A ovo je hulahopka? Sudar titanaRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:05E šta sam doživio svađaju se Tobe i Hulahopka. Forumski El Clasico
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
E cuj hulahopka hahahaha
- Zenicanin988
- Kontakt:
Dubioza snimila spot, samo sebe eksponisu u njihovoj zutoj odjeći, a i od pocetka sam primjetio da jako dobro koriste ovo za svoju promociju. Umjesto da snime spot sa BH obiljezjima, oni u zutom. MrsKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 17:09Definitivno moramo poraditi na navijackim pjesmama. Od ovih nabrojanih jedino se 'Volim ljiljane' izdvaja jer nije neka tuga i cemer kao vecina ostalih. Nevjerovatno mi je da na utakmici u 2026 godini, gdje treba da prsti od energije i podrske pjevas 'mene zivot razocarao'.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03
Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom sloziti![]()
Kao da sam na koncert otisao, kad krenuse blicevi mi je najjace bilo. Oni valovi i ta zayebancija je ok, mislim i pjesme neke mogu da prodju jer je prijateljska pa eto. Sta pjevat cemo I am from Bosnia kad budemo i za euro igrali ne kontam.
Znaci mi nemamo 2 pjesme gdje neki naboj napravis i poguras ekipu, ko ne skace mrzi bosnu isla 45minuta znaci oprali na ruke
Bosnom behar probeharao mene život razočarao
Volim ljiljane ale ale volim ljiljane
Ko ne skače mrzi bosnu hej hej
To su naše 4 pjesme koje su vrhunac![]()
Sto se tice navijackih himni i reprezenta, posebno razocaranje Helemnejse. Nekakav fazon sa trubama kao da se radi o ciganskoj svadbi, a ne o navijackoj pjesmi reprezentacije. Nesto sto se pravi za reprezentaciju u ovom trenutku i sto ce gledati citav svijet trebalo bi da bude pazljivo isplanirano i dostojanstveno predstavljeno. Najbolja prilika da pokazes najbolje od zemlje, kulture i naroda. Al mi ne bismo bili mi kad od toga ne bismo napravili cirkus.
**** i dubiozu i ovo novo silovanje 'I am from Bosnia' i 'take me to the golden gate, i will assimilate'. Originalna pjesma je bar imala smisao i poruku. U novoj su izbacili sustinu i ostavili jedino ono sto je i tada bilo najvise predmet sprdnje. Sve radi pregleda, trenutnog hajpa i para, bez ikakvog razmisljanja kako to predstavlja narod i drzavu pred ljudima koji prvi put cuju nesto o Bosni i Hercegovini. Bas onaj klasicni papanluk od kojeg nikako da pobjegnemo.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Opšta bježanija iz Veleža. 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Njihovo uvlacenje dusmanima u pakase

Nasa poruka njima

Nasa poruka njima

Joj ovi pitari svaki na isti kalup. Klasični glupani bahah
Yebem te željo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U svemu najjj

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Neko crtanje po zidu a neko statua u sred Japana. I onda na koridi Kosevo čuješ pjevanje slagirani. Sta reci
A ne neke koride s lavora, ovo je navijanje
Imaju li sisoje s kobilje glave navijanje s milion pregleda??
Imaju mozda da pjevaju Halida beslica bahahahaj
Imaju li sisoje s kobilje glave navijanje s milion pregleda??
Imaju mozda da pjevaju Halida beslica bahahahaj
Što prije shvate da ih nije uništilo Sarajevo, nego ZSKS (zna se koja stranka) možda im lakše budelet3 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:30Ne branim kosevo, koji jest propao stadion, al branim svoj grad. Nema ovo veze sa kosevom kao stadionom, to znas i sam, nisi navianGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:24Zabrinut sam kad Koševo mora braniti @let3let3 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:17
Ti si onaj sto je sinoc otvorio temu Ukleto Kosevo ? i da je stadion kriv sto ne mozemo pobjediti Makedoniju i slicne nenormalne teze.
Nije tebi bitan ni stadion ni kosevo ni reprezentacija. Tebi je zapravo cilj pljuvati po gradu Sarajevu, sad je jasno.
Bolesnik jedan, lijeci se.![]()
![]()
Pa jbg, isprovociraju to ovakvi hajvani poput ovog marokanca. Da reagujem lokalpatriotski. Pa nece mi se pisati po gradu svaka susa.
Cuj Sarajevo unistilo krajinu, podrinje i slicne gluposti. Gledaj sta pise hajvan![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Super fora japanaca da se svijetu pokaze svezana lopina. Samo steta sto ce to malo ko vidjeti, bilo bi dobro ovako nesto postaviti ispred stadiona nekog svijetskog velikana pa da svi vide kako treba da zavrse muljatori i kriminalci.
Ma dobro nije ni čudo po komentarima pitara da im je bio Dabica psiholog, zato su ovako ograničeni i lazovi
Nisam nikad bio na jugu, pa ne znam.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 19:53Stani ba retardu, otac te yebo glupi, a zar nisu zemunci četnici? Zar nisu bili na jugu sa vama?Argentina je napisao/la: ↑29 maj 2026, 19:17I sta je poenta posta, da se upali neki retard kao i ti pa prebaci loptu ko je bio u klubu, pa ti opet odgovor pa on, pa se jos neko ukljuci i u krug. Debil do debila, s tim da si prvu u redu jer si prvi i odgovorio.
Ako ima neko nornalan, neka napise sta se desava s tom grupom?
Nije valjda da su ti TM i HZ i ostali klosari mjerilo klubova?
Tvojom logikom je Sarajevo cetnicki klub, a evo da ti ja kazem - nijeni nikad nece biti koliko god da mi je rival.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nauci pisatiArgentina je napisao/la: ↑30 maj 2026, 22:40Nisam nikad bio na jugu, pa ne znam.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 19:53Stani ba retardu, otac te yebo glupi, a zar nisu zemunci četnici? Zar nisu bili na jugu sa vama?Argentina je napisao/la: ↑29 maj 2026, 19:17
I sta je poenta posta, da se upali neki retard kao i ti pa prebaci loptu ko je bio u klubu, pa ti opet odgovor pa on, pa se jos neko ukljuci i u krug. Debil do debila, s tim da si prvu u redu jer si prvi i odgovorio.
Ako ima neko nornalan, neka napise sta se desava s tom grupom?
Nije valjda da su ti TM i HZ i ostali klosari mjerilo klubova?
Tvojom logikom je Sarajevo cetnicki klub, a evo da ti ja kazem - nijeni nikad nece biti koliko god da mi je rival.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, sakahuligana i 23 gosta.

.png)