Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dženis Burnić
Dzanga iz repke samo moze izbacit ako ne nadje novi angazman i vrati se u PL. Nesto ko Bicakic. Do tad mu ni atomska ne moze nista.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma on je najmanji problem u ovom odnosu snaga
svaki put covjek sasvim korektno odradi zadatak na neprirodnoj poziciji. Ne grijesi, niko se ne naigra protiv njega, nije defanzivno minus igrac, ubacuje se naprijed. radi sasvim ok ono sto se od njega u datom momentu ocekuje, posebno jer je on gotovo uvijek taj defanzivni bek, jer nam desni bek gazi naprijed.
istina nema taj kvalitet da pravi prevagu, ali je svemirski brod za Mujakica u svakom aspektu, i naravno da nije kvalitet za startnog beka, ali igrac ovog nivoa da nam bude backup na beku, nije nas najveci problem i s tim se moze zivjeti
svaki put covjek sasvim korektno odradi zadatak na neprirodnoj poziciji. Ne grijesi, niko se ne naigra protiv njega, nije defanzivno minus igrac, ubacuje se naprijed. radi sasvim ok ono sto se od njega u datom momentu ocekuje, posebno jer je on gotovo uvijek taj defanzivni bek, jer nam desni bek gazi naprijed.
istina nema taj kvalitet da pravi prevagu, ali je svemirski brod za Mujakica u svakom aspektu, i naravno da nije kvalitet za startnog beka, ali igrac ovog nivoa da nam bude backup na beku, nije nas najveci problem i s tim se moze zivjeti
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 30 maj 2026, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja ne znam čemu hejt ovog momka. Na zadnjem veznom uvijek odigra korektno, na lijevom beku bude to ok, prema naprijed je neupotrebljiv i to se vidi, ali se i ne očekuje od njega. Vjerovatno ga se forsira u odnosu na Karića jer krpi dvije pozicije, a ima i Zlatan Bajramović faktor. Sasvim ok da ga se zove. Od igrača koje sam vidio do sada, nejasno je šta Tahirović konstantno radi u prvih 11 i zašto se poziva Mujakić. Burnić meni nije problem.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:33ma on je najmanji problem u ovom odnosu snaga
svaki put covjek sasvim korektno odradi zadatak na neprirodnoj poziciji. Ne grijesi, neko se ne naigra protiv njega, nije defanzivno minus igrac, ubacuje se naprijed. radi sasvim ok ono sto se od njega u datom momentu ocekuje, posebno jer je on gotovo uvijek taj defanzivni bek, jer nam desni bek gazi naprijed.
Glory Glory Man United
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Kako ba Burnić nije problem, individualno je ubjedljivo najlošiji igrač na spisku.
Ode i ovaj u neki Baklavaspor, kao sto gledam.Dženis Burnić (28) nije više formalno fudbaler Karlsruhera i njegovi agenti ubrzano rješavaju gdje će igrati u budućnosti.
Ima puno interesa za našeg reprezentativca, ali se nekoliko klubova izdvojilo konkretnijim pristupom.
Prema informacijama **** razgovori najduže traju sa Augsburgom, ali se proteklih dana aktivirao i HSV.
Posao bi im mogla pokvariti jedna ponuda iz inostranstva, sa puno većom godišnjom platom. Burnić, prema našim informacijama, na stolu ima i interes iz dva turska kluba.
Augsburg je Burnića želio dovesti i prije dvije godine.
Poznat kao igrač bez oscilacija Burnić je omiljen za trenere, pa će sigurno moći sebi odabrati optimalnu sredinu za nastavak karijere.
Prije nastupa za Bosnu i Hercegovinu Burnić je odigrao preko 40 utakmica za sve omladinske selekcije Njemačke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uvijek ista priča. Kad god završe u turskoj, obavezno se neki bundesligaš ili italijan prije toga zanimao ali oni procijenili da je bolje igrati u turskoj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kao Piric i Husara. Kaze trazio ga Southampton ali procijenili da je Antalyaspor bolji izbor
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sa strane keša apsolutno tačno
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne osuđujem nimalo ako ode u Tursku. 28 mu godina, skoro kompletno igračko iskustvo mu je iz Cvajte, pa neće on imati neke aman ponude iz Bundeslige i minutažu, nego eventualno da popuni neke kadrovske rupe u klubovima iz donjeg dijela tabele. A nije on mlad pa da kažeš da ide stepenicu po stepenicu u Njemačkoj, ovo sad mu je zadnji voz da uzme keš. Sad se poklopilo da je imao solidnu minutažu u reprezentaciji, ide na Svjetsko, slobodan igrač, neće imati povoljniji prijelazni rok do kraja karijere.
Ma naravno, ali bi u tom slucaju u kontekstu reprezentacije trebao biti gotova pricaZglavkar je napisao/la: ↑31 maj 2026, 19:01Ne osuđujem nimalo ako ode u Tursku. 28 mu godina, skoro kompletno igračko iskustvo mu je iz Cvajte, pa neće on imati neke aman ponude iz Bundeslige i minutažu, nego eventualno da popuni neke kadrovske rupe u klubovima iz donjeg dijela tabele. A nije on mlad pa da kažeš da ide stepenicu po stepenicu u Njemačkoj, ovo sad mu je zadnji voz da uzme keš. Sad se poklopilo da je imao solidnu minutažu u reprezentaciji, ide na Svjetsko, slobodan igrač, neće imati povoljniji prijelazni rok do kraja karijere.
naprijed rejal
Da je pametan da ode u Bundesligu pa gdje god, pa ako tu ne uspije onda Turska po kes a veci ugovor ce dobiti kao bundesligas nego iz Karlsruhe.DamirT je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:54Ode i ovaj u neki Baklavaspor, kao sto gledam.Dženis Burnić (28) nije više formalno fudbaler Karlsruhera i njegovi agenti ubrzano rješavaju gdje će igrati u budućnosti.
Ima puno interesa za našeg reprezentativca, ali se nekoliko klubova izdvojilo konkretnijim pristupom.
Prema informacijama **** razgovori najduže traju sa Augsburgom, ali se proteklih dana aktivirao i HSV.
Posao bi im mogla pokvariti jedna ponuda iz inostranstva, sa puno većom godišnjom platom. Burnić, prema našim informacijama, na stolu ima i interes iz dva turska kluba.
Augsburg je Burnića želio dovesti i prije dvije godine.
Poznat kao igrač bez oscilacija Burnić je omiljen za trenere, pa će sigurno moći sebi odabrati optimalnu sredinu za nastavak karijere.
Prije nastupa za Bosnu i Hercegovinu Burnić je odigrao preko 40 utakmica za sve omladinske selekcije Njemačke.
- Beduin
- Kontakt:
Na stranu cinjenica da Burnic ne zasluzuje biti bek reprezentacije i da je Karic, ako nista drugo, makar prirodno lijevi bek. Ali i Karicu je 28g i igra u j3benoj Austrijskoj ligi, a pogodi gdje je prije par godina igrao? U njemackoj Cvajtidedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:27On je primjer one da neki igrac ne igra dzabe u drugoj ligi. Ima iznimki naravno, ali to je sve nekako do 24te inekako. Imas 28 i igras 2 Bundealigu znaci da nisi kapacitet za reprezentacije. Nece mi nikad bit jasno kako on pored Emira Karica igra lijevog beka. Bas velika misterija.
Vsljda naucnici za 20g daju odgovor
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Igro je i u Bundesligi posle te cvajte. A i igra u klubu koji moze igrati Ligu Prvaka, poprilicno je standardan, pokazao se u Austriji top. To mu je prirodna pozicija, za razliku od Burnica.Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2026, 21:12Na stranu cinjenica da Burnic ne zasluzuje biti bek reprezentacije i da je Karic, ako nista drugo, makar prirodno lijevi bek. Ali i Karicu je 28g i igra u j3benoj Austrijskoj ligi, a pogodi gdje je prije par godina igrao? U njemackoj Cvajtidedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:27On je primjer one da neki igrac ne igra dzabe u drugoj ligi. Ima iznimki naravno, ali to je sve nekako do 24te inekako. Imas 28 i igras 2 Bundealigu znaci da nisi kapacitet za reprezentacije. Nece mi nikad bit jasno kako on pored Emira Karica igra lijevog beka. Bas velika misterija.
Vsljda naucnici za 20g daju odgovor![]()
Svaki argument mu ide u prilog da bude 1 opcija. Ali eto.
- Beduin
- Kontakt:
Nemoj me pogresno shvatiti, i ja sam prizeljkivao da bude medju ekipom umjesto Burnica i Mujakica, onu jednu sto je odigrao bilo je vrhunski. Nadam se poslije SP da ce to sve doci na svoje, mada Barbarez je bas tvrdoglav.dedo26 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 21:22Igro je i u Bundesligi posle te cvajte. A i igra u klubu koji moze igrati Ligu Prvaka, poprilicno je standardan, pokazao se u Austriji top. To mu je prirodna pozicija, za razliku od Burnica.Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2026, 21:12Na stranu cinjenica da Burnic ne zasluzuje biti bek reprezentacije i da je Karic, ako nista drugo, makar prirodno lijevi bek. Ali i Karicu je 28g i igra u j3benoj Austrijskoj ligi, a pogodi gdje je prije par godina igrao? U njemackoj Cvajtidedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:27On je primjer one da neki igrac ne igra dzabe u drugoj ligi. Ima iznimki naravno, ali to je sve nekako do 24te inekako. Imas 28 i igras 2 Bundealigu znaci da nisi kapacitet za reprezentacije. Nece mi nikad bit jasno kako on pored Emira Karica igra lijevog beka. Bas velika misterija.
Vsljda naucnici za 20g daju odgovor![]()
Svaki argument mu ide u prilog da bude 1 opcija. Ali eto.
Ali ono sto je Karic odigrao u BL i u onako losoj ekipi ne treba ni spominjati vala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Valjda je do sada svima jasno da Barbarez i SŠ ne gledaju samo prirodnu poziciju, već i karakter igrača, kako se uklapaju u tu cijelu priču i onaj njegov toliko ismijavani "voljni" momenat. To mu je do sada dalo rezultate i to mogu apsolutno da razumijem. Njihova želja i zalaganje su u prvom planu i time nadomjestimo nedostatak kvaliteta i neke očigledne mane.
Da se razumijemo, i ja bih pozvao Karića kao lijevog beka, upravo iz tih razloga koje si naveo. + Kolašinac je lutrija, ako ostanemo bez njega, moramo rokade praviti u cijeloj ekipi.. Ali kao što sam već napisao, razumijem i ovu drugu stranu medalje.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja se nesto za njega najmanje sikiram da ce svoje odradit gdje god ga stavi, ili da igra beka ili da trci u veznom redu
puno veca briga mi je kako cemo dat go, kako ce nam izgledati ostatak veznog reda i sta ako Dedic nesto (karton ili nedo bog povreda)
puno veca briga mi je kako cemo dat go, kako ce nam izgledati ostatak veznog reda i sta ako Dedic nesto (karton ili nedo bog povreda)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jest navalio na ove majice, svaki story Demirovic i Burnic reklama za majice
Mora da mu je slaba plata u Njemackoj
Mora da mu je slaba plata u Njemackoj
bezveze hejtate momka, on je tu očigledno jer može pokrpit bilo koju poziciju i neće se bunit, šuti i radi šta mu se kaže, imam osjećaj kad bi ga Barbarez poslao po burek i kolu on bi otišao bez pogovora....
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta se ima buniti kad i on zna da nema sta traziti u reprezentaciji, pogotovo na poziciji lijevog beka. To isto vazi i za Mujakica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎