Nikola Katić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Drum
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la Drum » 31 maj 2026, 02:50

eleGancy je napisao/la:
31 maj 2026, 00:05
Bas me zanima sta ce biti sa njim, da li ce ostati u Schalkeu. To bi po mom misljenju trebalo biti odlucujuce da li nam treba biti prva opcija u odbrani. S loptom je i dalje na vi i moglo nas je sinoc kostati gola.
Jok, nece ostati u Schalkeu. Prica se da ga ti mijenjas ...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 maj 2026, 11:19

Drum je napisao/la:
31 maj 2026, 02:50
eleGancy je napisao/la:
31 maj 2026, 00:05
Bas me zanima sta ce biti sa njim, da li ce ostati u Schalkeu. To bi po mom misljenju trebalo biti odlucujuce da li nam treba biti prva opcija u odbrani. S loptom je i dalje na vi i moglo nas je sinoc kostati gola.
Jok, nece ostati u Schalkeu. Prica se da ga ti mijenjas ...
:rol:
naprijed rejal

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 31 maj 2026, 11:22

Ja mislim da se on neće baš naigrati u Schalkeu. Počet će sa njim ali vjerovatno kako sezona bude odmicala će padati u drugi plan. Nadam se da griješim ali nisam siguran da je baš za tog nivoa.

Simpatičan igrač, ali se nadam da će kod nas u repki Čelik ili neko drugo iskočiti da ga zamjeni, jer kada već imaš jednog vrhunskog stopera shvatiš koliko su drugi zapravo limitirani.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 31 maj 2026, 11:35

Mene baš interesuje odakle svi primjete tu limitiranost, a eto taj limitirani igrač nam je bio igrac utakmice protiv italije, jedan od boljih protiv welsa, u shalkeu uvijek korektan, imao tekmu dvije koje su bile blago klimave kad je Muslic promijenio taktiku sa tri na dva stopera ali nakon tog ok. I evo sad protiv Makedonije imao je tu gresku koja se svakom moze desiti ali covjek igrao samo 20 min nakon pauze od dva mjeseca ali nama je odmah limitiran.

Btw ovaj stoperski par je najbolji koji smo ikad imali, svi koji misle drugačije puca ih neka nostalgija.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 maj 2026, 11:38

BenjooJutub je napisao/la:
31 maj 2026, 11:22
Ja mislim da se on neće baš naigrati u Schalkeu. Počet će sa njim ali vjerovatno kako sezona bude odmicala će padati u drugi plan. Nadam se da griješim ali nisam siguran da je baš za tog nivoa.

Simpatičan igrač, ali se nadam da će kod nas u repki Čelik ili neko drugo iskočiti da ga zamjeni, jer kada već imaš jednog vrhunskog stopera shvatiš koliko su drugi zapravo limitirani.
Mislim da grijesis. Muslic ga je vodio sa sobom svuda i sigurno ce ga maksimalno gurati i naredne sezone. Mada opet sve zavisi i od toga kakav budzet budu imali. Ali vjerujem da ce oni imati neku sezonu kao mozda Fiorentina u italiji. Bice grcevita borba za opstanak, a do kraja bi moglo biti neizvjesno. Katic ce sigurno igrati ako Muslic ostane do kraja sezone u klubu, a vjerujem da je zaradio dosta kredita. Jedino da bas budu katastrofa i uvezu 10 poraza.

Barisic ako ozdravi i vrati se solidnim igrama poput onih u portugalu bi mogao u jednom trenutku preuzeti tu ulogu Katica. To je nekako i prirodni slijed dogadjaja, samo sto ga je ova teska povreda udaljila od terena duzi period.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2026, 11:47

Prateci Katica sve ove godine i koliko pozrtvovano igra i ide glavom na kopacku u Cvajti, zamisli tek koliko ce ginuti i igrati srcano protiv Bayerna, BvB i ostalih jakih protivnika. Bice krvi do koljena 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 31 maj 2026, 12:12

Vidić sa buvljaka

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 31 maj 2026, 12:18

DeeWa je napisao/la:
31 maj 2026, 11:38
BenjooJutub je napisao/la:
31 maj 2026, 11:22

Mislim da grijesis. Muslic ga je vodio sa sobom svuda i sigurno ce ga maksimalno gurati i naredne sezone. Mada opet sve zavisi i od toga kakav budzet budu imali. Ali vjerujem da ce oni imati neku sezonu kao mozda Fiorentina u italiji. Bice grcevita borba za opstanak, a do kraja bi moglo biti neizvjesno. Katic ce sigurno igrati ako Muslic ostane do kraja sezone u klubu, a vjerujem da je zaradio dosta kredita. Jedino da bas budu katastrofa i uvezu 10 poraza.

Barisic ako ozdravi i vrati se solidnim igrama poput onih u portugalu bi mogao u jednom trenutku preuzeti tu ulogu Katica. To je nekako i prirodni slijed dogadjaja, samo sto ga je ova teska povreda udaljila od terena duzi period.
Kuda to svuda? 😂 u ekipu haman 3 liga Engelske i Ekipu koja je trebala ispasti u 3 ligu njemačke. Nije da suradnju 10 godina skupa. Katic je odličan igrač kao centralni za formaciju 3 pozadi, ovako je veoma spor i on to trenutno donaknadjuje borbenošću ali u bundesligi bi on mogao i na klupi završiti.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 31 maj 2026, 14:49

Beduin je napisao/la:
31 maj 2026, 11:47
Prateci Katica sve ove godine i koliko pozrtvovano igra i ide glavom na kopacku u Cvajti, zamisli tek koliko ce ginuti i igrati srcano protiv Bayerna, BvB i ostalih jakih protivnika. Bice krvi do koljena 😁
Ali kad ti dodju Kane, Guirassy, Demirovic i prave presing takve greske su kobne. Meni je bas drag lik zbog pozrtvovanosti, ali je s loptom sjekira.

U postavi sa tri stopera mu se te greske mogu oprostiti, i neko je iznad spomenuo da je katastrofalan bio kad je Schalke igrao sa 2 stopera. Nasa repka preferira igrati sa dva stopera i komentar Barbareza na zadnju utakmicu nam govori da cemo ocito nastaviti igrati tako.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2026, 20:51

eleGancy je napisao/la:
31 maj 2026, 14:49
Beduin je napisao/la:
Ali kad ti dodju Kane, Guirassy, Demirovic i prave presing takve greske su kobne. Meni je bas drag lik zbog pozrtvovanosti, ali je s loptom sjekira.

U postavi sa tri stopera mu se te greske mogu oprostiti, i neko je iznad spomenuo da je katastrofalan bio kad je Schalke igrao sa 2 stopera. Nasa repka preferira igrati sa dva stopera i komentar Barbareza na zadnju utakmicu nam govori da cemo ocito nastaviti igrati tako.
Svi mi znamo njegove mane i vrline. Svi smo svjesni da on nije dugorocno rjesenje, ali trenutno nemamo boljeg tako da...
Uostalom, igramo sa 2 stopera i to vrhunski funkcionise. Nema ti sta neko spominjati Schalkea, pogledas utakmice i vidis da momak gine, bude tu dosta duela, ekipa kao ekipa nista posebno i svako napravi poneku gresku pa kad pobijede svi su super, kad izgube odmah je odbrana kriva. Klasika.

A ne sjecam se da je Schalke odigrao toliko utakmica ove sezone sa 3 stopera pozadi. Nek me ispravi neko ko se bolje sjeca i prati statiatiku, Katic je sasvim pristojan bio u toj formaciji sa 2 stopera, vecinom.

075 ❤

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 31 maj 2026, 21:12

Beduin je napisao/la:
31 maj 2026, 20:51
eleGancy je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Svi mi znamo njegove mane i vrline. Svi smo svjesni da on nije dugorocno rjesenje, ali trenutno nemamo boljeg tako da...
Uostalom, igramo sa 2 stopera i to vrhunski funkcionise. Nema ti sta neko spominjati Schalkea, pogledas utakmice i vidis da momak gine, bude tu dosta duela, ekipa kao ekipa nista posebno i svako napravi poneku gresku pa kad pobijede svi su super, kad izgube odmah je odbrana kriva. Klasika.

A ne sjecam se da je Schalke odigrao toliko utakmica ove sezone sa 3 stopera pozadi. Nek me ispravi neko ko se bolje sjeca i prati statiatiku, Katic je sasvim pristojan bio u toj formaciji sa 2 stopera, vecinom.
Kompletan prvi dio sezone su odigrali sa 3 pozadi i primili su mislim samo 12 golova, Katić kao centralni bio vise nego odličan, u zimskom periodu prebacili na 2 zbog dolaska Dzeke i ostali u ofanzivi i tu se vidjelo koliko je los Katić 1na1 i u pratnji igrača. Jedina sreća kod nas mu je sto Dedic igra desnog beka i Tarik je dosta brz da popuni iza njega prostor. Skok igra i ostalo je Katić top igrač ..,
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2026, 21:26

GG3 je napisao/la:
31 maj 2026, 21:12
Beduin je napisao/la:
31 maj 2026, 20:51
eleGancy je napisao/la:

Kompletan prvi dio sezone su odigrali sa 3 pozadi i primili su mislim samo 12 golova, Katić kao centralni bio vise nego odličan, u zimskom periodu prebacili na 2 zbog dolaska Dzeke i ostali u ofanzivi i tu se vidjelo koliko je los Katić 1na1 i u pratnji igrača. Jedina sreća kod nas mu je sto Dedic igra desnog beka i Tarik je dosta brz da popuni iza njega prostor. Skok igra i ostalo je Katić top igrač ..,
Normalno, da ima sve dobre karakteristike Muharemovica + ove koje vec posjeduje on bi lagano igrao u ligama petice :mrgreen:

Nisam siguran je li bas zbog Dzeke promijenjena formacija, ali im je tad sljakala realizacija i zaredali su nekih losijih rezultata, manje golova psotizali i onda je sve procepilo sa Dzekom, vratilo se samopouzdanje cijele ekipe.
Ali ne moze niko reci kako je Katic bio los u Schalkea, jer je bio sasvim pristojan. Normalno da je tu bilo oscilacija, ne samo njegovih nego cijele ekipe. Nije Schalke nesto posebno jaka ekipa pa da kazemo kako je Katic tu bio los ili medju najlosijim. Na kraju krajeva on je dodao gas i odigrao svoje najbolje kad je bilo najpotrebnije za repku. Neka tako ostane jos 1-2 godine dok neko mladji ne stasa i mi smo na konju.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Halix131, Iceplayer, Scholl, Venom i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []