Aj nece niko citat
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Na onim prošlim dresovima su kinezi skinuli font 1/1, kelme logo je uvijek bio trunku prevelik mislim. Opet daleko bolje od turskih kopija sa pijace koje pored toga što imaju pogrešan font skoro uvijek, nakrivljen logo, random gluposti imaju i primjetno lošiji materijal. Sve je to sintetika da se razumijemo (i ono što igrači nose je sintetika samo drugačija kombinacija nekih različitih materijala), ali kineska ustvari ima sitne perforacije na sebi da budu prozračni, kao što dres treba.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kinezi su braca i nikad nisu izdali sa dresom, ljubi ih brat
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
U svojoj maloj kolekciji kako je volim zvat imam 6 dresova, ali od toga su 2 uspomena iz djetinjstva koji su mi sada mali to je originalni dres za SP 2014 adidasov Pjanketa i original sa pijace Dzeko iz Citya (nazalost sada se natpis na ledjima samo nazire). Od ova preostala 4 koje imam 2 su kineska narucena iz kine i to dresovi Milana i Reala. A zatim imam jos dres Slobode i jos jedan dres Milana ali uzet u Turskoj. Tako da mogu reci da je moje ne tako veliko iskustvo sa kinezima bilo itekako zadovoljavajuce jer su to najbolje kopije koje posjedujem. Dok ni Turci nisu losi ali to morate uzima iskljucivo u Turskoj i dobro birati.
#CarsijaOdjebi
-
mukydesign
- Kontakt:
Upravo sam dobio bijeli dres repke onaj stari .Narucio sam sa stranice
https://www.messi111.com
Izgleda pravo dobro nikakve razlike od orginala cak ima i tiketu pise ORIGINAL !!!
https://www.messi111.com
Izgleda pravo dobro nikakve razlike od orginala cak ima i tiketu pise ORIGINAL !!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo vi uzimajte od kineza, sve će vas vico i cica iz zmajevi.ba pošamarati, neće se G klasa kupiti sama
Don't believe the hype.
Kelme je sa ovim pre-sale pokazao da su **** od brenda. Narucis na njihovoj stranici dres i ne dobijes ga dok ljudi vec nose kopije i kupuju u fan shopovima. Tacno kad mi dodje dres vracam ga nazad i kupujem sebi kopiju.
-
mukydesign
- Kontakt:
U pravu si !
Ja sam ovdje u Americi direktno sa kelme web stranice narucio nove dresove
i nazovem ja telefonom da provjerim stanje i javi mi se frajer iz UPS store engleski
prica jedva sam ga razumio!
Tolika neprofesionalnost i amaterizam da nemogu sebi doc!
Nazvo sam jednog novinara u Bosni i to sam mu sve ispricao !
Nije mozda sad vrijeme ali odma posli svjetskog prvenstva svi
se moramo angazovat da repka dobije renomirani i svjetski brend !!!
Čini mi se da 2027. Godine istice ugovor sa Kelme koji će se vjerovatno produziti. Ali vrlo moguće je i to da je Kelme ponudio opciju da neko naš dizajnira u nadi da se oduševimo pa da produzimo ugovor sa njima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ajde ti u Americi i imas sanse da dobijes do Mundijala. Ja narucio iz Njemacke u nadi da dobijem prije Mundijala. Letim za Ameriku 07.06. znaci nista od dresa. Tako sam se iznervirao a mislio sam ici na utakmice sa dresom....mukydesign je napisao/la: ↑30 maj 2026, 20:40U pravu si !
Ja sam ovdje u Americi direktno sa kelme web stranice narucio nove dresove
i nazovem ja telefonom da provjerim stanje i javi mi se frajer iz UPS store engleski
prica jedva sam ga razumio!
Tolika neprofesionalnost i amaterizam da nemogu sebi doc!
Nazvo sam jednog novinara u Bosni i to sam mu sve ispricao !
Nije mozda sad vrijeme ali odma posli svjetskog prvenstva svi
se moramo angazovat da repka dobije renomirani i svjetski brend !!!
Mogu te pitati sto si zvao UPS? Jesi dobio informaciju da ti je dres poslat ako si zvao UPS?
Ja sam narucio od messi111 valjda budu bolji od ovih s pijace 

Jedan broj veći najmanje uzimaj. Al ako imaš 115, reko bih idi na max što možeš narucit, nude oni i više od XXL ako tražiš. Ja imam 85kg/185cm, nosim inače L ali njihov XL mi paše.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 30 maj 2026, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kome prvo dodje neka baci sliku ovdje
Neko se ovdje vjerovatno dobro ugradio da nam Kelme bude proizvodjac dresova i opreme, nisu vjerovatno isprva ni mislili da će biti neka ogromna potražnja niti da će prodati toliko dresova. Eh sad to što smo mi prošli na SP i što im je to sjebalo koncepciju pa su se našli pred zadatkom s kojim se logistički ne mogu nositi to je već druga priča.
Zaradit će preko mjere a i ovi iz saveza kako vidim otvaraju nekakve fan shopove preko trećih lica tako da i tu ide dodatno para u džep
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Cuj neko, ti i ja nismo sigurno brate.
Samo kod nas se dopustaju takve gluposti. Ja sam siguran da se nekako izbacuju pare iz tog deala. Nama Kelme placa, a ova firma iz RSa uzima makar 30%.
Samo kod nas se dopustaju takve gluposti. Ja sam siguran da se nekako izbacuju pare iz tog deala. Nama Kelme placa, a ova firma iz RSa uzima makar 30%.
Uhljebili se oni koji do prosle godine nisu ni gledali repku i sad nas prave budalama istinske navijace BiH, a njihovi rodjaci salju patrole da skidaju ljiljane i pisu kazne nasim navijacimaAshburtonG je napisao/la: ↑30 maj 2026, 23:02Cuj neko, ti i ja nismo sigurno brate.![]()
Ne kupujte u kelme ili kod kozmeticarke i podrzite lokalnu raju
Nek se napuse 250 kuraca, borac nosi kelme i nek njihove dresove prodaje kozmeticarka
Razmisljate glavom, jer ukoliko kupovina ne bude isla, nesto ce morati promijeniti ili cijenu ili kozmeticarku
Ukoliko se upecate otvoricete im vrata da nas klepaju po usima kad pozele, a svakako ligu su unistili kriminalom sve neragularno od prvaka do ovih sto ispadaju
Iz Kine dres naprave za 20,30 maraka komad, a vamo sirotinju udaraju po usima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 maj 2026, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ko je prije 10 minuta kupio retro dres Lazio iz Kantona Sarajevo 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.