Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
30
40%
2. Ne
28
37%
3. Dati mu do Nove godine
17
23%

Ukupno glasova: 75

Finn
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Finn » 30 maj 2026, 14:21

qaa18 je napisao/la:
30 maj 2026, 14:10
A imao si Alonsa prije mjesec dana ali si kao fakat dao podrsku Slotu, mislim jel se to neko dijete igra upravljenjem kluba?
Nisu nikad ni htjeli Alonsa, kako raja jos ne konta to.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 maj 2026, 14:26

A bukvalno im Alonso nikad nije bio opcija, ko da on nije mogao sačekati.

Hajde Ando povedi nas :njanjanja:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 maj 2026, 14:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:
30 maj 2026, 14:07
Nadam se da ce uspjeti sada neki pregovori sa Salahom i Konateom, ne odustajemoo. Mogu misliti sta ce Iraola da uradi sa ovom ekipom, hvala ti Boze! Najljepsi dan, sve na mene danas!
Sta ce Salah? Iraoli su krila mozda i najvaznija pozicija a i njegov sistem sam po sebi zahtjeva puno trcanja i brzine, ne moze on to vise ispratit.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 30 maj 2026, 14:39

Ma kakav Salah. Ispraćen je. Mislim žao mi je, ali još jednu ovakvu njegovu sezonu ne bih mogao da gledam. Vidno je opao. E sad, pitanje je koliko ćemo ulagati u napad ako dođe Iraola, nama trebaju i lijevo i desno krilo.

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 30 maj 2026, 14:49

Iraola po svemu i najbolje rjesenje. Tu je vec dvije tri godine, zna ligu zna klubove, pravio je dobre rezultate, stil igre vise vuce na Kloppa, mislim da je i on izjavio da mu je Bielsa uzor, tako da opet ide dosta presinga, direktnog fudbala sto i ide vise uz identitet kluba. Moja neka druga zelja bi bio Hoeness iz Stuttgarta mislim da ce i on ubrzo u neki od top klubova.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 30 maj 2026, 14:59

Za kraj
Hvala faraonu :salut:
Srce, čast i ponos!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2026, 15:22

Odlične vijesti pred novu sezonu. Slotu sretno gdje god ode. Hvala Salahu legendi sto nas je spasio po ko zna koji put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 maj 2026, 15:28

Ne mogu da vjerujem da bilo ko pati za celom.
Od autisticnog fudbala koji su igraci placeni 500 miliona trebali igrali su autisticni. Na terenu se jasno vidjelo koliko su pogubljeni, osim Reala nismo odigrali solidnu utakmicu, a kamo li odlicnu.
Xabi Alonso je bio samo, ali samo bolja opcija od Slota ali mislim da ne bih bio odusevljen njegovim dolaskom, to je moje skromno misljenje.
Za Salaha govorim iskljucivo jer bih volio da se “postenije” oprosti, ali i ovaj ucinak je i vise nego dovoljan.
Jos uvijek Senesi nije zvanicno u Spursima, nadam se da ce se Iraola pobrinuti za to, besplatan a sasvim solidna opcija.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 maj 2026, 16:04

slika

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 30 maj 2026, 16:15

Gdje vam je onaj Jay lik? Nešto ga nema u zadnje vrijeme, nadam se da mu nije šta naškodilo kad su Arsenal i Inter postali prvaci a Liverpool se vratio u predKlopp vrijeme :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 30 maj 2026, 16:27

Odmah nek povede i kroupija sa sobom :beba:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 maj 2026, 16:38

Biscione je napisao/la:
30 maj 2026, 16:15
Gdje vam je onaj Jay lik? Nešto ga nema u zadnje vrijeme, nadam se da mu nije šta naškodilo kad su Arsenal i Inter postali prvaci a Liverpool se vratio u predKlopp vrijeme :mrgreen:
Nije Inter toliko relevantan da bi se nekome slošilo zbog njih. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 30 maj 2026, 16:56

Nevjerovatno koliko jedna takva "sitnica" poput asistenta moze cijelu sezonu okrenuti nizbrdo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 maj 2026, 17:17

Znači Inter prvak Italije, ovako to saznajem.

Vrijeme je bilo da Arne Slot ode, mada da je ostao i upisao tri pobjede pisao bih kako sam uvijek bio za njega da ostane i da vi niste imali pojma :mrgreen:

Igra je bila očajna od prve utakmice CSa protiv Palacea do posljednje utakmice sezone. Nadigrao ga je apsolutno svaki trener u ligi, ironično jedino nije Xabi kojeg je Arne nadigrao na Anfieldu i to je jedina naša dobra utakmice ove sezone.

Eh sad, nešto kontroverzno, ali njegova ideja fudbala u principu nije toliko loša, ali je sve ostalo loše. Fizička sprema igrača je gora od moje, nakon 60 minuta svakog meča potpuno potonemo jer nemamo snage. Njegovo vođenje ekipe sa klupe je također loše, nije ni u jednom trenutku mogao sam da digne publiku koja bi tako digla igrače.

Stalni odlasci u Nizozemsku da posjeti obitelj su vjerovatno i utjecali na loš odnos sa igračima. Vjerujem da Arne nije loša osoba, da mu je stalo, ali nekako je previše hladan i nije u stanju da vodi svlačionicu sa dosta utjecajnih ličnosti. Vjerovatno je Heitinga u tome bio bolji, da igrače drži na visokoj mentalnoj razini.

Na kraju dana, hvala na tituli, sve najbolje u nastavku karijere, no dalje nije išlo. Publika se okrenula, mediji, igrači i vrijeme je za nešto novo.

Eh sad Ando. pressing, brz fudbal, direktan, ima karizmu, zna sve. Vjerujem da je pravi izbor za trenera. Ne može nas voditi neki hladni Nizozemac, treba neko lud pored klupe. Izgubio je cijelu odbranu, glavnog igrača na pola sezone i opet završio šesti.

Veliki je upitnik kako će se snaći u igranju svaka tri dana, no vjerujem da on to može. Po meni, osim Enrique nema boljeg trenera da smo ga mogli uzeti, čak i da je Xabi slobodan.

Prvo treba okupiti sve igrače i da im digne fizičku kondiciju na vrhunski nivo, da možemo trčati 100 minuta kao nekad, a ne 90 i poslije toga krenuti raditi na taktici. Moglo bi biti tableta za smirenje na stolu, ali bolje i to nego da gledam šta gledam već godinu dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 30 maj 2026, 17:46

Vozdra celavi qurton :tokralju:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 30 maj 2026, 17:56

Otelo je napisao/la:
30 maj 2026, 17:17
Znači Inter prvak Italije, ovako to saznajem.
Bukvalno haha.

A što se tiče tableta. Sa Kloppom su bile potrebne tablete za smirenje a sa Slotom neke dizalice, jer se uglavnom ništa nije dešavalo, letargija. Nisam jednom zaspao u toku utakmice ove sezone.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 maj 2026, 18:37

Ne znam sta ce Enriquea vise drzati u ovom Parizu ako veceras izgubi. Francuska liga je toliko smijesna da mu prvomtimci igraju po 50-60min max po utakmici, non stop rotira i odmara.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 maj 2026, 20:47

StevieG8 je napisao/la:
30 maj 2026, 18:37
Ne znam sta ce Enriquea vise drzati u ovom Parizu ako veceras izgubi. Francuska liga je toliko smijesna da mu prvomtimci igraju po 50-60min max po utakmici, non stop rotira i odmara.
Sve i da dobije ne znam sta mu vise moze biti izazov. Uzeo je svake godine francusku ligu i ovo bi mu bila druga titula lige prvaka sa Parizom

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 maj 2026, 21:04

qaa18 je napisao/la:
23 maj 2026, 23:56
Suki46 je napisao/la:
23 maj 2026, 20:35
Kakav prilog o Salahu , u 1 dahu odgledano :tokralju: :plac:
Drago mi je što sam prisustvovao ovoj eri na čelu sa Egyptian kingom.
I onih 3/4 min Robba su :(
Kraj jedne ere , možda ne na najbolji način oproštaj nije se mogla naslutiti ovakva sezona.
Pogledao jutros, prakticno 10 minuta nakon sto su objavili, i cijeli dan mi prodje u tom tuznom modu, eto, ode Salah legenda, pa i Robo legenda, i to je kraj jedne ere. Ja ne vjerujem da ce biti ikad boljeg igraca od Salaha, a da ce igrati za Liverpul.
Sto kazes, imamo i imacemo se cega sjecati i sto bi Baho rekao pricati unucima.
Kao neko ko je prošao sa Liverpool 20 godina svašta , njegov impact je bio nemjerljiv.
I da , hvala mu na objavi , njegov zadnji gol u Poolu da smo Slota makli :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 30 maj 2026, 22:28

Civa je napisao/la:
08 dec 2025, 15:47
Da sam na Slotovom mjestu, jedino sto bi sada pokusavao da dogovorim sa upravom jeste povratak Heitinge, a tjeranje onog drugog Van Bronesto…

Salim se, ali mislim ako ima neku podrsku da bi pod hitno Heitingu trebao vratiti..
Sam cu sebe citirati iz nekih proslih vremena…
Fakat sam bio cijelu sezonu ubijeden da je ova osoba imala jaku ulogu u proslogodisnjem timu i cini se da je tako i bilo.

Nazalost Slota, ovako je najbezbolnije i opet cestitke upravi pa je uradjeno na pravo vrijeme. Za proslu sezonu mu cestitam, ali ovu je davno uprskao i nikako se nije mogao izvaditi..

Sto se tice novog trenera, poznavajuci Lpool u zadnjem periodu ja nesto ne ocekujem nekoga na koga se tipuju, nego mozda bude neka osoba iz sjene, sa kim se ne dovodimo u vezu. Vrijeme je pred nama, nadam se da ce novi trener unijeti svjezinu i u onako klimavu ekipu psihicki i povezati stvari na pravi nacin.

Bojim se da ce iduca sezona biti jos brutalnija od ove sto se tice inteziteta i kvaliteta lige i da ce bas biti potrebno dobro uigrati momcad.

Kvalitete ima sigurno, potrebno je jos minimum pet igraca da se osvjezi roster kako bi se moglo gurati na sve strane.

Cekamo naredne dane. YNWA

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []