KONCERT ACE LUKASA!!!!Sogandolma21 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:08Razlika nebo i zemlja i što se ne igra u velikom Mejdanu
Bruka i sramota za Tuzlu
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
KONCERT ACE LUKASA!!!!Sogandolma21 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:08Razlika nebo i zemlja i što se ne igra u velikom Mejdanu
Bitniji je narkoman Aca lukas od košarke jbgSogandolma21 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:08Razlika nebo i zemlja i što se ne igra u velikom Mejdanu
Ne opravdavam to, ali jbg dogovoren koncert davnih dana. A i sam Mejdan nije licno od Slobode, pa da imaju prednost. Niko nije ni racunao da ce igrati polufinale.fukara87 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:24Bitniji je narkoman Aca lukas od košarke jbgSogandolma21 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:08Razlika nebo i zemlja i što se ne igra u velikom Mejdanu
Ista stvar sa Sarajevom i konferencijskom ligom ako se ne varam.DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:45Ne opravdavam to, ali jbg dogovoren koncert davnih dana. A i sam Mejdan nije licno od Slobode, pa da imaju prednost. Niko nije ni racunao da ce igrati polufinale.fukara87 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:24Bitniji je narkoman Aca lukas od košarke jbgSogandolma21 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:08Razlika nebo i zemlja i što se ne igra u velikom Mejdanu
Pa da. Isto to je i Bosna imala kad je bio onaj sajam ili hokej, ne sjecam se tacno sta je bilo. Javne ustanove, prednost ima onaj ko prvi dogovori jbg.
Tek sam sad usao ponovno na forum, ma Bagaric protiv Slobode nakon sudackog kriterija u 2/4 u Mejdanu izveo cijelu petorku i uveo mladjariju uz McCrearyayork je napisao/la: ↑18 maj 2026, 13:282sb1996 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 10:50U ovoj nasoj ligi smo na svasta navikli, al zamislite situaciju di u 2/4 u egal rezultatu trener protivnicke ekipe ti izvede cijelu petorku i uvede cijelu drugu i ti nakon te utakmice na video sazetku iste objavis situaciju di ti sudci ne sviraju cist tvoj faul nakon cega ti dajes koš... pa od ove aidove igracke smo na sve navikli, al i ovo treba znat...
Nisam u toku, šta se dogodilo i na kojoj utakmici?
Predsjednik Širokog je rekao da ce Široki dogodine igrati bh prvenstvo,a za ovo dvoje ne znam.AdinSally je napisao/la: ↑30 maj 2026, 01:04Postavlja se pitanje kako ce liga i format izgledati sljedece sezone...Imamo 3 ABA ligasa, mislim da je previse oslobiditi sva tri tima regularnog dijela...Da se ja pitam svi bi trebali da igraju od pocetka![]()
Neka i D.Vakuf, Tesanj, Trebinje vide ABA Ligase u svojim dvoranama...