Ovo je za haga da njih dvojica pametuju o finalu
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
Meni je krivo sto je prvak evrope ekipa koja je kradjom protiv mog Bayerna otisla u finale i u tom istom finalu nije mogla meda protiv arsenala da bih ih na penale dobili toliko o mocnm parisu da je bajern imao iole taktički potkovanijeg trenera bajern bi igrao ovo finale sta bi bilo teško je reci,ali sta da se radi
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 30 maj 2026, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
Psg je i iduce prvi favorit. Ako nadograde golmana i par ozbiljnijih klupa igraca jos ce biti strasniji.
Ekipa koja je nekad igrala najljepši fudbal na planeti danas igra antifudbal gori od Simeonea iz prajma. S tim da im je taj antifudbal donio rezultat.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- JayCatwright
- Kontakt:
Chilly kaze da je ovo AI, ja mu vjerujem
Dabogda ti iskljucili internet u toj MaočiJup je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:17Meni je krivo sto je prvak evrope ekipa koja je kradjom protiv mog Bayerna otisla u finale i u tom istom finalu nije mogla meda protiv arsenala da bih ih na penale dobili toliko o modnom parisu da je bajern imaoiole taktički potkovanijeg trenera bajern bi igrao ovo finale sta bi bilo teško je reci,ali sta da se radi
HahahahahahaDonnie Darko je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:11Evo dat ću ti ja svoj primjer, jer nemam nikakav razlog da mrzim Arsenal, od svih iole većih klubova jedini Barceloni nikad ništa nisu uspjeli uradit da čovjek kaže ono da sam petty. I u teoriji bi mi trebalo biti drago da oni osvoje. Gledao sam ove sezone 10ak njihovih utakmica, i još 10ak onako u prolazu, hajmo reći po poluvrijeme. Znači to je 30 poluvremena, odnosno nekih 1500 minuta sa nadoknadom.
Tih 1500 minuta je daleko, ali daleko najdosadnijih 1500 minuta fudbala koje sam gledao čitave sezone. **** sam sebi mater svaki put kad sam odlučio pogledat, i **** mater sebi unaprijed za svaku minutu što odgledam opet dok je Arteta tamo. Osim ovako finala Lige Prvaka, bilo je lijepo ispratiti ovo.
A znam te pizdune kad si učio tipkati po ovom forumu
Tako je i nema dalje
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
signalidunapark
- Kontakt:
I tu je mislim, kraj svih rasprava.
Za razliku Simeoneovih terorista i sotona, ovi bar imaju neki krajnji cilj i plan rasta.
Koristim Starlink imam specijalan ugovor tako daJayCatwright je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:18Chilly kaze da je ovo AI, ja mu vjerujem
Dabogda ti iskljucili internet u toj MaočiJup je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:17Meni je krivo sto je prvak evrope ekipa koja je kradjom protiv mog Bayerna otisla u finale i u tom istom finalu nije mogla meda protiv arsenala da bih ih na penale dobili toliko o modnom parisu da je bajern imaoiole taktički potkovanijeg trenera bajern bi igrao ovo finale sta bi bilo teško je reci,ali sta da se radi
Pravda za Tyson Furya
- BoixosNois1899
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:18Dabogda ti iskljucili internet u toj MaočiJup je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:17Meni je krivo sto je prvak evrope ekipa koja je kradjom protiv mog Bayerna otisla u finale i u tom istom finalu nije mogla meda protiv arsenala da bih ih na penale dobili toliko o modnom parisu da je bajern imaoiole taktički potkovanijeg trenera bajern bi igrao ovo finale sta bi bilo teško je reci,ali sta da se radi
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
na redcafe slavlje kao da je mancester osvojio 
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Kad se sjetim sraza dva maga Nale i Jusufbega. Sloboda-Sloga Doboj
- Pensioner26
- Kontakt:
Koji imaju cilj i plan rasta? Preslikan Atletico. I Chole je osvojio 2 lige te igrao 2 finala Lige prvaka.signalidunapark je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:20I tu je mislim, kraj svih rasprava.
Za razliku Simeoneovih terorista i sotona, ovi bar imaju neki krajnji cilj i plan rasta.
Cestitke Skuzerima na tituli PSG-a. 
Zadnja izmjena: PSV, dana/u 30 maj 2026, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imaju 1 ligu i 0 LP.signalidunapark je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:20I tu je mislim, kraj svih rasprava.
Simeone ima 2 lige i 0 LP.
Kakav rezultat oni imaju da Simeone nema
Ne mogu se nac ljudi koji su bar igrali kvalifikacije Lige prvaka da komentarisu istu.JohannWolfgang je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:16Nalic i jusufbegovic mozda nisu bili dobri igraci, ali su zato katastrofalni treneri. Ne vidim dva bolja lika da prokomentarisu samu kremu svjetskog fudbala
Šteta za Arsenal, valjalo bi da su i oni postali elita.
PSG sve čestitke I pohvale, Enrique također. Real napokon ima sebi ravnog.
PSG sve čestitke I pohvale, Enrique također. Real napokon ima sebi ravnog.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
signalidunapark
- Kontakt:
U koliko godina?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:22Imaju 1 ligu i 0 LP.signalidunapark je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:20I tu je mislim, kraj svih rasprava.
Kakav rezultat oni imaju da Simeone nema![]()
Pa pomahnitali majmun je 14 godina na klupi AM-a. Ovaj drugi nesretnik je tek 6 godina u Arsenalu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Simeone prvu titulu osvojio nakon tri godine u Atleticu, i to u periodu nikad jače Barcelone i Reala. Arteta u Arsenalu tek nakon sedam. Ima li još šta da ti nije jasno?signalidunapark je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:24U koliko godina?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:22Imaju 1 ligu i 0 LP.signalidunapark je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:20
I tu je mislim, kraj svih rasprava.
Kakav rezultat oni imaju da Simeone nema![]()
Pa pomahnitali majmun je 14 godina na klupi AM-a. Ovaj drugi nesretnik je tek 6 godina u Arsenalu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koga boli krasni qrc za tebe i tvoj bayernJup je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:17Meni je krivo sto je prvak evrope ekipa koja je kradjom protiv mog Bayerna otisla u finale i u tom istom finalu nije mogla meda protiv arsenala da bih ih na penale dobili toliko o mocnm parisu da je bajern imao iole taktički potkovanijeg trenera bajern bi igrao ovo finale sta bi bilo teško je reci,ali sta da se radi
Najaca ekipa planete zasluzena b2b LP
Jos pure mora arsenal pojesti da stigne engleske velikane u evropi kao sto su aston villa, notinghem, united, liverpul je klasa sebe
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 3 gosta.