ovo do kraja izvuci.
Uz malo sreće možemo, legendi i ja smo već odigrali za ovo kolo i to prilično mudro rekao bih.OTNYS_YNWA je napisao/la:Idemo Green Dragonsi, mozemo mi ovo do kraja izvuci.
- spielführer_21
- Kontakt:
@LBJ ne nasjedaj na provokacije protivničkih igrača, on hoće da dobiješ suspenziju
Mi ćemo samo opušteno kao i do sada, imamo fine šanse za cvajte..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ne može mene legenda isprovociratspielführer_21 je napisao/la:@LBJ ne nasjedaj na provokacije protivničkih igrača, on hoće da dobiješ suspenziju![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
staće tebe mali ne brini ništa ,ovo kolo neš ni gola dati ,a budeš li prepisivo ,hmmmm dobro se držiLBJ MVP je napisao/la:Ne može mene legenda isprovociratspielführer_21 je napisao/la:@LBJ ne nasjedaj na provokacije protivničkih igrača, on hoće da dobiješ suspenziju![]()
Mi ćemo samo opušteno kao i do sada, imamo fine šanse za cvajte..A i kakva suspenzija taman me krenulo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trebao je i ovdje domaćin biti sa B!Bolton-Sunderland
Bordeaux-Sochaux
Bremen-Dortmund
Hercules-Santander
Borac Banja Luka-Olimpik Sarajevo
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
..cini mi se da je pao na oba paraEmir_ZENICA je napisao/la:Samo nek se otkljuca tema kladionica![]()
adis.p @
Prodjel onaj tiket ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Rek'o sam ti ja.Nastimano da uzmemoNimla_RZ je napisao/la:Trainsi idu na titulu Prve lige
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobri, dobri. Pali su lideribistrikboy je napisao/la:Rek'o sam ti ja.Nastimano da uzmemoNimla_RZ je napisao/la:Trainsi idu na titulu Prve lige
Čelik Zenica 1945
Jedinstvo M. bilo u maloj krizi al s ovom pobjedom protiv nasih stari rivala Gongasha u gostima se vracamo polahko prema vrhu gdje nam je realno i mjesto 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Nee.....Emir_ZENICA je napisao/la:Samo nek se otkljuca tema kladionica![]()
adis.p @
Prodjel onaj tiket ?
..na oba pao...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma ja da sam na tvoj mjestu, ja bi racuno.....jer ako cemo posteno, onda posteno.....Emir_ZENICA je napisao/la:Onda ti ne racunamo
...al' kako god hoces...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pozdrav za staru raju sa foruma i sportsport lige!bistrikboy je napisao/la:Rek'o sam ti ja.Nastimano da uzmemoNimla_RZ je napisao/la:Trainsi idu na titulu Prve lige
Blue Train osvaja prvenstvo ove sezone, bolje im ide bez mene ocito
010 ISN'T JUST A CODE
Doš'o novi štoperRK Gradacac je napisao/la:Pozdrav za staru raju sa foruma i sportsport lige!bistrikboy je napisao/la: Rek'o sam ti ja.Nastimano da uzmemo
Čelik Zenica 1945
pozzRK Gradacac je napisao/la:Pozdrav za staru raju sa foruma i sportsport lige!
pregledao sam trecu ligu i nije bilo nigdje krsenja pravila, ovo ostalo pregledam nekad poslije derbija pa javim ako nego dobije za zelenim stolom
i kapitenu, pa kako zaboravi prognozirati
ps. Sarajevo - Zeljo 0:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.