Osman Hadzikic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Osman Hadzikic
Ide Hadzikic info iz prve ruke. Pauza 2 sedmice
-
sportskimarketing
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/barbarez-b ... kic/523026
“ne mogne”
celavo nepismeno novinarsko govedo. fuj
“ne mogne”
celavo nepismeno novinarsko govedo. fuj
Brz oporavak i sve najbolje, ali realno nicim nije zasluzio poziv. Neka povede Karica.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Vjeruj da sam isto pomislio. Dođemo kao ustanova za povrijeđene i rovite. Na Katiću se sinoć vidjelo da nije u formi, na Benji također. Džeko od marta nije igrao kako Bog zapovijeda, a očekivanja su da bude u prvih 11 na sve tri tekme… jako loša situacija.MiranGlasnic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:42Povrijđeni Osman, Haris, i Ivan…Džeko rovit….ovaj naš nastupa na Svjetskom ima potencijal da bude jedan od najgorih u smislu man managementa…zašto će nam 26 zdravih…kada možemo otići na Svjetsko sa 22.![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dodaj tu gigovica i hadziahmetovica, 8 igraca koji se tek oporavljaju, opasno i rizicno. Bog da nas pogleda. Igrac ako ne moze odigrati 95 minuta je povrijedjen ili nespreman.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:48Vjeruj da sam isto pomislio. Dođemo kao ustanova za povrijeđene i rovite. Na Katiću se sinoć vidjelo da nije u formi, na Benji također. Džeko od marta nije igrao kako Bog zapovijeda, a očekivanja su da bude u prvih 11 na sve tri tekme… jako loša situacija.MiranGlasnic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:42Povrijđeni Osman, Haris, i Ivan…Džeko rovit….ovaj naš nastupa na Svjetskom ima potencijal da bude jedan od najgorih u smislu man managementa…zašto će nam 26 zdravih…kada možemo otići na Svjetsko sa 22.![]()
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 30 maj 2026, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda otpao Hadzikic, cim je Jurkas pozvan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Dobro si, zaboravio sam na Hadžiahmeta. Šta je s Gigovićem? Nije on bio povrijeđen, to si možda nešto pomiješao.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:51Dodaj tu gigovica i hadziahmetovica, 8 igraca koji se tek oporavljaju, opasno i rizicno. Bog da nas pogleda. Igrac ako ne moze odigrati 95 minuta je povrijedjen ili nespreman.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:48Vjeruj da sam isto pomislio. Dođemo kao ustanova za povrijeđene i rovite. Na Katiću se sinoć vidjelo da nije u formi, na Benji također. Džeko od marta nije igrao kako Bog zapovijeda, a očekivanja su da bude u prvih 11 na sve tri tekme… jako loša situacija.MiranGlasnic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:42
Povrijđeni Osman, Haris, i Ivan…Džeko rovit….ovaj naš nastupa na Svjetskom ima potencijal da bude jedan od najgorih u smislu man managementa…zašto će nam 26 zdravih…kada možemo otići na Svjetsko sa 22.![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Moja greska, bio sam negdje nesto procitao u fazonu da je konacno spreman ali nebitno. Ogroman broj igraca pod upitnikom, 25% spiska.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:54Dobro si, zaboravio sam na Hadžiahmeta. Šta je s Gigovićem? Nije on bio povrijeđen, to si možda nešto pomiješao.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:51Dodaj tu gigovica i hadziahmetovica, 8 igraca koji se tek oporavljaju, opasno i rizicno. Bog da nas pogleda. Igrac ako ne moze odigrati 95 minuta je povrijedjen ili nespreman.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:48
Vjeruj da sam isto pomislio. Dođemo kao ustanova za povrijeđene i rovite. Na Katiću se sinoć vidjelo da nije u formi, na Benji također. Džeko od marta nije igrao kako Bog zapovijeda, a očekivanja su da bude u prvih 11 na sve tri tekme… jako loša situacija.
Vjerovatno ista stvar kao Tabaković i Malić. Jurkas će biti tu da uskoči ako zatreba, trenirati sa ekipom, a čekaće se da se vidi šta će bit sa Osmanom. Barbarez je na presici rekao da izgleda nije opasno kako se mislilo na prvu. Mislim da je ovo bilo opreza radi.
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: BiH26, DjaniTarik, EdinjoBos, GG3, Goalgetter, komax, ledesma i 57 gostiju.