English Premier League

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

topnik1
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la topnik1 » 30 maj 2026, 23:57

LenyYoro15 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:47
topnik1 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:42
30 maj 2026, 23:36
Preoptimistični ste topnici ako mislite da ćete bez promjene stila igre uzeti Ligu prvaka u narednim godinama.

Igrate potpuno reaktivan fudbal čim je protivnik nominalno egal ili bolji od vas. Reaktivan fudbal će osvojiti Ligu prvaka jednom u 10 godina, ostalih 9 sezona će uzeti napadački orijentisane ekipe.

Imate realan kvalitet, širok roster i sve predispozicije da igrate na gol više i aktivnije. Ako Arteta to ne promijeni, šanse da ćete s njim uzeti Ligu prvaka su manje od 1%. Rijetko kad će neko imati ovakakv put do finala kao Arsenal ove sezone i opet nije uspio na kraju.
Pa yebes put kada u finalu dobijes najjacu ekipu ,recimo da je neko zalutao u onoj strani zdrijeba u finale Arsenal bi to osvojio i ovako je bio blizu,ili mislis eto da nas je Pariz ponizio time sto nas je dobio na penale.Nemoj me tjerati da se vracam unazad i sta si pisao za Artetin stil igre i da ima jako velike sanse u ligi prvaka i u kupovima jer zna igrati na rezultat,al dobro yebes ga misljenje je kao guzica svak ga ima :urnebes:
Izgleda da se ri drzis one kao i Dodik samo budala ne mije ja misljenje :kafa:
Pa čovjek je otišao u ekstrem. To i vi vidite. Ja sam se divio Arsenalu u oktobru, novembru, decembru. Od početka januara i onog remija 0:0 sa Liverpoolom kući, kao da je odlučeno da se igra drugačije. Uzeli ste ligu i to je najvažnije. Niko vam to ne može oduzeti i samo se može čestitati.

Po meni je problem imati 24% posjed i u drugom poluvremenu npr. šutevi 12:1 za PSG. Previše pasivno, zato kažem da je Arteta otišao u ekstrem sa 'kontroliranim fudbalom'.

Sad stičem dojam da i Carrick može igrati kao Arsenal samo da ima stoperski par Saliba - Gabriel. To nije kompliment Arteti.
Samo stices dojam ali si daleko od istine :urnebes:
Niko ne spori da je ruzno za oko,evo recimo da je Arsenal dobio na penale ,jer nikada necemo saznati sta bi bilo da je Gabriel zabio ,sta bi onda rekao?Kako god bilo Pariz se nije naigrao niti je uradio ista iz tog posjeda i da smo imali spremnog Timbera u produzetke se vjerovatno nebi ni islo :kafa: Pratio sam ja Areenal i u vrijeme Wengera kada smo imali posjed lopte 80% pa smo pusili utakmice,ili kada smo napadali pa protivnicki golmani imali po 15 odbrana i na kraju nas razbijali,vidjet cemo sta nosi sljedeca sezona igra bi definitivno trebala biti bolja jer smo se uvjerili u sezonama iza nas da Arteta itekako zna igrati napadacki fudbal,sada je jedno breme zvano EPL skinuto s ledja mislim da ce ekipa biti slobodnija i svakako u sezonu uci kao favorit za osvajanje premijer lige :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 31 maj 2026, 00:04

topnik1 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:57
topnik1 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:42

Pa yebes put kada u finalu dobijes najjacu ekipu ,recimo da je neko zalutao u onoj strani zdrijeba u finale Arsenal bi to osvojio i ovako je bio blizu,ili mislis eto da nas je Pariz ponizio time sto nas je dobio na penale.Nemoj me tjerati da se vracam unazad i sta si pisao za Artetin stil igre i da ima jako velike sanse u ligi prvaka i u kupovima jer zna igrati na rezultat,al dobro yebes ga misljenje je kao guzica svak ga ima :urnebes:
Izgleda da se ri drzis one kao i Dodik samo budala ne mije ja misljenje :kafa:
Pa čovjek je otišao u ekstrem. To i vi vidite. Ja sam se divio Arsenalu u oktobru, novembru, decembru. Od početka januara i onog remija 0:0 sa Liverpoolom kući, kao da je odlučeno da se igra drugačije. Uzeli ste ligu i to je najvažnije. Niko vam to ne može oduzeti i samo se može čestitati.

Po meni je problem imati 24% posjed i u drugom poluvremenu npr. šutevi 12:1 za PSG. Previše pasivno, zato kažem da je Arteta otišao u ekstrem sa 'kontroliranim fudbalom'.

Sad stičem dojam da i Carrick može igrati kao Arsenal samo da ima stoperski par Saliba - Gabriel. To nije kompliment Arteti.
Niko ne spori da je ruzno za oko,evo recimo da je Arsenal dobio na penale ,jer nikada necemo saznati sta bi bilo da je Gabriel zabio ,sta bi onda rekao?Kako god bilo Pariz se nije naigrao niti je uradio ista iz tog posjeda i da smo imali spremnog Timbera u produzetke se vjerovatno nebi ni islo :kafa: Pratio sam ja Areenal i u vrijeme Wengera kada smo imali posjed lopte 80% pa smo pusili utakmice,ili kada smo napadali pa protivnicki golmani imali po 15 odbrana i na kraju nas razbijali,vidjet cemo sta nosi sljedeca sezona igra bi definitivno trebala biti bolja jer smo se uvjerili u sezonama iza nas da Arteta itekako zna igrati napadacki fudbal,sada je jedno breme zvano EPL skinuto s ledja mislim da ce ekipa biti slobodnija i svakako u sezonu uci kao favorit za osvajanje premijer lige :kafa:
Meni je za ocjenu utakmice večeras bilo potrebno da sagledam stanje na terenu od 1:1 pa do kraja regularnog dijela. PSG je nadigrao Arsenal tu, subjektivni ste ako mislite drugačije. Pogodili su stativu i Vitinha je u 89. minuti imao čist šut sa 16 metara minimalno preko gola.

Ligu možete osvojiti i ako ništa ne promijenite, jer niko od ostalih neće mnogo napredovati. Baš me interesuje stil igre sljedeće sezone, jer će se morati mijenjati.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 maj 2026, 00:14

31 maj 2026, 00:04
topnik1 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:57

Meni je za ocjenu utakmice večeras bilo potrebno da sagledam stanje na terenu od 1:1 pa do kraja regularnog dijela. PSG je nadigrao Arsenal tu, subjektivni ste ako mislite drugačije. Pogodili su stativu i Vitinha je u 89. minuti imao čist šut sa 16 metara minimalno preko gola.

Ligu možete osvojiti i ako ništa ne promijenite, jer niko od ostalih neće mnogo napredovati. Baš me interesuje stil igre sljedeće sezone, jer će se morati mijenjati.
Realno je PSG svakako bio jaci i objektivno su dosta jaca ekipa ,dva tri igraca Arsenala bi mozda upala u prvih 11 Pariza ,ali se doslo do penala a tu je sve moglo otici na drugu stranu ali eto nije ,Arteta je mozda malo vise mogao rizikovati kada smo vec poveli onako rano i pokusati eventualno drugim golom ubiti utakmicu,na kraju dana ljudi su iskusniji i kvalitetniji znaju kako se igraju ovakve utakmice ,Arsenal sljedece godine nije bwz sansi u LP,Chelsea izgubio od Manchestera 2008 kroz par godina osvojili su,Man City izgubio od Chelsea potom osvojio ,Pariz izgubio ne tako davno od Bayerna pa je osvojio dva puta u dvije sezone,Liverpul izgubio od Reala pa je uzeo sljedece godine :kafa:
Razlika izmedju one geberacije 2006 i ove sada je u tome sto se tada znalo da im je ono posljednja sansa i da ce se ekipa osuti ,ova generacija sada se nadogradjuje i sljedece godine ce opet biti jedni od favorita za sve trofeje :kafa: To dal ce uspjeti odbraniti trofej lige ili napraviti iskorak u kupovima ili LP ostaje nam da vidimo :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 31 maj 2026, 01:05

Dao bih sve pariške Hincapie

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2026, 01:21

Samo nek nisu #ifuti osvojili, pa makar. Ionako na svim anketama im je Rice bolji od Viere, Zubimendi od Piresa, Calafiori od Ashley Colea i slicno.
Srozao se engleski fudba totalno, i Arsenalova bas kao i Liverpoolova proslogodisnja titula je iskljucivo plod jer druge iole solidne ekipe u Engleskoj nije bilo.
Antifudbal totalni, imaju samo vrhunske stopere i Ricea, ostalo je prosjek.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 31 maj 2026, 01:37

harry_90 je napisao/la:
30 maj 2026, 22:21
Ljudi nakon 20 godina osvojili znacajan trofej i vi se sa njima raspravljate,al razumijem njihovu frustraciju,nema ih nigdje,sad se malo podigli i udarila sila u glavu :lol:
20 godina cekali na trofej dok je u istom periodu Celzi osvajao non stop i opet su svjetlosnu godinu daleko od Arsenala sa trofejima i slavom. Zamisli
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 31 maj 2026, 01:43

topnik1 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:19
Finn je napisao/la:
30 maj 2026, 23:15
Zaredali se
Jel moguce da si i ti od onih kojima bi čir pukao da je Arsenal osvojio,ne mogu vjerovati da navijac Liverpula dva sata po zavrsetku finala u kojem nije ucestvovala njegova ekipa trazi fore po netu i kaca ih na forum da sprda nekoga drugog :think:
Pa ybt jel nemas nista pametnije ili te to uzbudjuje :mrgreen:
Idi brate quzi nesto bit ce ti ljepse vjeruj,evo ja poslije sexa odma se osjecam bolje kao da smo osvojili :urnebes:
Ajde brate iskreno, ovu objavu si napisao samo iz razloga da nam se pohvališ da si yebo. :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 maj 2026, 06:23

Jado jadni
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 maj 2026, 07:51

gaston je napisao/la:
31 maj 2026, 06:23

Jado jadni
:rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 maj 2026, 08:47

Nemojte da ovaj poraz Arsenala u finalu nadomjesti vašu tugu ove sezone, Liverpul je potrošio tristo miliona na dva panja a Grozni je završio deseti na tabeli sa svojim mega talentima.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 maj 2026, 09:17

Fuerza je napisao/la:
31 maj 2026, 01:43
topnik1 je napisao/la:
30 maj 2026, 23:19
Finn je napisao/la:
30 maj 2026, 23:15
Zaredali se
Jel moguce da si i ti od onih kojima bi čir pukao da je Arsenal osvojio,ne mogu vjerovati da navijac Liverpula dva sata po zavrsetku finala u kojem nije ucestvovala njegova ekipa trazi fore po netu i kaca ih na forum da sprda nekoga drugog :think:
Pa ybt jel nemas nista pametnije ili te to uzbudjuje :mrgreen:
Idi brate quzi nesto bit ce ti ljepse vjeruj,evo ja poslije sexa odma se osjecam bolje kao da smo osvojili :urnebes:
Ajde brate iskreno, ovu objavu si napisao samo iz razloga da nam se pohvališ da si yebo. :mrgreen:
Sta cu se hvaliti dvoje djece za vratom :urnebes:
Zena je bila tu da utjesi :urnebes:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 31 maj 2026, 09:48

chily-rz je napisao/la:
31 maj 2026, 08:47
Nemojte da ovaj poraz Arsenala u finalu nadomjesti vašu tugu ove sezone, Liverpul je potrošio tristo miliona na dva panja a Grozni je završio deseti na tabeli sa svojim mega talentima.
Koliko vi nosite u sebi boli i kompleksa. Tek ovako vidiš kad ispliva :rol: :rol: Ali razumljivo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 maj 2026, 09:52

Pensioner26 je napisao/la:
31 maj 2026, 09:48
chily-rz je napisao/la:
Koliko vi nosite u sebi boli i kompleksa. Tek ovako vidiš kad ispliva :rol: :rol: Ali razumljivo.
O bolu i kompleksima govore navijači koji su navijali protiv svog kluba samo da Arsenal ne bude šampion, razumljivo s obzirom da je to uvijek bila ljubav na prve milione.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 31 maj 2026, 10:02

chily-rz je napisao/la:
31 maj 2026, 09:52
chily-rz je napisao/la:
O bolu i kompleksima govore navijači koji su navijali protiv svog kluba samo da Arsenal ne bude šampion, razumljivo s obzirom da je to uvijek bila ljubav na prve milione.
Sramotan klub u svakom smislu. O skauzerima i njihovoj ljubavi prema Sitiju ne treba ni pricati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 maj 2026, 10:02

gaston je napisao/la:
31 maj 2026, 06:23

Jado jadni
Jel moguce da je fkt ovako reagovao na izgubljeno finale :rol: :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 31 maj 2026, 10:10

Ma Decs nesto zna.Garant u rukavu ima jos 5m iz auta
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 31 maj 2026, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2026, 10:11

U trenutku kada je Arteta odlucio da promjeni pristup igri umalo nisu sve trofeje ispusili. I ne znam zasto ljudi onog Saku svrstavaju u vrhunske fudbalere, majke mi je prosjek zesci, kada pogledas njega i malog Douea, Kvichu i Dembelea nebo i zemlja. Doduse i Artetin haram fudbal utice.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 maj 2026, 10:16

Brokula je napisao/la:
31 maj 2026, 10:02
chily-rz je napisao/la:
31 maj 2026, 09:52

Sramotan klub u svakom smislu. O skauzerima i njihovoj ljubavi prema Sitiju ne treba ni pricati
Ma nek se bratime, fino je to, dva finala FA kupa ih bratski pokradoše al nema veze, bitno je da Arsenal ne bude šampion.

Liverpul ok, njih je samo strah pa je to odbrambeni mehanizam, Arsenal ima mladu ŠAMPIONSKU ekipu i love da kupuje, nije ovo priča za jednu sezonu. :mrgreen:

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 31 maj 2026, 10:17

Saka je jako dobro krilo, ali nije izrastao u WC igrača. Uskoro puni 25 godina, tako da ima još 2 sezone da se profiliše u WC. Rijetko ko od ofanzivaca postaje WC nakon 27. godine života, za razliku od štopera i golmana koji mogu i sa 30+

Saka ima jako dobro G/A statistiku, ali je generalni dojam lošiji od statistike. Ima ekstremno dobre utakmice, pa jako loše gdje ga nigdje nema. Npr. protiv Fulhama kući kad su dobili 3:0, odigrao je poluvrijeme i riješio sam utakmicu. Protiv West Hama u gostima u glavnoj tekmi sezone bio najlošiji igrač na terenu.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 31 maj 2026, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 31 maj 2026, 10:17

Jbt, igrao je Arteta top fudbal pa je osvojio krompir. Čovjek uzeo ligu, finale lige šanpiona izgubio na penale.
Kad ode Arteta, biće pisanje "Vraćaj Mikela glava se gubi".
Što se tiče naredne sezone, biće im lakše igrati, ne kažemn da će odbraniti titulu. Pritisak su skinulii.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: darker10, StevieG8, Wilshere10 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []