Ivan Bašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ivan Bašić
Mogao bi on put Hulla nekim čudom, zna se sa Sergejem, biće besplatan na kraju sezone, ako se imalo pokaže na SP ne bi se iznenadio.
Dobro je necemo ih vise sve Mironu uvaliti. Pola cemo ih kod Sergeja
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Goalgetter
- Kontakt:
Neko pomiješao Bašiće.
Sta ovaj protal pise? Je li Barbarez ovo stvarno izjavio nakon utakmice ili je on pricao za Sunjica, a oni ga pomijesali s Basicem (mozda jer se isto zovuPosebno se osvrnuo na stanje Ivana Bašića.
"Optimistični smo. Kod njega je problem s tetivom i to nije baš bezazleno, ali komuniciramo svaki dan i nadamo se da će sve biti u redu."
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
To je rekao za Sunjica, prezime fulili.Ghuraba je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:24Sta ovaj protal pise? Je li Barbarez ovo stvarno izjavio nakon utakmice ili je on pricao za Sunjica, a oni ga pomijesali s Basicem (mozda jer se isto zovuPosebno se osvrnuo na stanje Ivana Bašića.
"Optimistični smo. Kod njega je problem s tetivom i to nije baš bezazleno, ali komuniciramo svaki dan i nadamo se da će sve biti u redu.")?
- katalinski
- Kontakt:
Pa jbmu ako se na konto reprezentacije ne mozes probiti dalje od Astane i Levskog 
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Za mene nas najbolji veznjak al ocito da mu nesto fali kad se top ekipr ne zanimaju za njega. Da li je fizicka sprema, losa kretnja, losa defanziva, nesto jeste.
Da je tako dobar kao sto ja mislim vec bi bio bar u Udinezeu, Osasuni.
Nadan se da nema nista kd Levskkg i da nece tamo, pa bolje mu je onda u Borac, jaci je od Levskog.
Nadan se da nema nista kd Levskkg i da nece tamo, pa bolje mu je onda u Borac, jaci je od Levskog.
Ma dovoljno je, na SP, da odigra u granicama svojih mogućnosti, i ići će u neki klub, sredine tabele, liga 5ca. U najgorem slučaju ako i pare budu problem, on je krajem godine slobodan igrač.
Ne znam odakle vam toliki optimizam da je dovoljno pojaviti se na svjetskom i da će te uzeti neki veliki klub. Na SP ima 48 reprezentacija i preko 1200 igrača koji će ići tamo.
Igrači koji će prosperirati su oni koji baš budu izdominirali, a njih neće biti mnogo.
Bosna jedino ako bude baš dominantna i završi prva u grupi i baš bude imala dobre rezultate pa privuče pažnju, ovako teško.
Tako se pričalo i o onoj generaciji iz 2014te pa je jedino Bešić imao neke koristi jer je uspio da solidno čuva Mesija. A to su rijetke situacije.
Od ostalih, Kolašinac je jedino možda prosperirao odlaskom iz Schalke u Arsenal, ali njemu nije bio potreban SP da bi otišao u bolji klub jer je već igrao u dobroj ekipi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa ja za njeg konkretno govorim iz par razloga. Prvi je što će najvjerovatnije dobiti najviše minuta u veznom redu uz Sunjića, a ako bude na istom nivou kao zadnjih par utakmica, sasvim je dovoljno da nekom zapadne za oko, još na to dodaj da ga mogu dobiti za kikiriki ili besplatno, a relativno je mlad.DeeWa je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:00Ne znam odakle vam toliki optimizam da je dovoljno pojaviti se na svjetskom i da će te uzeti neki veliki klub. Na SP ima 48 reprezentacija i preko 1200 igrača koji će ići tamo.
Igrači koji će prosperirati su oni koji baš budu izdominirali, a njih neće biti mnogo.
Bosna jedino ako bude baš dominantna i završi prva u grupi i baš bude imala dobre rezultate pa privuče pažnju, ovako teško.
Tako se pričalo i o onoj generaciji iz 2014te pa je jedino Bešić imao neke koristi jer je uspio da solidno čuva Mesija. A to su rijetke situacije.
Od ostalih, Kolašinac je jedino možda prosperirao odlaskom iz Schalke u Arsenal, ali njemu nije bio potreban SP da bi otišao u bolji klub jer je već igrao u dobroj ekipi.
Generaciju 2014 smo realno samo Besica i imali koji nije bilo poznat na nekoj većoj sceni pa je doživio onakav transfer, svi oatali bitniji igraci su se vrtili oko liga 5ce i njihov status i igra su već bili "poznati".
A ovdje realno u ovoj generaciji najveći anonymousi i iznenadjenja za klubove bi mogli biti upravo Bašić i eventualno Lukić jer ruku na srce ni rumunska a pogotovo Kazahstanska liga nemaju toliko praćenje a samim tim ni neke vau izlazne transfere. Ostali igrači npr. Bazdar. Hazdikadunic i sl. Vec su imali priliku da se vrte blizu liga 5ce, igrajući u drugim ligama i realno njihove igre su "poznate" u tim krugovima lige 5.
Naši ostali igrači koji bi mogli "profitirati" od prvenstva kao npr Memic, Mahmic mislim da su na puno većem radaru kroz svoju ligu i da bi im prvenstvo donijelo samo dodatnu potvrdu igara u ligi.
Sve neki s polovicnim znanjem. Medunjanin je otiso u Deportivo la Corunu posle svjetskog, kao i Bicakcic u Hoffenhaim, doduse prije svjetskog na mjesec, ali svakako da ga je prodala cinjenica da ce igrat na svjetskom. Besic je otisao iz Ferenca u Everton. Sunjic je isto tako nedugo napravio tarnsfer u Bundesligu. Sta ces ocekivat od ostalih da naprave kad su vec dokazani igrac bili poput Dzeke, Misketa, Pjanica ili Ibisevica. Tako da u biti kad ti ode 4,5 igraca to je vec dovoljno, uz ovih vec 5,6 etabliranih. Otisao je i Harjrovic u Galatu, zaboravio sam reci.DeeWa je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:00Ne znam odakle vam toliki optimizam da je dovoljno pojaviti se na svjetskom i da će te uzeti neki veliki klub. Na SP ima 48 reprezentacija i preko 1200 igrača koji će ići tamo.
Sad imas dosta mladih koji se lahko mogu prodat, ona ekipa je bila iskusnija dosta, tako da nije ni bilo prostora za neke transfere.
Prvi dodir i okret, a onda uvijek zakasni par sekundi da ili krene naprijed ili odigra pas, pelja je što bi se reklo, izuzetno spor kod prijema.
Tacno. A i nekako predvidljiv sa dodavanjem. Kad se okrene, znas tacno kome ce uputiti loptu. Upravo zbog toga je Kean imao onu 100% sansu za 2-0 u barazu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
To samo znaci da, ipak, ti slabo znasdedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:40Za mene nas najbolji veznjak al ocito da mu nesto fali kad se top ekipr ne zanimaju za njega. Da li je fizicka sprema, losa kretnja, losa defanziva, nesto jeste.
Salu na stranu, sposobnost menadzera je danas krucijalna u svijetu fudbala. Njegov menadzer vodi i Sucica i on im je izgleda zlatna koka, tu su i Zlomislic, Kulasin... brsti po nasoj ligi pa gdje ubode. Ne znam imaju li jos nekih vrijednijih igraca u izlogu.
Ali po ovome su tankosava pa nije realno odekivati ni da ovakvog Basica tusnu u ligu petice, gdje objektivno ni ne pripada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
On a ako naleti u paderborn, kukuruzspor, levski, rapid bec,hajduk, pilsen ili ferenvaros upgrade i realno. Kakva liga 5-7
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium i 28 gostiju.