Ermin Mahmić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Benko123
Kontakt:

Re: Ermin Mahmić

Post Postao/la Benko123 » 30 maj 2026, 09:06

Svidjelo mi se ono sto je pokazao, bravo mali.

Sad tek citam da je Sesar spomenuo da se zavrsava transfer u Salzburg. Iako sam rekao da ih ne bih vise nikada volio pogledati, radujem se i sljedecoj godin :njanjanja:

Jos ako bi se Catovic tu pridruzio, bomba bi bilo.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 30 maj 2026, 09:11

meho-medo je napisao/la:
29 maj 2026, 23:10
Mene on podsjeca na Misimovica, nekako tu poziciju i igra, odmah iza napadača.

Probat nesto ovako prva postava:
----------------------Vasilj----------------------------
-Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac
---‐-------------Šunjić----------Bašić---------------
-Bajraktarevic------Mahmic-------Memic-
------------------Demirovic/Dzeko---------------

U drugom uvodit Alajbegovica da mijenja ritam, kao i drugog napadača ako bude potrebno.
Ovo je top formacija i jedini logičan izbor igrača. Tahirovic out, dosta je vala za sva vremena. Jedino nisam siguran da Tabakovic u ovoj formaciji nije ispred Demirovica. Volim Ermedina, ali u klubu i reprezentaciji to nije isti igrač. Alajbegovic mora startati, to je profil igrača koji želi svaka reprezentacija na svijetu na krilu i nema govora da mi imamo luksuz da on igra iz drugog plana. Memic ga sigurno može solidno mijenjati a Kerim je igrač za prvih II.
Zadnja izmjena: PasodelMar, dana/u 30 maj 2026, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 maj 2026, 09:14

Steta sto se nije isprobao na osmici, mislim da bi sa onom tehnikom i konstitucijom bio sjajan za kretnju izmedju blokova s loptom.
naprijed rejal

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2026, 09:15

Kao sto je Tarik rekao na pressici, vidis odmah kakav je igrac kad primi loptu, bas mi se svidja kako igra.
Onaj dugi pas prema Memicu, ono nismo vidjeli jos dugo godina unazad, ukazao se Pjanic :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 maj 2026, 09:18

PasodelMar je napisao/la:
30 maj 2026, 09:11
meho-medo je napisao/la:
29 maj 2026, 23:10
Mene on podsjeca na Misimovica, nekako tu poziciju i igra, odmah iza napadača.

Probat nesto ovako prva postava:
----------------------Vasilj----------------------------
-Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac
---‐-------------Šunjić----------Bašić---------------
-Bajraktarevic------Mahmic-------Memic-
------------------Demirovic/Dzeko---------------

U drugom uvodit Alajbegovica da mijenja ritam, kao i drugog napadača ako bude potrebno.
Ovo je top formacija i jedini logičan izbor igrača. Tahirovic out, dosta je vala za sva vremena. Jedino nisam siguran da Tabakovic u ovoj formaciji nije ispred Demirovica. Volim Ermedina, ali u klubu i reprezentaciji to nije isti igrač. Alajbegovic mora startati, to je profil igrača koji želi svaka reprezentacija na svijetu na krilu i nema govora da mi imamo luksuz da on igra iz drugog plana. Memic ga sigurno može solidno mijenjati a Kerim je igrač za prvih II.
Alajbegovic definitivno u prvih 11, a Memic onda iz drugog plana kad ce jos bolje iskoristiti svoju brzinu. Iako i Alajbegovic kad udje u drugom, kad su vec protivnici umorni, tek onda ih lomi.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 30 maj 2026, 09:43

Mahmić ima taj zadnji pas što je nedostajalo reprezentaciji, kao Misimović odnosno Pjanić sa početka karijere. Isto jako bitno je da ima motoričke sposobnosti, dobar radijus kretanja, nije onaj spori tip veznjaka kao Misimović koji na mozak rješava situacije. Ubrzo će biti dio prvih 11. Ovaj stručni štab ima viziju i polako dodaje nedostajuće djeliće slagalice.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 30 maj 2026, 10:33

Halix131 je napisao/la:
30 maj 2026, 09:00
DeeWa je napisao/la:
30 maj 2026, 08:26
Dobar je bio. Zadovoljan sam. Mnogo je pokazao sa svojih 21. Samo što mislim da će se teško uklapati on u naš sistem igre da igra od starta. On će za sada više biti kao neki joker sa klupe u situaciji kada ganjamo rezultat i idemo all in, pa da ulazi ono kao ofanzivni vezni gdje ćemo preskakati svakako igru dugim loptama.

Ovako nikako nece imati prostora u našoj 442 formaciji sa dva krila i dva napadača jer će u vezi morati igrati Šunjić i još neko ko je malo povuceniji od Mahmica. Tako da će nam definitivno u budućnosti opet faliti tu neki kreativni veznjak.
Ne kontam te burazeru, sto da ulazi ako ćemo preskakati igru ? Valjda treba da je poveže,organizuje,asistira ili zabije u takvim situacijama.

Pa mislim na one situacije u kojima smo znali igrati sa 1 u vezi i 3 napadaca i dva krila, jer niko nije ofanzivan u veznom redu. Ovako ćemo moći opet koristiti njega sa još nekim u vezi i u takvoj jednoj situaciji gdje bi on bio postavljen bliže protivničkom golu, a istovremeno pružio opet više i u sredini nego neki napadač, jer igrati sa 3 napadača i dva krila na svjetskom bi baš bilo riskantno čak i kad je tijesan rezultat jer tamo je svaki gol bitan.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 maj 2026, 10:37

Kao sto sam rekao davno kad je pristao igrat za nas, na nekim igracima se odma vidi da ce bit IGRACINE. Ovo je jedan od njih, majstor.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 maj 2026, 12:24

Radi u šprintu ono što igrači ovog profila uglavnom rade tako što stanu, okrenu se pa pogledaju.

I mislim da je Sesar fulio, on se povezivao sa Leipzigom, a ne Salzburgom. Salzburg bi čak bio bespotrebni gubitak godinu dana.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 30 maj 2026, 12:32

Ne vidim razlog zašto bi bio gubitak godinu dana, RB Salzburg je organiziran klub, sa odličnim radom sa mladim igračima, redovito ako bude igrao otvaraju mu se vrata za veće lige i bolje klubove.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 maj 2026, 12:38

meecko je napisao/la:
30 maj 2026, 12:32
Ne vidim razlog zašto bi bio gubitak godinu dana, RB Salzburg je organiziran klub, sa odličnim radom sa mladim igračima, redovito ako bude igrao otvaraju mu se vrata za veće lige i bolje klubove.
Ma bio je, više nije. Ovo što rade već tri godine je kretenizam, dovedu igrače kojima od starta kažu da su tu da se prodaju i onda oni divljaju. Ako si gledao ijednu utakmicu dok je Alajbegović bio tamo, to je jasno kao dan. Svako sebe vidi isključivo.

Ali svejedno, češka liga je jača, Ermin se tamo već dokazao, po meni je Salzburg ovakav kakav je, ako ne korak unazad, onda korak na stranu, a ne prema naprijed.

Mislim, Kerimu sad slijedi ozbiljno fudbalsko školovanje gdje god da ode, Salzburg je bio dobar da razvije samopouzdanje i ne J**+ živu silu, ali sad slijedi rad na taktičkoj prilagodbi, jer tamo nije mogao naučiti ništa s tog aspekta.

Kerimu je 18, Erminu 21, nema on vremena koliko ima Kerim da uči neke stvari. Mislim da je spreman za ozbiljniji nivo od Salzburga.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 30 maj 2026, 12:49

izdzezveubrazil je napisao/la:
30 maj 2026, 12:38
meecko je napisao/la:
30 maj 2026, 12:32
Ma bio je, više nije. Ovo što rade već tri godine je kretenizam, dovedu igrače kojima od starta kažu da su tu da se prodaju i onda oni divljaju. Ako si gledao ijednu utakmicu dok je Alajbegović bio tamo, to je jasno kao dan. Svako sebe vidi isključivo.

Ali svejedno, češka liga je jača, Ermin se tamo već dokazao, po meni je Salzburg ovakav kakav je, ako ne korak unazad, onda korak na stranu, a ne prema naprijed.

Mislim, Kerimu sad slijedi ozbiljno fudbalsko školovanje gdje god da ode, Salzburg je bio dobar da razvije samopouzdanje i ne **** živu silu, ali sad slijedi rad na taktičkoj prilagodbi, jer tamo nije mogao naučiti ništa s tog aspekta.

Kerimu je 18, Erminu 21, nema on vremena koliko ima Kerim da uči neke stvari. Mislim da je spreman za ozbiljniji nivo od Salzburga.
Ne moraju oni igracima nista reci. Igraci koji dodju u RB Salzburg znaju svi da tu nece zavrsiti karijeru. Dolazis u klub koji je prije tebe prodao 120 igraca od 120 koji su dosli u klub. Sta ti da ocekujes?
RB Salzburg je izgradio ime na tome da uzima mlade igrace,da im priliku da igraju profesionalni fudbal i onda ih prodaje dalje. Mislis fakat da igraci to ne znaju i ne vide a ti vidis?

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 30 maj 2026, 13:02

NoDi80 je napisao/la:
29 maj 2026, 23:06
DonRamiz je napisao/la:
29 maj 2026, 23:04

Jeste,ipak mu je konkurencija Benjamin Tahirovic zvani Beni
Mahmic onako igracc, benju majstora necu komentarisati :yawn:
Sta ti znas Allaha ti,idi napravi temu Luka Đurić i tamo piši a nas pusti ovde.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 maj 2026, 13:13

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
30 maj 2026, 13:02
NoDi80 je napisao/la:
DonRamiz je napisao/la:
29 maj 2026, 23:04

Jeste,ipak mu je konkurencija Benjamin Tahirovic zvani Beni
:rol:
Sine ovo je bilo ironicno, kad sam Mahmica prozivao u repku , “ismijavali” su me na forumu zbog njega, a gledao sam ga uzivo jos dok je igrao drugu ligu Austrije
Sto se tice Djurica on je jedan od sljedecih novih reprezentativaca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 30 maj 2026, 13:33

Jes da je malo star za RB i da bi možda bilo bolje da ide u neku jaču ligu, al treba uzeti u obzir da je u ovo vrijeme prošle godine igrao amaterski fudbal. To je možda pravi izbor za razvoj, a i Salzburg je uvijek dobar izlog za transfer. Mogao bi i u EL, što je mjera.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 30 maj 2026, 14:05

NoDi80 je napisao/la:
30 maj 2026, 13:13
NoDi80 je napisao/la:

Sine ovo je bilo ironicno, kad sam Mahmica prozivao u repku , “ismijavali” su me na forumu zbog njega, a gledao sam ga uzivo jos dok je igrao drugu ligu Austrije
Ma znam ba opušteno,svaki drugi post ti je bio o Mahmicu :D
A ovo za Đurića,da Bog da vidjet ćemo.
Nek prvo seniorski fudbal zaigra pa vidjet cemo...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 30 maj 2026, 14:42

Ma povezuje sa Lajpcigom. Sesar je sinoć napravio lapsus, a onda se ovaj abortus od portala nakačio na to i danas objavio članak o Salzburgu.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 30 maj 2026, 15:51

Dao je Barbarezu opciju vise, jer ima igraca sa klupe koji moze promjeniti ritam. Sada moze slobodnije gurnut Alajbegovica u prvu postavu jer je jedino on mogao nesto pokrenuti sa klupe. Ako ikad igrali sa petoricom u vezi, namece se kao najozbiljniji kandidat za AMF.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 30 maj 2026, 17:33

PeppermintSA je napisao/la:
30 maj 2026, 14:42
Ma povezuje sa Lajpcigom. Sesar je sinoć napravio lapsus, a onda se ovaj abortus od portala nakačio na to i danas objavio članak o Salzburgu.
I ja vjerujem da je lapsus, igrač kojem je 21 dobro se pokazao u Češkoj nema nekog razloga da se vraća u Austriju.

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 30 maj 2026, 17:40

NoDi80 je napisao/la:
30 maj 2026, 13:13
NoDi80 je napisao/la:

Nodi kralju, svaka ti se pozlatila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, HariTz, Ramirez i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []