Arsenal

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

DamirT
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la DamirT » 30 maj 2026, 20:45

Madjar u cetvrtoj seriji za klempu. :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 maj 2026, 20:46

Yebes ovo, sretno momci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 30 maj 2026, 20:55

E moj Eze debiluuuu

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 maj 2026, 21:01

Toliko igrača na terenu i Gabriel puca?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 30 maj 2026, 21:01

Pa retardi glupiiiii samo goooool **** pogoditeee, lik ne moze odbranit balon u picku materinu yebenu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 maj 2026, 21:01

E jbg
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 30 maj 2026, 21:05

Sunce ti ne hebem pa Eze i Gabriel ne mogu gol pogoditi !

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 maj 2026, 21:05

Eh
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 30 maj 2026, 21:06

Steta tako blizu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 30 maj 2026, 21:07

Arteta jeste donio titulu , ali brate tvrdoglavi vazda fura svoje , idi druzee spakuj kofere please.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 30 maj 2026, 21:22

Odigrali smo prelosu utakmicu

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 30 maj 2026, 21:24

Stil fudbala podhitno mijenjati

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 maj 2026, 21:35

Unovčiti na ljeto Martinellija i Gabriela, dosta favelaša, Odegaarda obavezno koji je opet bio nevidljiv. Volio bih i Saku koji je kriminalan ali nista od toga.

Treba nam lijevo krilo startno, desni bek za rotaciju i možda špic.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 maj 2026, 21:37

Svaka cast momcima i strucnom stabu da smo igrali otvoreno s Parizom vjerovatno bi opet izgubili nesto tipa 4:2,ovako ostaje zal da su nas nabubali 3:0 manje bi boljelo,ovako izgubiti u raspucavanju gdje je po meni Eze bio previse nonsalantan a Gabrijel se nije trebao naci u situaciji da puca odlucujuci penal,svi bi mi bili prije njega jer su svi bolji tehnicari od njega ,ali ne krivim ga uopste,od ove sezone sam trazio Ligu i dobio LP bi samo bila bonus.Steta i zbog parade sutra nakon toliko godina i cekanja na osvajanje EPL sutra cw vjerujem biti pomalo gorak ukus ustuma,steta i zbog moguca dva nova trofeja u vidu super kupa i svjetskog klupskog prvenstva ali momcima svaka cast,nisu se obrukali ,na kraju je lutrija odlucila da ce Arsenal jos cekati na ušati pehar.
Gledam slvlje igraca Pariza onak rek da se proslavi,jbt mi da smo uzeli mislim da bi se na veh stadiona popeli ,srusili bi Puskas arenu.
Bio sam ubjedjen da dobijamo i poslije gola Kaia odmah sam se sjetio njegove izjave koliko bi volio da zabije za Arsenal odlucujuci gol za osvajanje LP i da bi mu to nemjerljivo vise znacilo nego onaj za Chelsea,kontam evo ga donosi nam frajer tirulu al ćorak.
Isli smo tru godine cetvrtfinale,polufinale pa finale mozda je sljedeca godina nasa :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 maj 2026, 21:44

Jazuk, malo je falilo, Mosguera brat neiskusno al jbg, momak od štopera Valencie i borbe za opstanak do desnog beka u finalu lige prvaka, odradio je dobar posao do tad.

Ekipa ima srce i karakter ali fali tu malo više fudbala da bi se ovo dobilo bez lutrije. Pariz ništa posebno isto, njihovo držanje lopte bi bilo pasivno u rukometu, kruže ko da vežu peškire.

Možda nije ovom fudbalskom klubu ni propisano da bude prvak evrope al treba pokušati i na godinu. :mrgreen:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 maj 2026, 21:45

Ostaje nedoumica zasto kljucni penal da suta Gabriel, a covjek crko 120 minuta. Madueke pizda se us.rao...

Uzet ce se klempo u narednim sezonama sigurno. Samo brate dragi, ovaj odron od fudbala neka Arteta mijenja kako zna. Pred kraj se imalo dobrih sansi, ali nasi uzasno spori u odlukama ili pogresno dodaju loptu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 30 maj 2026, 22:12

Za ovom sezonom ne žalimo. Skinuli smo teret osvajanja lige, dobacili smo do finala LP. Parizu čestitati. Zasluženo su prvaci.

Podbacili smo u FA kupu ali tu imamo i vise nego dovoljno trofeja. Opet zapeti u liga kupu naredne sezone jer smo tu tanki.

Što se tiče stila, fudbal koji smo igrali ove sezone je u mnogome uvjetovan pohodom na titulu nakon 20 godina. Sada kad smo to rijesili, siguran sam da ce i fudbal biti bolji.

Igraci koji trebaju otici: White, jer smo ga sprzili, i Martinelli. I o statusu Odegarda se treba razgovarati. Mislim da je i on extremno frustriran statusom u klubu.

Pozicije koje moramo pojacati: Desni bek, vezni i krilo.

O Arteti ne bi da pišem. Ne mozemo svakako nista bolje dovesti trenutno. :yawn:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 maj 2026, 22:36

PSG zasluženo.

Našim momcima kapa do poda. Iduće godine pokušat opet, ne vidim ko nas može ugrozit do polufinala, a otuda se mora imat i malo sreće.

Pojačat ćemo se sigurno i u sezonu ući još jači.

Za Premiership se i ne sikiram. Čelzi je naša ****, City nikad neće dostići Pepove visine, Man Utd će sad imat utakmicu svaka 3 dana i sretno im. A Liverpool...pa Liverpool je Liverpool.

Šampioni smo Engleske. Za ovu sezonu dovoljno.

COYG
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 maj 2026, 22:43

Marsal je napisao/la:
30 maj 2026, 22:36
PSG zasluženo.

Našim momcima kapa do poda. Iduće godine pokušat opet, ne vidim ko nas može ugrozit do polufinala, a otuda se mora imat i malo sreće.

Pojačat ćemo se sigurno i u sezonu ući još jači.

Za Premiership se i ne sikiram. Čelzi je naša ****, City nikad neće dostići Pepove visine, Man Utd će sad imat utakmicu svaka 3 dana i sretno im. A Liverpool...pa Liverpool je Liverpool.

Šampioni smo Engleske. Za ovu sezonu dovoljno.

COYG
Ja sam isto rekao nista en zamjeram cak ni Ezeu ni Gabrielu ,zal ostaje radi sutrasnje parade ,ne mogu ni zamisliti kako bi to izgledalo da se veceras uzeo trofej :silent:
Da je moglo malo hrabrije i odlucnije kada smo vec rano poveli sigurno da je moglo ,ali nemam sta zamjerati ni igracima ni Arteti ,ubo je cak i sa Havertzom za kojeg sam bio ubjedjen da ce dati gol kada sam vidio da igra od prve ,da je Timber bio spreman za cijelu tekmu vjerovatno bi i dobili ,ali ni Mosqueri ne zamjeram odlican je bio vecinu utakmice ,yebiga glup penal ali sta da se radi ,sljedece godine imam osjecaj da cemo biti jos dominantniji i iskreno se nadam opet zavrsnici LP :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 maj 2026, 22:52

Ma idemo do polufinala Almire sigurno, a onda šta bude bude. Dobra je ovo ekipa.

Iduće sezone će se igrat i atraktivan fudbal. Sad je malo trpilo zbog rezultata ali ide opet dobar fudbal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []