Apsolutno. Kad vidis kod hrvata pjesama navijackih koliko hoces. Kod nas halid 10 pjesama i enes begovic bosanac. Malo seljacki realno. Ljiljani ok ali sve osim toga nepotrebno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:54Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.Mocvara1991 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:25Pogledaj ljepotu![]()
Ovu sliku treba za vrijeme trajanja prvenstva kao znak podrske Bosni i Hercegovini svaki grad u Republici Bosni i Hercegovini da stavi kao baner na centralne gradske trgove.![]()
S druge strane, kad vidim kakve se navijacke himne izbacuju za SP 2026 od Dubioze, Helemnejsa i raznih AI sranja mozda je ipak bolje da za sada ostane i Halid.
Ne ide mi fakat u glavu da za jedno SP nije izbacena neka prava hajp pjesma na fazon tipa srce vatreno iz 2006 ili svjeziji primjer, igraj Hrvatska, nego po defaultu izlazi sve nesto mlako bez energije i bez onog naboja koji ljude digne na noge.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisi mogao doći do karte od papaka, poletilo u metropolu na izlet, slikalo se pored Sebilja, šetalo Ferhadijom i sad pljuje nešto mu ne valja.
Čast normalnim ljudima i građanima naše voljene države iz svih gradova.
Čast normalnim ljudima i građanima naše voljene države iz svih gradova.
MNON
Izgleda da ćemo na SP imati golmana iz bh lige. Karić je to zaslužio.
- svrakino1921
- Kontakt:
Naravno, morao je treci golman biti domaci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 13:32https://www.instagram.com/sergej.barbar ... 117845A46B
I DRUGI PUT SELEKTORE
SAMO TI ZAHTJEVAJ UTAKMICU NA KOŠEVU I 30 000 VAS BODRI
Dizalica ispred sjevera a na derbiju ispred juga to nema nigdje na svijetu, platis kartu da gledas dizalicu
Ako ista sinoc na reprezentaciji moram pohvaliti iz nase lige Sebastiana Herreru odlicno je odigrao za Makedoniju prvo poluvrijeme . Elezi je isto fino odigrao isto za makedoniju .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- luckystrike
- Kontakt:
Kakav blam
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja dosao u 7, kontam bolje malo ranije zbog mjesta, ono vec sve puno. Strasbno
Ti si onaj sto je sinoc otvorio temu Ukleto Kosevo ? i da je stadion kriv sto ne mozemo pobjediti Makedoniju i slicne nenormalne teze.Marokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:43Na kojem si ratištu bio da ti postavim par pitanja da rjesimo i tu dilemu ko je šta branio. A danas je situacija takva da ste vi iz Sarajeva uništili najviše Krajinu, pa onda istočnu Bosnu i Podrinje pa onda TK izolirali ko Tito hercegovačke ustaše, pa onda u manjoj mjeri ZDK samo zahvaljuci položaju i blizini i na kraju ste Mostarce prepustili da ih ustaše razvaljuju u SVEMU. Sva sreća pa su ovi dole žilavi Mostarci pa se ne daju. Gdje si bio u ratu i koga si ti branio. Šta je bilo tokom rata na području Ilijaša i Vogošće ko je to probio da se dođe do Sarajeva. Ja sam se probijao mazlume do tebe i tvojih da bi te oslobodio da možeš pobjeći u Sidnej zato začepi gubicu.HZSydney je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:08Bosnia I Hercegovina nije sredstvo za zadovoljavanje provincijskih apetita, brate ako mrzis Sarajevo onda ne trebas ni mahat ljiljanima ni stavljat Stari Most na zid u trpezariji niti citirat Izeta Nanica na 1. mart. Sarajevo je simbol BiH I prvo na sta je Karadzic udario na TV 1991 je bilo da vrijedja Sarajevo toboze govoreci da znaci "shtala, shupa". Ti I takvi ko ti svjesno ili iz neznanja sirite mrznju prema svemu sto je pozitivno za drzavu I vjerujem da ima dosta I stranackih botova da truju narod za sitni shicar.
Care Moj, iz naseg Sarajeva je cim se Malo deblokiralo tunelom izaslo more mojih 2-3 godine starijih drugova, komsija ukljucujuci moja 2 brata, more pitara I kospicara I oslobadjalo I branilo Bosnu od Treske do Vozuce pa im nije palo na pamet da kazu " sta chemo mi Zenicu branit".
Ako Si stvarno zenicanin SRAM te bilo a ako Si kakav bot znas kako kazu kod Nas...n...si se K...ne
Volim te Bosno
Nije tebi bitan ni stadion ni kosevo ni reprezentacija. Tebi je zapravo cilj pljuvati po gradu Sarajevu, sad je jasno.
Bolesnik jedan, lijeci se.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zabrinut sam kad Koševo mora braniti @let3let3 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:17Ti si onaj sto je sinoc otvorio temu Ukleto Kosevo ? i da je stadion kriv sto ne mozemo pobjediti Makedoniju i slicne nenormalne teze.Marokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:43Na kojem si ratištu bio da ti postavim par pitanja da rjesimo i tu dilemu ko je šta branio. A danas je situacija takva da ste vi iz Sarajeva uništili najviše Krajinu, pa onda istočnu Bosnu i Podrinje pa onda TK izolirali ko Tito hercegovačke ustaše, pa onda u manjoj mjeri ZDK samo zahvaljuci položaju i blizini i na kraju ste Mostarce prepustili da ih ustaše razvaljuju u SVEMU. Sva sreća pa su ovi dole žilavi Mostarci pa se ne daju. Gdje si bio u ratu i koga si ti branio. Šta je bilo tokom rata na području Ilijaša i Vogošće ko je to probio da se dođe do Sarajeva. Ja sam se probijao mazlume do tebe i tvojih da bi te oslobodio da možeš pobjeći u Sidnej zato začepi gubicu.HZSydney je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:08Bosnia I Hercegovina nije sredstvo za zadovoljavanje provincijskih apetita, brate ako mrzis Sarajevo onda ne trebas ni mahat ljiljanima ni stavljat Stari Most na zid u trpezariji niti citirat Izeta Nanica na 1. mart. Sarajevo je simbol BiH I prvo na sta je Karadzic udario na TV 1991 je bilo da vrijedja Sarajevo toboze govoreci da znaci "shtala, shupa". Ti I takvi ko ti svjesno ili iz neznanja sirite mrznju prema svemu sto je pozitivno za drzavu I vjerujem da ima dosta I stranackih botova da truju narod za sitni shicar.
Care Moj, iz naseg Sarajeva je cim se Malo deblokiralo tunelom izaslo more mojih 2-3 godine starijih drugova, komsija ukljucujuci moja 2 brata, more pitara I kospicara I oslobadjalo I branilo Bosnu od Treske do Vozuce pa im nije palo na pamet da kazu " sta chemo mi Zenicu branit".
Ako Si stvarno zenicanin SRAM te bilo a ako Si kakav bot znas kako kazu kod Nas...n...si se K...ne
Volim te Bosno
Nije tebi bitan ni stadion ni kosevo ni reprezentacija. Tebi je zapravo cilj pljuvati po gradu Sarajevu, sad je jasno.
Bolesnik jedan, lijeci se.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne branim kosevo, koji jest propao stadion, al branim svoj grad. Nema ovo veze sa kosevom kao stadionom, to znas i sam, nisi navianGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:24Zabrinut sam kad Koševo mora braniti @let3let3 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:17Ti si onaj sto je sinoc otvorio temu Ukleto Kosevo ? i da je stadion kriv sto ne mozemo pobjediti Makedoniju i slicne nenormalne teze.Marokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:43
Na kojem si ratištu bio da ti postavim par pitanja da rjesimo i tu dilemu ko je šta branio. A danas je situacija takva da ste vi iz Sarajeva uništili najviše Krajinu, pa onda istočnu Bosnu i Podrinje pa onda TK izolirali ko Tito hercegovačke ustaše, pa onda u manjoj mjeri ZDK samo zahvaljuci položaju i blizini i na kraju ste Mostarce prepustili da ih ustaše razvaljuju u SVEMU. Sva sreća pa su ovi dole žilavi Mostarci pa se ne daju. Gdje si bio u ratu i koga si ti branio. Šta je bilo tokom rata na području Ilijaša i Vogošće ko je to probio da se dođe do Sarajeva. Ja sam se probijao mazlume do tebe i tvojih da bi te oslobodio da možeš pobjeći u Sidnej zato začepi gubicu.
Bolesnik jedan, lijeci se.![]()
Pa jbg, isprovociraju to ovakvi hajvani poput ovog marokanca. Da reagujem lokalpatriotski. Pa nece mi se pisati po gradu svaka susa.
Cuj Sarajevo unistilo krajinu, podrinje i slicne gluposti. Gledaj sta pise hajvan
Znamo da patis zbog ovoga.
Umri cedo

- LondonBlues
- Kontakt:
Ako je bilo koji golman iz lige zasluzio da bude pozvan to je Goran Karacic.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
-
Helemnejse
- Kontakt:
Jesu li ispali srbi iz posusja i srbi iz prijedora.
Naredne godine idu srbi iz širokog, pobili im fratre a famflaju kitu vici
Naredne godine idu srbi iz širokog, pobili im fratre a famflaju kitu vici
Sto je neobicno nesto ovako procitati na ovom forumu.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:54Mržnja prema glavnom gradu i svemu što iz njega dolazi je nusprodukt kompleksa malog grada i duboke vlastite bijede.Kada je pojedinac intelektualno, materijalno i emocionalno neostvaren, on nema kapacitet za širinu i slobodu koju veci grad predstavlja, pa u njoj vidi prijetnju vlastitoj nebitnosti. Ta frustracija i zatucanost selendre, ili jos bolje - palanke, idu u agresivnost čopora, tražeći u drugima dežurnog krivca za vlastiti neuspjeh.
Upravo se iz tog spoja lične nemoći i seoskog kompleksa rađa najgori oblik mraka i zaostalosti, kao jeftina zamjena za ponos i pokusaj svojevrsne osvete moralnih bijednika svakom obliku ljudske slobode, druzenja, zabave i svega ostalog. Sve bi se moglo svesti u recenicu: Selo moje ljepse od Pariza. Ili jos mozda i bolja: Kada idem selom, misle da sam Alen Delon. U selu, da. U gradu, samo jos jedan papak u bujici. Otud i frustracija.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
HeavyBassBlues je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:54Mržnja prema glavnom gradu i svemu što iz njega dolazi je nusprodukt kompleksa malog grada i duboke vlastite bijede.Kada je pojedinac intelektualno, materijalno i emocionalno neostvaren, on nema kapacitet za širinu i slobodu koju veci grad predstavlja, pa u njoj vidi prijetnju vlastitoj nebitnosti. Ta frustracija i zatucanost selendre, ili jos bolje - palanke, idu u agresivnost čopora, tražeći u drugima dežurnog krivca za vlastiti neuspjeh.
Upravo se iz tog spoja lične nemoći i seoskog kompleksa rađa najgori oblik mraka i zaostalosti, kao jeftina zamjena za ponos i pokusaj svojevrsne osvete moralnih bijednika svakom obliku ljudske slobode, druzenja, zabave i svega ostalog. Sve bi se moglo svesti u recenicu: Selo moje ljepse od Pariza. Ili jos mozda i bolja: Kada idem selom, misle da sam Alen Delon. U selu, da. U gradu, samo jos jedan papak u bujici. Otud i frustracija.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: James1987, misstianopenaldo, Paromlinac, Vanja8 i 25 gostiju.